Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Test +, znaki kot pred M 1.10.2007 10:57:09
|
|
|
|
polma
|
Drage nosečnice!!! Kot rečeno je test +, sem pa vseeno zaskrbljena- brala sem že, da imajo nekatere nosečnice še nekaj časa zneke kot da bo M prišla. Povejte mi, prosim svoje izkušnje s tem. Imam namreč tak neprijeten občutek, stiska me v maternici. Naj povem, da sta za mano 2 nosečnosti, ena se je končala z abrazijo pred 12 leti in kolikor se spomnim je bilo vse ok do 4 meseca, ko sem se napihnila, plod se ni pravilno razvijal in je bilo konec. Pri drugi, pred 10 leti, pa je bilo vse ok, le maternica se mi je ves čas krčila, otrdevala je kot pri lažnih popadkih in sicer od 3 meseca dalje, pa je bilo vse zdravo. Celo M sem še imela 2krat, pa sem bila noseča. Zdaj sem pa le starejša (34) in ker je to prvi + po 10 letih, sem zelo srečna in tudi zeeelo prestrašena, ker si otroka zelo želim. Povejte, ste tiste, katerih nosečnost se normalno razvija, res imele znake kot da bo prišla M še nekaj časa?
|
|
|
|
RE: Test +, znaki kot pred M 1.10.2007 11:38:07
|
|
|
|
Naja30
|
Meni se trenutno isto dogaja. Je normalno, da imaš še kakšen mesec znake kot za M. Maternica se pa tako razteza ves čas. S tem, da meni je še slabo zraven. Tudi prvič sem imela na začetku take znake, potem pa je minilo. Ampak ščipanje po trebuhu je ostalo.
|
|
|
|
RE: Test +, znaki kot pred M 1.10.2007 13:55:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela neredne M, tako da sem bila 2 meseca noseča preden sem napravila test. Ves čas sem čakala M, ker sem imela vse znake kot ponavadi. Bolečine v sp. delu trebuha sem imela nekje do 4 meseca.
|
|
|
|
RE: Test +, znaki kot pred M 1.10.2007 14:20:32
|
|
|
|
andreja2000
|
polma meni se je dogajalo enako,ves čas sem imela občutek,kot da bo vsak čas prišla in sem zaradi tega bila kar malo zaskrbljena.Potem pa sem prebrala da je to nekako normalno. No,sedaj pa sem že v 31t in je zaenkrat vse o.k. Želim ti lepo in zdravo
|
|
RE: Test +, znaki kot pred M 1.10.2007 15:54:37
|
|
|
|
polma
|
Hvala vsem!!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?