|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v tretje gre rado,...
28.9.2007 21:39:53   
iva77
Pravijo da gre pa v tretje rado, močno upam da to drži, dva meseca seksa na polno nista obrodila user posted image , prva dva otroka spočeta ful na hitro brez posebnosti, a pri tretjem negre pa negre, močno upam da bo tretjič držalo in bo user posted image . Vam sporočim
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v tretje gre rado,...
29.9.2007 8:48:34   
paris
Držim pesti!user posted image user posted image user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2007 20:14:10   
trinity22
tudi jaz držim pesti zate.

Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo in da čimprej ugledaš user posted image user posted image .

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2007 9:51:00   
iva77
hvala, hvala, hvala

delava 100/h, tud do 2x na dan, me pa zanima ko nekateri pravijo da pa ni dobro prav vsak dan. Mi lahko katera kaj več pove o tem, jest mislim da to ni nobena ovira?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2007 11:55:50   
Anonimen
Ojla Iva. pridna si, 2x na dan, ni kaj user posted image . midva poskušava vsaj enkrat na dan, če pa kakšen dan ne, imam pa full slabo vest in sem še ves naslednji dan zamorjena (kot npr.danes) user posted image .
Midva se trudiva za drugega otroka... eno leto. Odkrili so mi PCO, sem na klomifenu in aglurabu.. bomo videli kaj bo prinesla jesen.. upam da user posted image .
drugač pa sem jaz dr.Reša vprašala na koliko časa naj imava spolne odnose, pa je rekel VSAK DAN, da je to bolje kot vsak drugi dan. tako da to je to, ne sme bit nobene ovire, samo bolje je če vsak dan.. a vidva seksata vsak dan samo v tistih dneh ki naj bi bili plodni al kar cel mesec? Mi2 se začneva bolj truditi en teden po menstruaciji, potem pa akcija.
upam, da rata.
lepo se imej, oglasi se kaj, pikica

(odgovor članu iva77)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2007 12:07:24   
iva77
čisto vsak dan razen takrat ko je user posted image , na začetku sva tudi do 3x, pa potem slišiš govorice da pa sperma ni tako kvalitetna itd,..., samo nama je prišlo kar v kri user posted image , in prav je tako, ker ko bom user posted image , bo 9 mesecev pavze.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2007 13:27:59   
Anonimen
Ufff, dobra si, kaj naj rečem user posted image .. Pri meni 2x na dan sploh pa 3x ni izvedljivo...služba eden in drugi, pa otrok, ki je ves najin prosti čas z nama, tako da... ampak se trudimo user posted image .
9 mesecev pavze ko boš user posted image . hmmm, zakaj pa toliko?

lp

(odgovor članu iva77)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2007 18:17:01   
iva77
Ja nama kar ratuje, kljub temu da imava dva otroka še vedno najdeva čas za to.

Ko sem bila v prvo user posted image , sem imela rizično user posted image , v bistvu skoraj celo user posted image  v bolnišnici, eden od razlogov je bil tudi sex, v drugi user posted image sva naredila pavzo celih 8 mesecev in ni bilo čisto nobene težave, in zato sva se odločila tudi sedaj, se pravi ko nastopi user posted image " PAVZA "

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.10.2007 21:37:45   
iva77
user posted image    user posted image    user posted image

NE GRE PA NE GRE, včeraj je pritekla user posted image , prav vsak dan sva se trudila tudi po dvakrat,
upajmo naprej pa bo

lp

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.10.2007 7:46:24   
Eviii
iva, bo bo... ne vržt puške v koruzo.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.10.2007 8:07:05   
sayuri
Iva, naj te potolažim, da nas je ogromno, ki delamo na otročko več kot 3 leta. Tako da...biti razočaran že po treh mesecih je meni prav smešno.....
Želim ti, da čimprej zagledaš plusek.user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?