|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje podnevi in ponoči
1.10.2007 12:08:24   
ALEKSA13
Pozdravljene,
prosila bi za kakšno mnenje oz. pomoč. Moj dojenček spi podnevi in ponoči v zibki. Slišala pa sem , da je fajn, če so oz. spijo podnevi kje drugje (npr. v ležalniku) kot ponoči, da malo ločijo noč in dan. Kaj menite? Hvala , LP. Aleksa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje podnevi in ponoči
1.10.2007 12:24:34   
Anonimen
Mislim, da za novorojenčka tako ali tako ni dobro, da je preveč v ležalniku... Mi naj bi  jo imeli  podnevi spodaj v eni zibki, ponoči zgoraj pa v drugi... dejansko stanje je pa tako takšno, da večinoma časa prespi na zakonski postelji ob meni.

(odgovor članu ALEKSA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2007 13:16:44   
N _ B
Ponoči spi v posteljici v spalnici, čez dan pa v dnevni sobi. Na začetku sem imela potovalno posteljico z jogijem, ampak sploh ni hotel biti noter. Mu je bolj odgovarjalo na kavču ali pa košari od vozička. Od 3. meseca dalje ga čez opoldan, ko spi malo dlje dajem v spalnico, kjer mu spustim rolete.

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2007 13:50:47   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Od 3. meseca dalje ga čez opoldan, ko spi malo dlje dajem v spalnico, kjer mu spustim rolete.

To pa ni pametno delat, saj mora dojenček ločiti dan in noč.
Naš user posted image  je na začetku zamenjal dan in noč user posted image . Podnevi je najraje spal v košari od vozička, na ležalniku, ali na postelji v spalnici, ponoči pa v svoji posteljici. Podnevi ne spuščamo rolet in ne šepetamo, ampak normalno delamo vse tako kot prej. Zvečer in ponoči pa šepetamo in ugašamo luči.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2007 17:17:37   
simona76
Moja user posted image spi čez dan v otroški sobi ali zunaj v vozičku, ponoči pa v spalnici, v svoji postelji.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2007 19:17:04   
*lenc@*
Naša čez dan v dnevni v zibki, ponoči v spalnici, včas tud v zakonski. In čez dan je radio prižgan, ropotam(pa ne zanalašč) z lonci, ponoči pa tišina v spalnici, le glasba za ln(mirna).

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu simona76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2007 22:47:06   
Bubacka
Najna spala podnevi na zakonski postelji, ponoci pa v svoji posteljci! Lezaljnik naj ne bi priporocali zarad hrbtenice, sam za nekaj casa!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?