Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Menstruacija +nosečnost 3.12.2004 8:38:34
|
|
|
|
enci
|
mozart, jaz bi naredila CB, neglede na to, da ti je kazal -!!!! Pa javi nam !!! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: lp enci:metulj:
|
|
|
|
Menstruacija +nosečnost 3.12.2004 8:38:58
|
|
|
|
pupika
|
Naredi še en test, vsaj tako boš vedela na čem si. Jaz držim pesti zate, da bi se ti pokazale :roza::modri:. POskusi z Baby Check, meni se je po 15 minutah druga črtica pokazala, romed pa negativno pred 4 dnevi, Cb tudi negativno pred 5 dnevi. Zate:rozica::rozica:
|
|
|
|
Menstruacija +nosečnost 3.12.2004 10:04:52
|
|
|
|
baguSka
|
Men je pa včeri Baby Check pokuzu samo eno - . :(( Mogoče je še upanje, ker M še ni, kljub včerajšnjim neznosnim krčom in bolečinam. Lp, Tadeja.
|
|
|
|
Menstruacija +nosečnost 3.12.2004 10:17:32
|
|
|
|
pupika
|
Baguska, še vedno je upanje, dokler ni M je to to. Zato, ne še jokcat, ampak misli optimistično. LP,:kuza::kuza:
|
|
|
|
Menstruacija +nosečnost 3.12.2004 10:22:09
|
|
|
|
baguSka
|
No sej jokam še ne.. Grem pa vsake 5 minut (dobesedno) na WC pogledat če je kej nouga.
|
|
|
|
Menstruacija +nosečnost 3.12.2004 10:24:26
|
|
|
|
baguSka
|
Aja pupika moja!! TUD ZATE SEM NESKONČNO VESELA IN VERJAMEM DA JE TUD PRI TEBI TO TO!!!!!! POLJUBČKI!!!! Srečka :nosecka:!!!!!!
|
|
|
|
Menstruacija +nosečnost 3.12.2004 10:28:45
|
|
|
|
pupika
|
Glej pri meni je danes 6 dan, pa še danes mi je pokazalo rahlo, samo se jo pa kar dobro vidi, ni pa tako močna kot je kontrolna črtica. Tak, da dokler je ni, imaš še vse možnosti. Kolko časa ti sedaj zamuja? LP, zate :rozica::rozica: in enga :sloncek: za srečo in za :roza::modri: Lp, :kuza::kuza:
|
|
|
|
Menstruacija +nosečnost 3.12.2004 10:36:06
|
|
|
|
baguSka
|
Ja men še ne zamuja tok. Včeri oz. dons bi jo mogla dobit. Ta zadno M sm mela 30.10. Glih tm tm glede na to da jo dobivam na od 30-32 dni. Sm že misnla da pač bo če se oziram na včerišnje krče, pa je še kr ni. Pa tud krčev ne. No pustimo se presenetit. TEBI PA VSO SREČO IN ČIMLEPŠO 9nebesa!
|
|
|
|
Menstruacija +nosečnost 3.12.2004 10:41:29
|
|
|
|
pupika
|
Poglej, mene še vedno sem pa kje zašraufa, tam doli, tako kot da bi dobila, no ne tako močno ampak me pa. Pa zvija me v trebuhu, pa kdaj pa kdaj me peče. Tako da me je že kar malo začelo skrbeti. Napihnjen trebuh pa tak že dalja časa. Baguska, na vsake dva dni naredi test, seveda ta poceni teste delaj, s CB naredi samo potrditev pa bo. Saj dokler ni M, je zelo dobro. LP, :kuza::kuza:
|
|
|
|
Menstruacija +nosečnost 3.12.2004 10:49:00
|
|
|
|
baguSka
|
Bom čakala in čekirala in testirala... Cmokiča in sporoči kaj bo rekla tvoja G.
|
|
|
|
Menstruacija +nosečnost 3.12.2004 14:04:34
|
|
|
|
baby23
|
Nekaj na to temo sem napisala v temi: Prekmalu! Je pa kr vzpodbudno!!:bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.