dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Pa dobro, teja, v čem je torej namen tvojega posta, če itak najbolje veš, kaj je dobro za tvojega in kakšna je pač vaša specifika! Če bi to, kar si zdaj nazadnje napisala, povedala že takoj v štartu, bi bilo polivanja gnojnice pol manj. Če VEŠ, da je veter kriv za glavobole (migreno) in prehlade, če imate pri vas v GENIH to, da pač preventivno dajete trak, ko sem vam zdi prehladno ali preveč vetrovno, potem pač ne razumem, zakaj sprašuješ, če preveč kompliciraš. Moj odgovor bi bil JA, preveč kompliciraš, ampak tega nočeš slišati oz. poveš, da svojega otroka in situacijo najbolje poznaš. S čimer se strinjam, vsaka mama ima tako nastavljene perceptorje, da je res najbolje slediti svojim občutkom. Torej je celotna debata povsem BZ. Če zmoreš, sprejmi to kot dobrohotno kritiko in mnenje. Če ne zmoreš, tvoj problem. Lep dan! zmorem....včas nalašč sprovociram,ker vem,ktere rade polivajo tole gnojco :)...jst niti ne sprasujem,ce kompliciram,ker vem,da velikrat kompliciram ...sem samo napisala post, zmetala par kosti in valda,kot vedno in povsod,so usajanja v tri pm :)...tko pac je...jest se sam smejem :)
|