Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (151. nadaljevanje) 3.12.2004 10:07:16
|
|
|
|
biba77
|
Dobro "jutro"! :)- Malo guzve sem imela na zacetku dneva, pa se vam malo bolj pozno, kot obicajno, javim. :) Mene je nehal boleti kriz :bravo: - oz. desno od njega (po dveh tednih), zdaj pa me samo :hudicek: "napihuje". Tak sem napeta okoli desnega jajcnika, da bom pocla. Se hrana mi vec ne pase: nonstop NEKAJ bi, pa mi pravzaprav NIC ne pase. :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: SRECANJE: Ja, jaz predlagam jutri okoli pol tretje ure? Naj Bambi pove, do kod zna prit - mogoce ni treba, da bi se vidve (Anitka in Tia) vozili v Radgono. Saj do Murske bi menda morale same znat prit, al ne? Pa se tam dobimo... Ce se Bambi in Koala tudi strinjata. Tia, moj na zalost ne bo sel skakat, ker pravi, da je napoved slaba in da so malo zasolili ceno skokov. Mogoce drugic. Recepta pa se nimam "pravega" (je pac vsaka gospodinja delala po svoje in jaz se nisem nasla tistega po katerem je delala moja prababica :zmeden2: ). Mi je pa Missy (iz foruma Nas vsakdan) obljubila, da bo tudi povprasala. Upanje se imam... Ja, Koala, tvoja Franca pa je vedno bolj sumljiva. Jaz ze pocasi upam, da bos tudi ti med decemberskimi sreckami :nosecka:!!! Aja, punce - ne pozabite na :kava: danes zvecer!!! :miska:
|
|
|
|
ZA NAS (151. nadaljevanje) 3.12.2004 13:04:29
|
|
|
|
bambi
|
Ojla, na hitro se javi, ker imam gužvo.... Jaz lahko jutri kdaj koli, tako da Biba77 je predlagala ob 14.30, torej se dobimo ob 14.30 v MB????? Kje pa se bomo dobile Koala in Biba???? Kje sta doma, vem da je Koala na Studencih, kje pa Je BIba77???? Dajmo povejte kdaj in kje....ker jaz grem ob 14.30 domov, potem pa sem dosegljiva na SMS: 031 675 348 P.s. danes sem zelo žalostna, ker sem izvedela da je znanka noseča in namesto da bi bila srečna, sem :((, ona pa mi je še rekla: Daj naj ta tvoj že nekaj naredi...... Hja, da bi jo najraje sfockala... :(:(:(:(:(:(:(:( Bambi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.