|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vožnja v vozičku
1.10.2007 8:04:45   
helenav
Pozdravljeni

Imam 1- mesečno punčko, ki ne mara vožnje v vozičku. Dokler spi v njem je vse vredu, ko pa se enkrat zbudi je jok in stok dokler je ne vzamemo v naročje.

Je imela še katera tak problem? Se s časoma navadi na voziček?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vožnja v vozičku
1.10.2007 8:18:39   
Petraa
Ja,večkrat imamo takšno stanje tudi pri nas. Bo minilo ... druge tolažbe ni user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2007 8:36:37   
Speedy07
pri nas je tudi tako bilo na začetku,zdej pa poglej.dva mesca je star,pa tako obožuje se vozičkat,ni da ni.:)

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2007 8:45:38   
Strawberrie Cherrie
Nekateri začnejo uživat, ko začnejo dojemat okolico okoli sebe, spet drugi ne. Ni nekega pravila.

(odgovor članu Speedy07)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2007 8:50:09   
Ninica
Naša starejša se je začela z veseljem vozit takrat, ko smo ji dvignili naklon v vozičku za eno stopnjo, da je vsaj kaj videla.

LP, Ninica

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2007 8:56:52   
helenav
Jaz sem ji tudi dvignila naklon, sej ima ful odprte učke in gleda naokrog..ampak mislim,da sedaj pri enem mesecu še ne vidi preko 30 cm?

Jaz tudi upam, da bo uživala ko bo dejansko videla kaj pomeni voziček.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2007 9:14:42   
buša
mi smo se matrali do 5 meseca ko se je končno rad začel vozit v vozičku in to je bilo na morju  takrat smo ga tudi malo dvignili.

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2007 9:22:39   
darčif
tudi mi smo se matrali z vozičkom do petega meseca.uživati je začel šele zdaj ko ima dvignjen naklon.sem pa jaz prakticirala kengurujček od babybyorna in naš uuuužiiiivaaa. vse vidi, počuti se kot v maternici in res nikoli ni zajokal ko sva hodila in še odločno je za po trgovinah in po stopnicah.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
1.10.2007 9:39:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu darčif)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2007 9:50:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Pozdravljeni

Imam 1- mesečno punčko, ki ne mara vožnje v vozičku. Dokler spi v njem je vse vredu, ko pa se enkrat zbudi je jok in stok dokler je ne vzamemo v naročje.

Je imela še katera tak problem? Se s časoma navadi na voziček?

Pri nas je bilo isto, trajalo nekje tri mesece. Včasih se mi je čez celo mesto drla. user posted image  Pa je minilo, sploh zdaj ko lepo sedi v vozičku in gleda naokrog, se zelo rada vozi.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.10.2007 11:14:20   
Naja30
Naša je tud po cca 2m začela jokat v vozičku. Pa sma ji dala lupinco gor in je začela uživat, ko je lahko gledala okoli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.10.2007 11:40:10   
simona76
Tudi jaz sem že vse sprobala glede vozička. Na začetku se je drla, ker smo imeli gor torbo, se je verjetno počutila utesnjeno. Potem je bilo par dni mir, nato pa spet jok in stok. Zdaj jo navadno zunaj malo nosim, potem pa ko je zelo zaspana, jo položim not, malo zajoka in zaspi. A navadno ne za dolgo. Zdaj že ima malo dvignjen naklon, tako da 5 minut je o.k., potem pa ista pesem. Upam, da bo boljše ko bo lahko samostojno sedela (zdaj je stara 4 mesece). 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.10.2007 12:07:08   
Naja31
Moj se je odločil, da mu je vožnja z vozičkom všeč, šele ko je shodil. Pred tem se je skoz drl. Vozička sploh ne bi rabili, saj smo ga skoz nosili.

(odgovor članu simona76)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.10.2007 12:10:23   
Nika v službi
Najprej bi rekla, da je za 1-mesečnega dojenčka absolutno prezgodaj, da ima dvignjen naklon! Ležati mora na ravni podlagi oz. v lupinici!!

Tudi naša ni ne vem kako marala košare, ker pač ni videla ven. Zato smo pač veliko uporabljali lupinico.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.10.2007 12:41:05   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Tudi naša ni ne vem kako marala košare, ker pač ni videla ven. Zato smo pač veliko uporabljali lupinico.

pri nas je glede košare isto,zato pa ji spustiva zgornji del (senčnik) pol pa vsaj veselo gleda v nebo user posted image  Ima pa drgač tut raje lupinico, ampak če gremo na sprehod jo damo vseen raj v košaro (zarad drže)

Probajte z vozički vozit čim bolj po makadamskem terenu oz. tam ker rahlo trese-pri nas deluje,Sara takrat okameni in nič ne jokauser posted image  Če je pa teren čist gladek-recimo asfalt pa običajno začnem zavijat sem pa tja pa tut pomaga...

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.10.2007 21:37:07   
*ANA*
Pri nas ista pesem; do 2. meseca se je dobesedno drl v vozičku, nato kot bi odrezal pri 2 mesecih in pol užival, sedaj pri 3. mesecih in pol pa se spet dere user posted image
Ne vem upam da ga bo minilo user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.10.2007 22:11:14   
Anonimen
Nekateri začnejo uživat, ko začnejo dojemat okolico okoli sebe, spet drugi ne. Ni nekega pravila.

Pusti se presenetiti. Dojenček se spreminja vsak dan user posted image .

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
2.10.2007 11:22:08   
jasa
Pri nas je bilo podobno. Do 3 meseca se je zelo rad vozil potem pa kot bi ga odrezal, sm ko je voziček videl je bilo konec. Pa sem probala vse načine,... nič. Navsezadnje sva se z možem odločila za zamenjavo vozička. In glej ga zlomka, sedaj lepo noter sedi in uživa v vožnji. Edini problem ki je še ostal je, da nikakor in nikoli ne bo v vozičku zaspal. Vzrok: FIRBEC!.

Vse se enkrat uredi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.10.2007 13:12:56   
majrim
jaz sem tudi imela problem s tem...nikakor ni sprejela vozička...ko je spala je blo ok,pol pa jok...pa sem le ugotovila,da je krivo to,ker je gledala stran od mene...sedaj sem jo dala v lupinico in je vse ok...celo spi non stop,da o tem,kako se smeje ne govorimuser posted image ...probaj še to,če imaš možnost...sling pa je tudi ena super zadeva,sploh dokler je ta občutek varnostiuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu jasa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?