|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izbira poodnišnice
2.12.2004 17:25:47   
Smeja
Zanima me, če je bila katera v podobni sitaciji in kaj je naredila:
2x sem bila že zaradi popadkov hospitalizirana na E oddelek Lj. porodnišnice in sedaj do poroda hodim v amb. za patološko nosečnost. Ker pa so mi že v 35 t izmerili da ima moje dete že 3 kg in ker so bili ti popadki, ki sem jih imela, že zelo boleči, vedno bolj razmišljam o EA, po katero bi pa seveda morala v Postojno. Zdaj pa ne vem, kako bi to izgledalo, da me v Lj. že vodijo in čakajo da rodim, pol pa zginem v Postojno, po drugi strani pa vendar gre zame in lahko rodim, kjer jaz hočem...

Kaj bi pa ve naredile?? :zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izbira poodnišnice
2.12.2004 17:43:03   
leah
Jst bi šla tja kamor bi hotla-torej v tvojem in seveda tudi mojem primeru v Postojna.kaj se sekiraš,ti pojdi tja kjer se boš dobro in varno počutila.
Pa brez skrbi, v Postojni zarad tega ne bodo nič komplicirali.Ne vem pa kako je s tem ali moraš imet prej opravljen info.posvet oz.predavanje o EA.Tako je namreč v Postojni.Sam najbrž, da če bi gtja uletela brez tega ne bi bilo panike.Pokliči v porodnišnico pa se pozanimaj.

(odgovor članu Smeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izbira poodnišnice
2.12.2004 17:53:23   
mika
Smeja, pri meni je podobno. sicer nisem bila hospitalizirana, ampak sem šla v Mb porodnišnico, ker nisem dovolj čutila gibe. Babičar je bil zelo prijazen in kar izpolnil prijavnico za sprejem, ko bom morala rodit. Nisem pa mu mogla reč, da niti pod razno ne nameravam rodit v Mb, ampak grem v SG.

Mika

Še 20 dni.
:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Smeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izbira poodnišnice
2.12.2004 21:25:00   
Anonimen
Ja pa a ni več tako, da moraš v Postojno tudi na preglede hoditi, če hočeš tam roditi?

(odgovor članu Smeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   izbira poodnišnice
3.12.2004 7:59:03   
Janika
.lahko rodis kjer zelis, menda pa ce je kaj zelo narobe te odpeljejo v Ljubljano brez vprasanja.

(odgovor članu Smeja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   izbira poodnišnice
3.12.2004 9:55:36   
Anonimen
Ampak tam, kjer si hodil na preglede, imajo ja vse podatke o poteku nosečnosti. A vse to potem s seboj neseš ali tega sploh ne potrebujejo? Če drugega ne, so napisani tudi podatki o teži in velikosti otroka (vsaj pri meni, zato sem tudi na koncu imela carski rez)? Kako bi pa potem to vedeli?

(odgovor članu Smeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   izbira poodnišnice
3.12.2004 11:23:25   
Janika
ce se ne motim sem v materinski knjizici prebrala da moras nositi knjizico s sabo ves cas ne samo na preglede, za kaksne nepredvidene primere.
je pa nujeno da jo imas s seboj ko gres v porodnisnico, notri pa je opisano vse kar se je skozi nosecnost dogajalo.
hh, upam da to ni samo teorija:zmeden:

(odgovor članu Smeja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   izbira poodnišnice
3.12.2004 11:29:02   
Anonimen
Aja, saj res, saj to notri piše. Ampak včasih si, meni se zdi, res moral v Postojno tudi na preglede hoditi. Jaz sem že premišljevala, da bi šla, pa mi je bilo predaleč, ker sem iz Kranja.

(odgovor članu Smeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   izbira poodnišnice
3.12.2004 12:39:23   
piščanc
za zdravje otročka je najboljša ljubljanska porodnišnica - če gre kaj narobe potem pustijo mamico v porodnišnici, otroček gre pa lepo v LJ

tudi v ljubljani dobiš EA, samo ginekolog naj ti napiše na napotnico - prosi, moleduj...

čeprav na tem portalu zelo hvalite postojno, sem jaz slišala kar nekaj slabih izkušenj in me tja sploh ne mika.

Jaz prvič nisem imela EA in se tudi ne spomnim kakšne grozne bolečine, bolj krča celotnega telesa. najhujše popadke sem imela ko so me klistirali, potem je bilo, hvalabogu, lažje.

mamica že preživi, važni so otročki

lp, nina

(odgovor članu Smeja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   izbira poodnišnice
3.12.2004 13:15:53   
Janika
kaj je EA?

(odgovor članu Smeja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   izbira poodnišnice
3.12.2004 14:33:03   
Lunca1
EA je epiduralna analgezija. V hrbtenico ti vstavijo kateter, po katerem dobivaš anestetik. Skorajda naj ne bi čutil bolečin, še vedno pa čutiš da moraš pritiskat. Kaj več pa naj ti pove katera, ki jo je imela.

Lp Lunca

(odgovor članu Smeja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   izbira poodnišnice
4.12.2004 8:52:08   
piščanc
V bistvu ti anestetik omili tisto čakanje, ko se otrok spušča
nekatere ženske imajo ob tem bolečine v križu, jaz npr. jih nisem imela

ko pa pride akcija ti anestetik izključijo, tako da ko moraš začeti pritiskati (kakšne pol ure, lahko pa tudi dlje) vsekakor čutiš tudi bolečino in vse ostalo.

vendar jaz nisem imela EA, to so samo izkušnje drugih. jaz sem spet za otročka - anestetik vpliva tudi na otročka in ko se rodi je bojl zaspan, več podrobnosti o tem pa ti bo najbrž lahko odgovoril porodničar.

lp, nian

(odgovor članu Smeja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?