|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jst sm čist adijo :)!
2.12.2004 9:24:31   
Teya
da se mal posmejete na moj račun....sm šele v dnevih O, mogoče dan po njih....in brskam z iskalnikom v iskanju 1. znakov nosečnosti in vse kar preberem, VSE OBČUTIM...pa, da ne bo pomote, ta "vse" lahko vzamete full dobesedno.....halo, ženšče.....zemlja te kliče!!!:)-
le posmejte se....mirne vesti...se smejem tud sama seb...mal grenko sicer....
vsem želim en lep dan! :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.12.2004 9:31:19   
pupika
Teya, ti si faca. Saj to je čisto normalno, tudi jaz sem se kdaj pa kdaj sebi smejala kakšni neumnosti. Samo je pa lepi občutek v tistem trenutku, ko si sam sebi smešen.

Vidva samo veliko :sloncek::sloncek: pa bo tudi :duda:

lp, :kuza::kuza:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2004 9:37:21   
baguSka
Oj,
ne bom se smejala na tvoj račun. Tud sama sm takoj vse občutla. Vendar sm si ves čas govorila da si vse skupi samo domišljam. Tko pač je ko si nečesa zeeelooo želimo. Dons sm dan pred tečno M in še vedno občutm te znake. Test sm sicer dons zjutri že nardila (brez uspeha :((), a o M ni še nobenih znakov, zato malo upanja še ostaja.
Lep dan!
Tadeja

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2004 9:39:36   
enci
Mislim, da se tle punce lahko le vse skupaj na glas nasmejemo, ker mislim, da smo vse take!!!1 Pa brez zamere!!!
Jaz se vcasih zalotim, ko se kar naglas zasmejim, ko kako mimo usekam!
SMEH JE POL ZDRAVJA :sloncek::kuza::bravo::sloncek::kuza::bravo:
lp
enci:metulj:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2004 9:43:37   
baguSka
Se strinjam s tabo enci!!!:)-

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2004 10:23:08   
Teya
lepo vedet, da nisem edina....saj ne, da sm mislna, da sm :)-
glede na to, da so naše psihe tok zlo močne, bom ob naslednji gripi igrala kr na to karto...če lahko svoje telo prepričam, da ga bolijo joškice, da ima kovinski okus v ustih, da ga tišči lulat itd, ga bom pa ja uspela tud prepričat, da nima vročine, da ga glava ne boli in podobno....hehe...mislim, da intenzivnost želje ni niti malo primerljiva....ma...probat ni greh :)-

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2004 10:38:45   
baby23
Kaj če bi ustanovile kar svoj klub: DOMIŠLJAVKE!! :)-:)-

Vse smo v istem "zosu".

Lp

Baby23

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2004 10:45:21   
Teya
evo me....lahko me kr vpišeš na listo članov.... mislm, da bi dogajanje v takem klubu, blo zlooooooooooo pestro....:))

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2004 11:27:24   
lucika
hm, meni je vceraj blo fuuuul slabo. sicer par tednov prezgodaj, ce bo (upam upam) kaj, pa vseeno.
vse smo iste.
pa hvala bogu za ta forum; v resničnem življenju redko najdeš koga, ki se ti ne bi začel smejat. vsaj ob tretjem vprašanju isti dan, 14 dni pred pričakovano:hudicek:. je res? jaz namreč nimam nobenega, da bi mu lahko tako težila. vsi čakajo in ko bom prvič komu, razen mojmu možu seveda, omenla dojenčke in zanositev in vse to, bo celo mesto vedelo in vsi bodo vedeli da sem noseča ziher dva meseca pred mano.to pa ni fajn, rada bi bila presenečeno srečna vsaj jaz, ko bom črtice zagledala. ko bodo vsi že vedeli...:)

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2004 11:34:47   
Teya
mene ma pa že moj lubi vrh glave.....:ups:, zato tko vztrajno "jamram" tle gor....kr veselo se mi pridruži...zlo dobrodošla....

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2004 14:05:04   
sade
:bravo::bravo::bravo: nisem edina adijo. Jaz imam že kar občutek, da to je pa mesec, ko nama je uspelo.... zaj ne vem al mi je slabo od psihe, no vem edino to da mi je slabo .... sem že čisto nora od vsega tega. Potem pa berem še da Neži in ostalim :hudicek: kar zamuja in ni:modri::roza: pa mi kar ni nič jasno.
Mislim tako, GLEDE NA VSE KAR SE NAM V GLAVI DOGAJA, SMO NORMALNE. Kar si pa drugi mislijo pač naj si.... vsaka enkrat pride do te naše točke, ko čaka!!!!
toliko od mene
pa ADIJO!:zajcek:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2004 14:17:13   
pupika
Tudi jaz mislim, da tolko pa psiha res ne more vplivat na našo M , dobro ne bi rekla, en dan ali dva ampak več, pa je že vprašanje, ker sem jo imelavedno točno. Pa še ta mesec pred M res sploh nisem tolko premišljevala o tem ampak šele tretji dan, ko mi je zamujala.

Tak punce upam, da bomo kmalu izvedele na čem smo, ker tole res ubija.

LP in za vse nas:pujs::pujs::pujs:za srečo.

:kuza::kuza:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.12.2004 16:44:57   
Skye
Teya blagor tebi, imaš vsaj upanje;)

Jaz ne čutim prav ničesar, razen da me napenja oziroma imam trebuh kot balon (zakaj tega znaka ni nikjer omenjenega):)

Pozdravček

Skye

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.12.2004 12:10:45   
Teya
hehe...hudo upanje....je pa res, da je....ma...sm tok, da ti povem, da jst sm "noseča" čist vsak mesec....:)-

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.