Teja N
|
V torek je bil moj zadnji dan v stari službi. Ker sem delala dopoldan, v ponedeljek pa popoldan, sem že v ponedeljek zjutraj vihrala po kuhinji, da se je kar kadilo.:)- Spekla sem tri različne vrste kruha, narezala in zložila tri pladnje narezka, spekla še kokos pecivo, potem pa letela k frizerju. Tam so me kar trije frizirali:)-, en me je barval, druga prala in tretja strigla. Sem bila pa z končnim rezultatom zelo zadovoljna. :) Zdaj imam malo temnejšo barvo in vmes svetle pramene. Kar dva dni sem po malem nosila vso hrano in pijačo in v torek po službi sem v eni sobici pripravila poslovilni žur. Poleg ostale hrane sem naredila še francosko solato in sadno kupo (priznam, to dvoje je bilo iz konzerve:ups: ) Punce so bile zadovoljne, kar mi je najbolj važno in razdati sem morala kar nekaj receptov za kruh in pecivo. Podarile pa so mi prečudovit prstan iz belega zlata in velik šopek rož v oranžni barvi. Veliko sem fotografirala, za cel film, saj sem si želela ovekovečiti to naše zadnje srečanje. Na koncu mi je bilo kar malo hudo, saj se z mnogimi res dobro razumem in so me, že odkar so izvedele, kar naprej spraševale, zakaj vendar grem stran. Deset let pač ni malo. Z mnogimi sem se prisrčno objela in se zelo lepo poslovila. Res mi bo ta dan ostal v lepem spominu. Še celo šefica je prišla in povedala par besed, kar me je zelo presenetilo. V sredo pa sem že prvič šla v novo službo. Moram povedat, da me je kar malo zvijalo. Tukaj je toliko novega, da samo čudno gledam. Delo je popolnoma drugačno, vse je čisto drugačno. Sploh nič nege in ogromno strokovnosti, pa tudi odgovornosti. Imam pa super mlado mentorico, s katero se celo poznava - spomladi sva bili v isti skupini na plavanju dojenčkov! Kako je svet majhen! Res sem vesela, saj vidim, da je zelo natančna in strokovna, pa še prijazna. Pa sem obrnila nov list. Nova frizura, nov prstan, nova služba.:)- Lp, Teja:)
|