|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za klub čakajočih :)
3.12.2004 7:00:55   
Sugy
Dobro jutro drage moje sotrpinke:)

Danes zjutraj sem spet naredila test (CB) in zopet nič. Uf, kaj sem bla jezna... Kaj je to? Če ni nič, naj že pride ta grda:hudicek:, ali pa naj test pokaže kaj... Res me jezi... Sploh ne vem, kaj naj naredim... Tole čakanje me res ubija.

Saj mi je že nerodno hodit kupovati te teste:) Včeraj sem bla na enem drugem koncu Lj in sem hitro skočila še v lekarno, češ tam me še ne poznajo:))

Pa pri vas kaj novega?

LP in :rozica::rozica::rozica: za vas
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.12.2004 7:26:17   
Nikita
Dobro jutro.

Tud men ze cist mal zamuja ta :hudicek: . Sam sm si pa spet prdelala eno fajn vnetje mehurja:((. To je moje drugo vnetje v zivljenju in to v roku 2 mesecev. No prejsnjic mi je tud M zamujala, ko sm mela vnetje, tak da se zdej se ne veselim prevec. Grem pa dans k zdravniku, da vidimo kaj je to z mojim mehurjem. Prejsnjic sem se sicer sama pozdravla, zdej pa raj ne bom vec reskirala.

PS: kaka neprijetnost je to!!!Pece, pa boli, pa skos te tisci lulat, ko pa komi do WC prneses pa dve kaplci prteceta :grrr: :grrr: (pa se zivcna sem ko hudir, ker mam v pondelk zagovor diplomske...drzte :miska: prosiiiiim)

ajd, drzte se mi

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2004 7:55:20   
baguSka
Dobro jutro! :)
No tud men se je dan začel že zgodi zjutri.. Sej še sama ne vem kaj nej rečm, a sm žalostna al sm vesela. Včer me je ceu popoudne tok zvijal pa bolel po jajčnikih pa ledvicah kot še nikol do zdej k sm dobila M. Sm bla 100%, da ni več upanja da bi bla :nosecka:. Dons zjutri pa nič. Ne bolečin, ne M, ne izcedka nobenga sploh. Jst ne vem no. A sm jst že mau nora al kaj se to dogaja. Zmešana sm že čist. Včeri zjutri sm delala test pa nč. :zmeden:
No ja spet čakanje..
Lep dan,
Tadeja.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2004 7:59:52   
buškica
Živjo!

Lahko ti dam nasvet kaj pij da se bo mehur pozdravil. Jaz sem imela poleti grozno vnetje mehurja. In to ravno na morju me je doletelo pa še tablet za lajšanje nisem imela,( beri primotren.). Potem pa so mi svetovali naj poskusim piti čaj iz peteršilja. Res nima dobrega okusa ampak pomagal mi je da sem v dveh dneh popolnoma pozdravila mehur. Svež peteršilj skuhaj in ga precedi ter pij vodo od peteršilja.
Mogoče bo tudi tebi pomagalo.

Pa veliko sreče pri ZAGOVORU DIPLOMSKE naloge.Držim pesti:miska:
Kmalu tudi mene to čaka.
pozdrav buškica

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2004 8:03:10   
Nikita
Hvala ti buškica.
Bom že dans poskusla tale tvoj recept, ker me bolečine že ob pamet spravlajo. Še prej bom pa vidla ka bo doktorca rekla.

Hvala, tud teb ~e kr dans :miska: dr~im za diplomsko.

adijo

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2004 10:54:17   
Sugy
ok, sem klicala v ZD center in tam lahko za cca. jurja daš pregledati kri in ti povejo ali si noseča v roku 2 ur!

Tako da, če katero preveč muči... Jaz bom šla v ponedeljek, če :hudicek: še vedno ne bo.

pa pa

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2004 10:55:47   
baguSka
Če je še vedno ne bo vsekakor! Hvala! :bravo:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2004 13:59:07   
kiky
pozdravcek,.ja zgleda cda smo ze vse cisto nore,.kako lahko cloveka to upanje in cakanje na pozitiven test sesuje.tudi sama sem imela zadnjo:hudicek:,zelo malo,slabost,pa napet trebuh in prsi,.no pa gremo naredit test in spet nic,.mislim da me ze mal to psihicno unicuje ,moje telo se pa obnasa cist navidezno noseco, ah ne se sekirat sej bo se tolazimo vse,,ko bomo najmanj mislile na to pa bo jupiiiiii:bravo::bravo:

pozdravcek KIKY:muca:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.