Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Se bom kr zjokala 2.10.2007 17:14:25
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Kupi Omnio Bianco( tole ) za 100različnih madežev. Potem naredi takšno kremico in namaži voziček. Jaz ga sperem kar v wapom, lahko ga pa tudi v banji (pomojem)...na vozičku sicer nisem imela madežev, sem pa spravila vso plesen iz ene totalno plesnive pižamice (poleti jo je mali pobruhal in je nisem sprala, predenj sem jo dala v koš za perilo) , 3slinčkov, ter eno orto staro plesen iz trenirke mojega dragega. Ps: zdajle mi je od nekje zadaj prišlo in sem se spomnila, da je prijateljica iz vozička spravila plesen tako, da je ful pošpricala z zelenim Oxyem in dala prat prevleko. Ampak tole me ne držat za besedo, ker nisem 100%
< Sporočilo je popravil london_paris -- 2.10.2007 17:17:49 >
|
|
|
|
RE: Se bom kr zjokala 2.10.2007 18:15:49
|
|
|
|
N _ B
|
Sama nisem vzgojiteljica, je imela pa hčerka lani vzgojiteljico. Delala je do konca in je bila zelo malo odsotna. Še meni je bilo malo čudno. Bila je pa skupina 3-4 leta.
|
|
|
|
RE: Se bom kr zjokala 2.10.2007 18:45:13
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Sama nisem vzgojiteljica, je imela pa hčerka lani vzgojiteljico. Delala je do konca in je bila zelo malo odsotna. Še meni je bilo malo čudno. Bila je pa skupina 3-4 leta. Oprosti, na napačen naslov poslano!
|
|
|
|
RE: Se bom kr zjokala 2.10.2007 19:12:13
|
|
|
|
natasaom
|
rr se pa malo meša!plesen sem jaz sprala z omino bianco.namaži pa pusti čez noc.pol pa z vročo vodo sper.še bolš pa je če maš vap!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najljubši letni čas?petruskaTvoj letni čas je?Pomlad (
30%)
Poletje (
55%)
Jesen (
5%)
Zima (
9%)
Število vseh glasov: 74Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!