Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spanje podnevi in ponoči 1.10.2007 12:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da za novorojenčka tako ali tako ni dobro, da je preveč v ležalniku... Mi naj bi jo imeli podnevi spodaj v eni zibki, ponoči zgoraj pa v drugi... dejansko stanje je pa tako takšno, da večinoma časa prespi na zakonski postelji ob meni.
|
|
|
|
RE: Spanje podnevi in ponoči 1.10.2007 13:16:44
|
|
|
|
N _ B
|
Ponoči spi v posteljici v spalnici, čez dan pa v dnevni sobi. Na začetku sem imela potovalno posteljico z jogijem, ampak sploh ni hotel biti noter. Mu je bolj odgovarjalo na kavču ali pa košari od vozička. Od 3. meseca dalje ga čez opoldan, ko spi malo dlje dajem v spalnico, kjer mu spustim rolete.
|
|
|
|
RE: Spanje podnevi in ponoči 1.10.2007 13:50:47
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Od 3. meseca dalje ga čez opoldan, ko spi malo dlje dajem v spalnico, kjer mu spustim rolete. To pa ni pametno delat, saj mora dojenček ločiti dan in noč. Naš je na začetku zamenjal dan in noč . Podnevi je najraje spal v košari od vozička, na ležalniku, ali na postelji v spalnici, ponoči pa v svoji posteljici. Podnevi ne spuščamo rolet in ne šepetamo, ampak normalno delamo vse tako kot prej. Zvečer in ponoči pa šepetamo in ugašamo luči.
|
|
|
|
RE: Spanje podnevi in ponoči 1.10.2007 17:17:37
|
|
|
|
simona76
|
Moja spi čez dan v otroški sobi ali zunaj v vozičku, ponoči pa v spalnici, v svoji postelji.
|
|
|
|
RE: Spanje podnevi in ponoči 1.10.2007 19:17:04
|
|
|
|
*lenc@*
|
Naša čez dan v dnevni v zibki, ponoči v spalnici, včas tud v zakonski. In čez dan je radio prižgan, ropotam(pa ne zanalašč) z lonci, ponoči pa tišina v spalnici, le glasba za ln(mirna).
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?