|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija zamuja
1.10.2007 15:57:17   
lifcsi
user posted image Živjo!Imam že triletnega sina, sedaj pa z možem že nekaj časa delava na drugem otroku. Ciklus imam na 26 dni (zadnja menstruacija je bila 26.8.07), sedaj pa mi menstruacija zamuja. Naredila sem že test nosečnosti, vendar je bil negativen!Avgusta sem si s tabletami Primolut Nor preložila menstruacijo, vendar pa sem po prenehanju takoj 3 dan dobila, sedaj pa je ni.Kaj je narobe?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija zamuja
1.10.2007 16:01:10   
Anonimen
jaz bi počakala še nekaj dni in test ponovila (obvezno z jutranjim urinom).

če bi bilo še akr negativno pa takoj k ginekologu....

moje mnenje..

(odgovor članu lifcsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2007 16:01:56   
Anonimen
Ja to delajo pa KT. Pri meni je bil isti zos.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2007 16:10:40   
lifcsi
user posted image Ali so te tablete potem tako vplivale na ciklus? Kako si naj potem v primeru negativnega testa ponovno izračunam plodne dneve?Kako dolgo se bo ciklus urejal?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2007 16:16:50   
Anonimen
Jah lej, meni se je ciklus urejal več kot 1 leto. Glede na to, da si ti samo prestavila user posted image , bo verjetno kaj kmalu prišla. Pa seveda kakšen test čez dan, dva, tri...

(odgovor članu lifcsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2007 16:21:22   
soncece24
Tudi meni se je po Kt ciklus urejal več kot leto dni. Je pa nihal vse od 27 dni pa do 47 dni. Cela ludnica. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2007 16:27:30   
lifcsi
user posted image Te tablete so samo za preložitev menstruacije in naj ne bi povzročale zmešnjave v ciklu. No sveda se lahko zgodi. KT pa ne jemljem več kot 10 mesecev in sem imela lepo urejen ciklus. Možno da je prišlo do zanositve, ampak kasneje?

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2007 16:29:33   
soncece24
Aha, no, upam, da ti niso zmešale ciklusa. Dokler pa M ni, pa je seveda upanje, da si zanosila. Počakaj še par dni in ponovi test.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2007 20:55:15   
Muca Copatarica
Moje ta mesec ni že 41 dni. Razlog zanjo pa je še neznan, ker moj pravi, da še počakajva s testom pač čakava, čeprav me že zelo zanima. No, če je do konca tedna še ne bo, grem delat test.Upam na user posted image  user posted image , ki si ga želiva.
Pa lep pozdrav.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2007 21:00:21   
Anonimen
DRŽIM PESTKE ZA VSE VAS!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca Copatarica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.10.2007 21:36:16   
Oaza
Muca Copatarica- 41 dni ti zamuja ali imaš 41. dan ciklusa danes?? Ker jaz imam danes 52. dan ciklusa in sem delala test 39. in45. dan ciklusa in sta bila oba negativna (drugače imam različno dolge cikluse, od 33-45dni). Včeraj zvečer pa se je pojavil nek izcedek-sluz z čisto malo krvi- niti približno podobno moji menstruaciji. Nimam pa nobenih znakov za M pa tudi za user posted image  ne...
Jaz še vedno upam... user posted image

Držim pesti, da zagledaš user posted image !

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.10.2007 15:42:02   
lifcsi
user posted image Moj ciklus traja že 36 dni, pa še vedno nobene menstruacije. nekaj dni bom še počakala, potem pa bom test ponovila!S prvim otrokom je bilo podobno, kajti tri mesece mi je menstra zamujala po nekaj dni in se nato pojavila. Sedaj pa je že zelo dolgo ni!Upam da bomo pri testu imele vse veliki +!!

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.10.2007 15:59:55   
Muca Copatarica
Oaza,
imam 42 dan ciklusa danes, vendar nobenih znakov ne za user posted image , ne za to, da naj bi bila user posted image .
Upam, da zagledam user posted image user posted image , prav tako pa tudi ti in vse, ki še čakate in upate.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.10.2007 15:09:28   
lifcsi
user posted image Jaz sem žal dobila včeraj menstro, tako da z nosečnosti nebo nič.Upam pa na naslednji mesec.Ostalim pa držim pesti!!!

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.10.2007 20:52:53   
tinkamiška
Hej Lifcsi, ne bit žalostna, boljše, da se ti ciklus malo uredi in ne boš negotova, če ti bo zamujala. Možno, da so tablete res malo zmešale ciklus, ampak po mojem ne za dolgo. Držim pesti, da bo naslednji mesec en velik +! Prav?user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?