Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 1.10.2007 22:32:13
|
|
|
|
Naja30
|
Mene je koža srbela, če sem uporabljala fa z jogurtom. Neprijetno, ja. Poskusi kaj blagega ala otroški Johnson ali bubchen je fajn.
|
|
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 1.10.2007 22:42:42
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Se dobi eno olje od Eucerina za tuširati. Za namazat suho kožo je pa od Afrodite en losjon ful dober, ki ful navlaži kožo, vendar ne masti. Ma, se ne spomnim, kako se mu reče... nekaj, nekaj, ice
|
|
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 1.10.2007 22:51:03
|
|
|
|
Magi*
|
mogoče oljna kopel Linola Fett. sem jo za našo dojenčico uporabljala. se lahko uporablja za kopanje ali tuširanje. dobi se v lekarni.
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 2.10.2007 0:31:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Zamenjaj tekoče milo s trdim. Vsaj za nekaj časa. Manj izsušuje kožo.
|
|
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 2.10.2007 1:09:05
|
|
|
|
nejcko
|
Lahko pa je tudi od same vode. Mogoče so vam začeli vodo bolj klorirati, če se ti je to zdaj na novo pojavilo. Sama sem imela primer, da me je eno obdobje noro srbela koža, če sem se tuširala pri starših - so imeli pa tam tako čudno vodo, kar malo sivo in čisto klorirano. Namreč v istem obdoju me koža ni srbela, če sem se tuširala doma, torej je bilo srbenje 100% povezano samo z vodo. Drugače pa čim manj miljenja po celem telesu; namili se samo na ključnih mestih (pazduhe, intimni deli, prsi).
|
|
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 2.10.2007 6:03:57
|
|
|
|
Snowflake
|
probaj od Dove gel za tuširanje...maš mehko kožo pa še lepo diši
|
|
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 2.10.2007 7:02:18
|
|
|
|
srki
|
Po mojem go kriv kar gel za tuširanje. Mogoče premočen. Probaj res z navadnim, otroškim milom ali otroškimi kopelmi. Pa tudi, če se boš samo z vodo tuširala, ne boš umazana, saj ne riješ po zemlji . Jah, preveš je teh kemikalij na tržišču, za moje pojme.
|
|
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 2.10.2007 7:12:53
|
|
|
|
Spark
|
Ja to so pa kemikalije. Po nekem času, je koža čisto uničena. Tudi meni se je dogajalo, tako da sem se umivala samo z vodo, pa je bilo počasi bolje. Ampak, potem pa zopet na razne gele za tuširanje in po nekem času spet srbenje.
|
|
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 2.10.2007 7:51:04
|
|
|
|
petja
|
Čim manjkrat se tuširaj z milom, z milom operi le dle, ki jih moraš (pod pazduho, intimne dele, stopala). Pa predvsem pojdi po milo v lekarno, ne kupuj tekočih mil po trgovinah, ker je to eno navadno sranje. Priporočam Eucerin, Vichy, otroška mila ...
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 2.10.2007 8:40:29
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snowflake probaj od Dove gel za tuširanje...maš mehko kožo pa še lepo diši Tega sem imela predzadnje, pa je bilo hudo. Bom najprej preizkusila Johnsonovega (otroškega). Če ne bo pomagalo pa potem še Eucerin in Vichy. Koža me vedno začne srbeti po morju in se vleče vse do zime. Potem se malo umiri in je spet poletje tukaj. Ne vem kaj bi to bilo, je pa skrajno zoprno. Hvala punce.
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 2.10.2007 8:57:44
|
|
|
|
taška30
|
Jaz imam 2x letno obdobje, ko me po tuširanju vse srbi. In sicer sem zdej že pogruntala, da je to jeseni (preden začnejo kurit) in spomladi (ko nehajo kurit). Traja kake 14 dni. Jaz sem si to razložila kot širjenje/ožanje žil ob temperaturnih spremembah (hladno stanovanje - topel tuš). Lahko da se motim, samo je res samo takrat. Pa na nobeno milo nisem občutljiva. Pomaga, da se po tuširanju zavijem v kopalni plašč in ostanem v topli kopalnici zavita 5-10 minut, da se temp. telesa 'znormalizira' al kaj. Ja, huda teorija, vem.
|
|
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 2.10.2007 8:57:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Če si že menjala mila in je po vseh isto, potem kupi Eucerin lotion in se namaži po tuširanju.
|
|
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 2.10.2007 9:03:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Kupi si olje za tuširanje.
|
|
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 2.10.2007 9:08:24
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem npr. "alergična" na vse izdelke za tuširanje od Fa. Pa mi tako fajn dišijo.....In to že nekaj let. Sprobaj ostale znamke, mogoče si res pač alergična samo na določene znamke, ki vsebujejo...kaj vem kaj Možno pa je, da imaš še kakšno alergijo na sonce...mene še vedno srbi koža(določeni predeli), pa je že 2,5 meseca odkar smo iz morja. Vendra počasi pojenja... Drugače pa obišči dermatologa. Eucerin je super zadeva, meni edino smrdi, pa kar draga stvar je. In ni se mi za tuširat s "smrdljivim" tuš-gelom..
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 2.10.2007 9:15:21
|
|
|
|
tintin
|
Tuširanje z vodo, namiliš se samo po "kritičnih delih" s čim blažjim milom, npr. kakim medicinskim. Ko se stuširaš se namaži z otroškim oljem ali mandljevim oljem.
|
|
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 2.10.2007 11:18:46
|
|
|
|
tajtaja
|
Taška 30, tudi meni se pojavlja srbenje v teh obdobjih in mi tudi pomaga, če ostanem po tuširanju nekaj časa v kopalnici. Jaz pa se npr. niti slučajno ne smem stuširati zjutraj, ker potem lahko ponorim. No, poleti v tisti res hudi vročini se pa lahko?! Res čudno vse skupaj.
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 2.10.2007 17:56:11
|
|
|
|
*ajetam*
|
tudi meni se to dogaja. ampak samo pozimi. ker pozimi se umivam z bol toplo vodo kot poleti. zato se morem pozimi takoj po komanju namaraz s kremo. in kar ornkk.... jaz se za sebe ugotovila da mi nabolj odgovarja dove krema.
|
|
|
|
RE: Po tuširanju me močno srbi koža 2.10.2007 19:08:05
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* oljna kopel Linola Fett.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?