|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kratkoročni kredit
2.10.2007 10:34:46   
Anonimen
Prosila bi tiste, ki se na to spoznate, ali delate na banki, da mi nekaj svetujete.
Imamo že dolgoročni kredit na 10 let in zdaj pri gradnji nam je zmanjkalo, zato smo zaprosili še za en kredit, vendar nam samo malo prihodka manjka, da bi ga lahko dobili.
Zdaj me pa zanima kako je s kratkoročnim kreditom, ker rabimo samo ene 3-4-tisoč evrov.
Kakšni so pogoji za to in na katero banko bi lahko vprašala.Hvala za odgovore.
Zdaj smo na hypo banki.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kratkoročni kredit
2.10.2007 11:14:00   
tajtaja
Tega malo prihodka ti bo žal verjetno manjkalo tudi pri kratkoročnem, ker se gleda kreditna sposobnost.
Torej če imaš npr. plačo 900, si sposobna odvisno od banke, ampak npr. da 1/3, to je 300.
Če že imaš obrok 200, ti ostane še proste tretjine 100 in toliko bi lahko bil novi obrok.
Rešitev: vzemi na celo kreditno spsobnost na 10 let, starega ti avtomatsko odštejejo, razliko pa dobiš ven.
To je tako približno, ker ne poznam točnih podatkov.

Upam, da sem ti kaj pomagala. Sicer pa sem se tudi sama nategnila, ker sem računala, da nam bo neka cifra dovolj, sem vzela na kratko dobo, namesto da bi na najdaljšo in bi mi še nekaj kreditne sposobnosti ostalo za vsak slučaj, če razumeš, kaj hočem rečti.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2007 12:18:09   
mojsoncek
Ce si kreditno sposobna, bos dobila kateregakoli, ce ne pa bo verjetno tezko. Vse je odvisno od place in od tega, kakasna je politika banke za obremenitev racuna. Ponavadi je nekje do 1.000€ place obremenitev 1/3, ce je placa visja pa lahko tudi 1/2 (ali celo vec, ce gre za res visoko placo).

Jaz mislim, da so na Hypo banki zelo prilagodljivi (vsaj moja izkusnja je pozitivna). Ce jih malo "pritisnes", ti bodo dali se teh 4 tisoc € na 10 let, pa se ne bo nikjer poznalo.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2007 12:20:52   
Anonimen
Kaj pa potrošniški kredit?

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2007 12:22:51   
Strawberrie Cherrie
Ne razumem. Če nisi kreditno sposobna ti ne bodo dali nič. Ne kratkoročnega, ne dolgoročnega, ne potrošniškega, ne stanovanjskega.
Razen da nekje dobiš posojilo ali pa da vzameš na hipoteko...?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2007 13:19:38   
Nika v službi
Kaj pa v službi? Pri nas dajejo tudi kredite, posojila svojim delavcem in to pod relativno ugodnimi pogoji... preveri, če pri vas obstaja kaj takega. Znesek je res tako majhen, da.... ne vem, no.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2007 15:22:15   
TinkiBinki
Predlagam, da si v banki oba povečata limit, to bo ceneje kot vsak kredit.
LP

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.10.2007 21:37:10   
Anonimen
Zdaj me pa zanima kako je s kratkoročnim kreditom, ker rabimo samo ene 3-4-tisoč evrov.
Kakšni so pogoji za to in na katero banko bi lahko vprašala.Hvala za odgovore.
Zdaj smo na hypo banki.

Zelo podobni kot za dolgoročnega. Potrebna je kreditna sposobnost.

Za takšno vsoto ti bodo hitreje odobrili limit (ali dva, tebi in možu posebej).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.10.2007 8:13:47   
Nika v službi
Hja, ne vem, če je tako preprosto tole z limitom. Limit je 2,5 do 3x kratnik OD-ja (+ običajno gledajo še na boniteto komitenta), odvisno, koliko plače imata.

Imeti morata vsaj 800€ neto plače vsak, da se nekako izide.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?