MarijaPo
|
Moj ima tudi nestandardno sluzbo. Ravno zdajle prihaja iz Frankfurta. Tja je sel za en mesec in med vikendi se z avionom pripelje domov. Prisel bo okrog pol polnoci, sel bo pa nazaj v nedeljo ob stirih popoldne. Avgusta je bil 3 tedne v ameriki, spomladi v hamburgu 10 dni,... Tudi v sluzbi velikokrat potegne ali pa imajo kak sestanek do pozno ponoci, skratka, res je veliko v sluzbi. Poleg tega je tudi doma precej obremenjen s sluzbo, veliko se pogovarjava o njej, vcasih se ponoci zbuja in ne more spati od skrbi zaradi sluzbe. To je vse zelo zoprno in obremenilno. Ampak, ker je to moj moz, ga podpiram in si zelim, da bi si nekako uredil stvar bolje, da bi bil manj zivcen in bolj zadovoljen s sabo. To, da denar ne odtehta ni res, ce imas zelo dobro placo, se lazje "potrpi", da ga ni. Vsekakor bolje, kot ce za vseh tistih tavzent ur ne dobi niti neke solidne place. Prav tako ni res, da ko imas otroka je tezje. Mogoce cisto na zacetku, ampak ko je enkrat star eno leto in hodi v vrtec/varstvo, je pa (vsaj meni) bolje, da nisem cisto sama, z Evo se vseeno pohecava in ob njej ni dolgcas in niti nimas casa razmisljat, da je grozno, ker ni moza. Preden sem imela Evo sem si vedno rekla: ce bi imela zdaj otroka, bi se lahko z njim ukvarjala in prav sem imela. Poleg tega si je fino najti kak hobi (jaz npr. rada sivam), da ne visis na otroku in da imas tudi sama kaksno zadovoljstvo. Mislim, da mozeva sluzba spada pod kapo moza, torej, ce je njemu kul, da je stalno v sluzbi, potem je tudi meni kul, ce pa ni, pa mora to porihtat, drugace bomo vsi nesrecni.
< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 28.9.2007 21:45:19 >
|