|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz sem tak žalostna...
2.12.2004 19:53:54   
simonas
... moja :hudicek:M me je obiskala že danes in to en dan prehitro. Čisto sem :(:(:((:((:(:(. Ne vem kaj naj še jem in kaj naj počnem, da bi se kaj obrnilo na boljše... tak imam že vsega poln kufer da je joj, okoli mene pa same :nosecka: frendice , ajojoj :((:((:((...

Se vam javim kaj jutri, ko se že morda malo potolažim.

Vsem ki vam izostaja M:hudicek:, pa :miska::miska::miska:, da je to to...

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jaz sem tak žalostna...
2.12.2004 19:58:28   
baguSka
Simonca nikar! Sej bo! Sej smo močne punce! Tud jst mislm da jo bom dobila. Ceu popoudne me že neznosno bolijo jajčniki in ledvica. Hodm čekirat in čakam. Bo pa naslednji mesec boljš ;).
Pridna bod, pa potolaž se!
Pozdravček,
Tadeja.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jaz sem tak žalostna...
2.12.2004 20:02:33   
simonas
Pa še tak me boli in pika v trebuhu in križu, ko me nikol ni nič bolelo... Čisto sem :((:((:((... Grem se zdaj rajši k mojemu cartat...

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jaz sem tak žalostna...
2.12.2004 20:04:29   
Anitka
Simonca ne bit žalostna. Misli si, da je vsaj prej prišla in bosta lahko šla prej v nove boje. Pa še lažnega upanja ti ni dajala. Držim pesti, da bo že naslednji krog ovekovečen z :modri::roza: ali +

Drži se,

Anitka:metulj:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jaz sem tak žalostna...
2.12.2004 20:48:36   
tinkamiška
Ja, Simonca, boljše, da je prišla prej, kot pa da bi čakala in čakala, potem bi se pa prikazala, ko bi jo že skoraj odpisala.
Bosta lahko začela prej:sloncek: in zdej, ko bojo prazniki, bo drugačno vzdušje:rozica:

Upam, da te bo nehalo boleti in da bo čimprej šla od tebe:rozica:.

Tinka

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jaz sem tak žalostna...
2.12.2004 20:59:25   
cmokec
Jaz te pa ne znam potolažit. Sebi pravim, da enkrat bo že in to velja tudi zate.

Zato ti sporočamo samo to, da mislim nate in ti želim, da bi v decembru prejela najlepše :darilo: na svetu.

cmokec

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jaz sem tak žalostna...
2.12.2004 21:24:24   
tia
SimonaS ne bodi žalostna,boljše da pride dan prej kot pa zamuja teden dni pa zapraviš za teste in so negativni.

Bo že naslednji mesec zpanje na :modri:.

Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Tia

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jaz sem tak žalostna...
3.12.2004 14:32:35   
Pikipoki
Simona!:)

Popolnoma te razumem. Tudi jaz upam, da sebo zgodilo nekaj lepega, pa me prehiti :hudicek:, potem sem vsa žalostna.:((:((:((
Ravno včeraj me je spet zvilo. :(Pa nisem hotela jokat pred mojim, ker vem, da mu je hudo. Sem šla pred njim v posteljo, ko je prišel še on, sem se stisnila k njemu in je bilo malo bolje ...;)

Tudi vse moje prijateljice že imajo otroke. Zdaj prihaja čas obdarovanj in grem na obiske in obdarovat male sončke. Vem, da mi bo hudo, ampak takrat, ko sem z njimi mi je lepo.:rozica:

Ampak držim pesti zate,zase in za vse tiste, ki prav tako čakajo!!!:):):)

LP

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.