Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jaz sem tak žalostna... 2.12.2004 19:58:28
|
|
|
|
baguSka
|
Simonca nikar! Sej bo! Sej smo močne punce! Tud jst mislm da jo bom dobila. Ceu popoudne me že neznosno bolijo jajčniki in ledvica. Hodm čekirat in čakam. Bo pa naslednji mesec boljš ;). Pridna bod, pa potolaž se! Pozdravček, Tadeja.
|
|
|
|
Jaz sem tak žalostna... 2.12.2004 20:02:33
|
|
|
|
simonas
|
Pa še tak me boli in pika v trebuhu in križu, ko me nikol ni nič bolelo... Čisto sem :((:((:((... Grem se zdaj rajši k mojemu cartat... Simona
|
|
|
|
Jaz sem tak žalostna... 2.12.2004 20:04:29
|
|
|
|
Anitka
|
Simonca ne bit žalostna. Misli si, da je vsaj prej prišla in bosta lahko šla prej v nove boje. Pa še lažnega upanja ti ni dajala. Držim pesti, da bo že naslednji krog ovekovečen z :modri::roza: ali + Drži se, Anitka:metulj:
|
|
|
|
Jaz sem tak žalostna... 2.12.2004 20:48:36
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja, Simonca, boljše, da je prišla prej, kot pa da bi čakala in čakala, potem bi se pa prikazala, ko bi jo že skoraj odpisala. Bosta lahko začela prej:sloncek: in zdej, ko bojo prazniki, bo drugačno vzdušje:rozica: Upam, da te bo nehalo boleti in da bo čimprej šla od tebe:rozica:. Tinka
|
|
|
|
Jaz sem tak žalostna... 2.12.2004 20:59:25
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz te pa ne znam potolažit. Sebi pravim, da enkrat bo že in to velja tudi zate. Zato ti sporočamo samo to, da mislim nate in ti želim, da bi v decembru prejela najlepše :darilo: na svetu. cmokec
|
|
|
|
Jaz sem tak žalostna... 2.12.2004 21:24:24
|
|
|
|
tia
|
SimonaS ne bodi žalostna,boljše da pride dan prej kot pa zamuja teden dni pa zapraviš za teste in so negativni. Bo že naslednji mesec zpanje na :modri:. Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Tia
|
|
|
|
Jaz sem tak žalostna... 3.12.2004 14:32:35
|
|
|
|
Pikipoki
|
Simona!:) Popolnoma te razumem. Tudi jaz upam, da sebo zgodilo nekaj lepega, pa me prehiti :hudicek:, potem sem vsa žalostna.:((:((:(( Ravno včeraj me je spet zvilo. :(Pa nisem hotela jokat pred mojim, ker vem, da mu je hudo. Sem šla pred njim v posteljo, ko je prišel še on, sem se stisnila k njemu in je bilo malo bolje ...;) Tudi vse moje prijateljice že imajo otroke. Zdaj prihaja čas obdarovanj in grem na obiske in obdarovat male sončke. Vem, da mi bo hudo, ampak takrat, ko sem z njimi mi je lepo.:rozica: Ampak držim pesti zate,zase in za vse tiste, ki prav tako čakajo!!!:):):) LP :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.