|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izpoved
2.12.2004 13:49:42   
urši*
ja, punce, takole je.nekomu morem povedati , kaj mi leži na duši. pa saj ni tako, da doma ne bi imela koga, vendar mi je laže , da to povem vam, mogoče me boste razumele...

že par dni je v meni nek strah , neka tesnoba, panika! ne vem, ali je ro zaro ker se bliža veliki dan (3.1. 2005), al kaj je to. verjetno vas je vse strah ali pa bilo strah, če bo vse vredu z otrokom, kako bo pri porodu... zdaj me je pa še tale pritisk zje..., pa sem še zato nervozna. strah me je , da bi zaradi tega morala it prej rodit.
pa še mojega nejboljšega prijatelja, zaveznika ( očeta), ki mu najbolj zaupam ni doma (sem bolj atijeva scrklanka), da bi se mu spovedala!!
v glavnem po večerih se poutim grozno!!!
pa še to ! že zdaj me skrbi poporodna depresija , v družini imamo 2 primera le- te in me je ful strah!!
tega otroka , ki ga nosim pod srcem imam najrajši na svetu in mu res nočem škodovati s temi temnimi energijami!!!
hvala ker ste me "poslušale". že to, da sem to dala ven iz sebe mi je ful pomagalo!!
lep dan,uživajte
urši* & :duda:35t2d
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izpoved
2.12.2004 14:05:09   
piščanc
jaz sem v 30t, pa me tudi daje rahla panika - dejmo za vse okriviti vreme.

vsem nam pa želim mirne živce in zdrave otročke.

nina

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izpoved
2.12.2004 14:45:05   
Anonimen
Punce, ve samo poskušajte med porodom misliti, kako s tistim dihanjem in bolečinami pomagate malemu bitjecu, ki se tisti trenutek, ko zaboli, prebija na svet, v vaša naročja. Nič ni narobe z njimi, če bi bilo, bi že do sedaj to vedele. Pa veselite se tistih prvih dni, tednov in mesecev, ko so naša mala bitjeca še čisto nebolgljena in od nas odvisna, pa jim je tako lepo na tem svetu, ker imajo mamice, kot ste ve. Nič ne bo narobaj, le tako zelo lepo bo!!!!!

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   izpoved
2.12.2004 14:51:10   
bori
Urši,
pred tabo je najlepša stvar, ki se ti zgodi v življenju. Tudi če sedaj misliš da imaš najljubši dan v življenju, se bo ta gotovo zamenjal. Porod se ne bo dogajal tebi ampak tvojemu škratku. Ko boš prijela drobceno, sladko telesce, boš še isto stotinko sekunde pozabila na karkoli drugega. To je tvoje ČUDOVITO delo, tvoja enkratna naloga in tako jo tudi vzami; kot darilo in ne kot kaj drugega. Veseli se darila, veseli se trenutka, sekunde in malega človečka, ki te je izbral, da ti polepša življenje,...

Mi boš znala mesec po porodu napisati, če sem imela prav,...

lp, Bori

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?