Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroška soba - moder laminat-> kakšno ... 1.10.2007 8:20:31
|
|
|
|
nuala
|
Modra je lepa z belo, rumeno, oranžno, svetlo zeleno,...tudi rdečo.
|
|
RE: Otroška soba - moder laminat-> kakšno ... 1.10.2007 8:23:04
|
|
|
|
aluš
|
Jaz bi dala natur svetlo (javor, bukev), v kombinaciji z modro )npr. vsaka druga ličnica od predala, kljukice - odvisno od načrta, kakšne so omare, v glavnem bi mal z modro pokombinirala). Stene pa mislim, da bi pustila bele (sploh če je mansarda in se jih bolj malo vidi. Če pa je laminat precej temno moder, bi pa mogoče kombinirala pohištvo poleg modre s še eno živo barvo (recimo rdečo ali rumeno), da bi bilo malo bolj živahno.
|
|
|
|
RE: Otroška soba - moder laminat-> kakšno ... 1.10.2007 8:59:23
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Kaj pa vem. enostavno si ne morem zamisliti modrega laminata Sploh ker bi se jaz modre v otroških sobah izogibala, ker je takšna pasivna barva. Sem bolj za sončne, tako da bi 'učinek modrega laminata' 100% hotela popravit s kakšno rumeno steno. ampak se potem zaguzi pri pohištvu. Mah zato je bolje, da daš kakšna nevtralna tla, da lahko bolj eksperimenitaš s stenami in pohištvom. Definitivno bi z rumeno nekak stvar popravila. Potem bi dodala verjetno (pravim verjetno, ker še vedno ne vem, kako zgleda modri laminat ) zeleno pohištvo. Svetlo zeleno. Veselo.
|
|
|
|
RE: Otroška soba - moder laminat-> kakšno ... 1.10.2007 8:59:25
|
|
|
|
pupika
|
Tudi mi imamo moder laminat v otroški, pa imamo stene pobarvane pol z nežno rumeno, druga polovica pa z nežno plavo, omare pa so plave, tako da imamo najlepšo otroško v celi hiši.
|
|
|
|
RE: Otroška soba - moder laminat-> kakšno ... 1.10.2007 9:17:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vem kako zgleda modr laminat, ker ga ima kolegica. Je kar dost zamolkla barva, tako da jaz bi jo mal poživila. Meni osebno ful lepa kombinacija je modro-rdeča. Tak da bi dala omare kkšn svetel javor v kombinaciji z rdečo in modro. Če je pa to premočno, pa stene nežno rumene. Omare javor z rumeno.
|
|
|
|
RE: Otroška soba - moder laminat-> kakšno ... 1.10.2007 9:18:42
|
|
|
|
Sonrisa
|
Punce, hvala za predloge. L_p, laminat je pa svetlo moder, v bistvu ima ime modri javor. Če ti to kaj pomaga. Midva sva oba mahnjena na modro barvo in ko sva zagledala takšen laminat, sva ga hotela kar povsod dat. No, na srečo sva se odločila samo za otroško sobo. Pupika, si mi kar voljo dala, ko sem prebrala, da imate tudi vi moder laminat. O sobici pa ne dvomim, da je najlepša. Še enkrat hvala vsem.
|
|
|
|
RE: Otroška soba - moder laminat-> kakšno ... 1.10.2007 9:52:16
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Kaj pa vem. enostavno si ne morem zamisliti modrega laminata Sploh ker bi se jaz modre v otroških sobah izogibala, ker je takšna pasivna barva. Sem bolj za sončne, tako da bi 'učinek modrega laminata' 100% hotela popravit s kakšno rumeno steno. ampak se potem zaguzi pri pohištvu. Mah zato je bolje, da daš kakšna nevtralna tla, da lahko bolj eksperimenitaš s stenami in pohištvom. Definitivno bi z rumeno nekak stvar popravila. Potem bi dodala verjetno (pravim verjetno, ker še vedno ne vem, kako zgleda modri laminat ) zeleno pohištvo. Svetlo zeleno. Veselo. Ja, se zelo strinjam s temle.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?