|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pogosto odvajanje blata
30.9.2007 10:24:23   
Taja 25
Pozdavljene!
Včeraj sem naredila test in je pokazaluser posted image !user posted image
Po izračunu smo v 5-tem tednu.
Pred letom sem spontano splavila vendar sem se postavila na noge in to odmislila.Je pač moralo biti tako!

Zanima me ali je katera iz med vas ki je veliko odvajala blata?
Meni se to dogaja zelo pogosto (samo zjutraj do 3x)in ne vem če je to O.K.?
Morda kontra reakcija od bruhanja ali kaj?

Hvala na odgovoru.
Lep pozdav!

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 30.9.2007 14:02:19 >

Taja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je morda...?
30.9.2007 10:37:27   
Magi*
najprej čestitke!!!

zdaj pa k vprašanju. za mene je tako odvajanje normalno, bi se slabo počutila, če ne bi šla zjturaj vsaj 3x.

je pa tako, da se v nosečnosti lahko vse postavi na glavo. večina jih postane bolj zaprtih, nekatere "odpre". morda so ti tudi malo ponagajali živčki. jaz vem da me vsaka malenkost vrže s tira, čeprav se tega morda celo ne zavedam.

pomembno je, da si primerno hidrirana, da normalno ješ... če pa gre za kake dolgotrajne driske s koliko, pa je fino, da se greš pokazat zdravniku.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Taja 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2007 11:58:33   
bina30
Pozdrav in čestitke!user posted image
No, pri meni je bilo podobno. Vse kolegice so jamrale, da gredo zelo težko na wc, jaz pa sem hodila non-stop. Ni mi bilo nič slabo, samo zjtraj sem se zbudila in najprej odhitela na stranišče. Hvala bogu, da prebava štima.
Je pa res, da je treba veliko pit, da pač nadomestiš "izgubljeno".
Uživaj v nosečnosti in  misli na najboljše!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2007 12:24:25   
FANTEK1
Dvomim da je odvajanje kontrareakcija na bruhanje, kot si ti to poimenovala.. Je pa vsekakor znak nosecnosti. Jaz sem se preden sem naredila test, ves cas hodila na blato, tudi do 3x na dan. To je normalno, telo pac reagira na svoj nacin

(odgovor članu Taja 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2007 7:33:10   
Majabo
ravno to temo sem iskala!!!
tudi jaz spadam met tiste, ki jih hormoncki niso zaprli ampak obratno user posted image
ampak ce tako pravite, da nas je vec, potem  bo ze drzalo da je to nekaj obicajnega!!

(odgovor članu FANTEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2007 9:52:52   
Neni13
ja, pri meni je bilo podobno..3 x pred sluzbo..
Prva stvar, ko sem se zbudila, je bilo dirkanje na wc. Včasih me je tako močno tiščalo, da me je zbudilo..
V 20 tednu se mi je malo umirilo, grem samo 1 x do 2 x na dan. user posted image
Bodi vesela, veš koliko žensk ima težave s tem..

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2007 11:06:30   
lorch
Se strinjam z Neni13. Pri meni je bilo enako. Najprej sem odvajala blato bolj pogosto, kasneje pa se je to malo umirilo in nimam naobenih težav z zaprtostjo, kar bi po moje bilo bolj neprijetno. Le tekočine moraš dovolj piti, drugače pa je to nekaj normalnega.

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2007 11:34:37   
Naja30
Ja, jaz tudi kašen dan večkrat grem na wc, kakšen dan pa sploh ne ali zelo težko user posted image
Kot je ena napisala, v nosečnosti se vse lahko postavi na glavo.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2007 14:26:04   
Mehičanka
Naj te potolažim. Hodila sem redno na wc, skoraj na vsako uro, obvezno pa po obroku. Včasih mi tudi do hrane ni bilo, ker sem vedela, kaj me čaka.user posted image Je pa res, da sem imela ves čas lažne popadke, ki so prebavo očitno še pospešili... No, ampak, vse se je ok končalo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2007 15:08:58   
bušbuš
Tudi jaz sem ena tistih, ki jim celo nosečnost prebava ni delala težav. Vsako jutro ko sem vstala sem najprej opravila svoje in potem še par krat čez dan. Najprej sem to povezovala s tabletami Elevit, ki sem jih jemala. Sem mislila, da zaradi njih nimam težav, ampak tudi potem, ko jih več nisem jemala je moja prebava delala 100 na uro. PŠoznam pa dosti takih, ki so uboge reve zaprte in jim nič ne pomaga.

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.10.2007 15:13:29   
Biba_24
Tudi jaz (trenutno sem v začetku druge nosečnosti...7 teden) moram večkrat na dan na blato. podobno se mi je dogajalo že v prvi nosečnosti, in sicer v začetku nosečnosti. V zadnjih tednih pred porodom pa sem bila bolj kot ne zaprta in sem imela torej ravno obraten problemček user posted image .... 

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: pogosto odvajanje blata
1.10.2007 15:19:00   
Taja 25
Pozdravljene!
Hvala vsem za odgovore in spodbudne misli!
Moram reč, da se mi dogaja isto kot pri Naja3: Včeraj veliko krat, danes pa še sploh ne!
Malo so živčki po moje!
Držite pesti, ker jutri je že prvi pregled in upam da bodo utripi, kajti prvič jih ni bilo.
Imam pa pregled tako hitro, ker sem imela izcedek preden sem naredila test (sprva sem mislila da je prišlauser posted image ) ampak na srečo je drugače pokazalo.
Upam samo da ta izcedek ne pomeni nič slabega.

Hvala še enkrat in lep sončen dan vsem!
Pa pa

(odgovor članu Taja 25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?