Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE MI ! 29.9.2007 8:35:35
|
|
|
|
Nikoletka
|
Pri nama je tako, da se mi po spolnem odnosu iz nožnice izlije kar nekaj sperme, tudi če grem lulat to čutim in si moram dat po odnosu v hlačke wc papir, ker je nekaj še steče ven. Pozdravček
|
|
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE MI ! 29.9.2007 8:49:25
|
|
|
|
Blejka26
|
pri meni je podobno kot pri nikoletki,samo ni pa nujno,da mu ne pride.Mogoče ma pa premalo zaloge..Res ti ne vem povedat!Vprašaj ga direkt
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE MI ! 29.9.2007 9:35:05
|
|
|
|
leonida
|
saj sem ga vprašala.Pa mi je rekel kaj mu težim,da seveda vedno spusti noter.Pa pravi kam pa naj bi??? Pod povšter? ne vem
|
|
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE MI ! 29.9.2007 12:08:10
|
|
|
|
Majabo
|
najbolje da naslednjic opravis oralno, pa bos vedla kam gre :-) okoli ovulacije pa le malo bolj pogosto pa bo
|
|
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE MI ! 29.9.2007 16:29:57
|
|
|
|
NADA79
|
Ja to je sigurno to. Moj pravi, da je to to. On bo pa že vedel nama je ratalo v prvem . Kar potolaži se. Če ti je namenjeno si že srečka !!!!!
|
|
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE MI ! 29.9.2007 18:10:09
|
|
|
|
silvya
|
1. Kako bi ti imela otroka z nekom, ki mu ne zaupaš? 2. Si sigurna, da si tega želi tudi on? 3. Mogoče pa so posredi kakšne težave, pa se ti ne upa zaupati, in raje orgazem zaigra. Se dogaja tudi pri moških.
|
|
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE MI ! 29.9.2007 21:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
A ma mu ni še nikoli prišlo zunaj tebe, da bi videla kakšno spermo ima? Jaz ti tudi predlagam, da vzameš stvar v svoje roke .... in v usta, seveda
|
|
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE MI ! 29.9.2007 22:13:32
|
|
|
|
sonce in smeh
|
Si ti sigurna, da si tvoj moški želi tudi otroka? ali si ga želliš samo ti? Moj ima na tri dni sigurno dovolj zaloge in velikokrat čutim, ko mu pride. Kadar seksava dvakrat en za drugim je potem v drugo res bolj malo, vendar je. Tako kot so te že nakatere vprašale, a vedno spusti v tebe, ali tudi kdaj izven tebe? Men je tud ponavadi kaj ven priteklo, ali je bilo 2x bolj vlažno kot ponavadi. Jaz mu že po obrazu vidim in vem kdaj mu bo prišlo. Saj ponavadi seksava pri sveči ali vsaj delni svetlobi, ker se rada vidiva in mi je to čisto drugače, kot če v temi. Vidim njegove izraze, njegove gibe........ in tako še bolj vem kaj mu paše in on ravno tako pri meni. RAda ga opazujem, velikokrat ga opazujem tudi ko zaspi. Je kot angelček.
|
|
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE MI ! 29.9.2007 22:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz ti tudi predlagam, da vzameš stvar v svoje roke .... in v usta, seveda Se strinjam Sam to nezaupanje pa res ni zdravo. Pa tip ti reče da mu je pršlo A ne vidiš sama da mu je
|
|
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE MI ! 29.9.2007 23:36:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali pa je pod prevelikim psihičnim pritiskom, ker MORATA zanosit - pa ga zmanjka preden mu pride. Ne vem no...mojemu tud kdaj pride pred mano, pa vseeno ne rata tolk mehek, da nebi mogla dokončat še jaz. Zakaj pa seksata ravno na tri dni? Verjetno bi bilo bolje, če bi ostala sproščena in seksala, ko vama paše, pa bo otroček zagotovo prišel (meni je dvakrat uspelo, pa nisva niti enkrat seksala, ker kao morava..) Pa mal se kdaj razvajajta, saj ni treba vedno končat notr - dejta se mal obrnit v 69, pa naj vama pride v ustih, zmasiraj mu ga kdaj med joški ali z jezikom, ali pa mu ga namaži z oljem (tisto za dojenčke je super) in ga z rokami popelji do vrhunca.... ups, verjetno že pretiravam v opisu Ti garantiram, da če bosta sproščena, imata več možnosti za otročka...
|
|
|
|
RE: Prosim pomoč- želim si zanosit 3.10.2007 13:38:37
|
|
|
|
livia
|
Nama se tudi vedno pocedi vse ven, tako da brez kake brisače ali majice ne gre. Če si pa želiš zanositi, ti pa najprej svetujem, da si prebereš knjigo Naravno načrtovanje družine, ki je vsaj meni zelo pomagala. Priporočila mi jo je ginekologinja in obakrta sem zanosila v prvem poskusu.
|
|
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE MI ! 3.10.2007 20:47:38
|
|
|
|
najina pikica*
|
Jaz ti tudi predlagam, da vzameš stvar v svoje roke .... in v usta, seveda [/quote] izvirno napisano! tako se bodo tvoji dvomi zjasnili
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?