Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Nahajate se:
Forum >
[Otrok] >
Otroci > Tiste, ki še vedno iščete sp. dele trenirk za fantke
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tiste, ki še vedno iščete sp. dele trenirk za... 28.9.2007 9:33:48
|
|
|
|
Bejba
|
Tiste, ki ste z mano vred iskale kakšne solidne spodnje dele trenirk za fantke. Jaz sem naročila pri Neckermannu komplet dveh spodnjih delov in en zgornji del. Včeraj sem dobila in sem ful zadovoljna. Točno takšne kot sem iskala. Brez patenta, brez mucke spodaj in normalnih barv. Jaz sem vzela hlače modre+sive in moder zgornji del. Pa še cenovno je ugodno. Toliko, če še niste nič našle. Spodaj je link, pa ne vem, če bo ratal aktiven. Če ga zna katera aktivirati, prosim pomoč. Hvala. http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2172366 http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2311260
|
|
RE: Tiste, ki še vedno iščete sp. dele trenir... 28.9.2007 9:51:49
|
|
|
|
malecka
|
ja zanimivo sam jaz sem naredila križ čez neckerman, zelo, zelo slabe izkušnje.
|
|
RE: Tiste, ki še vedno iščete sp. dele trenir... 28.9.2007 9:58:21
|
|
|
|
Bejba
|
Jaz pa dostikrat naročam, dostikrat kaj menjam ali vračam, pa nikoli slabih izkušenj. Denar sem dobila nazaj v rekordnem času, tisto kar mi je pa ustrezalo je bilo pa ok. Pa še kar nekaj bonov dobivam, npr. za rojstni dan. Pa zadnjič so mi poslali bon za 10 EUR, ker so mi eno robo mal dalj časa pošiljali kot je bilo rečeno. Ne vem no, vsak po svoje.
|
|
RE: Tiste, ki še vedno iščete sp. dele trenir... 28.9.2007 10:51:24
|
|
|
|
honey
|
Bejba, sam kokr sm si jest ogledala tele dva linka, so to hlače za 4 leta A manjših številk pa nimajo? Pa so tvojemu prav hlače za 4 leta? Naš je sicer star 2,5 leti, ampak so mu prav bolj tiste hlače za 2 leti, ker je tak suhec. Drugače zgledajo pa super, ja. Pa so to normalne številke ali so kaj večje oz. manjše? Ker enkrat sem za moža naročila en pulover, pa bi lahko stlačila noter njega, sebe pa še tasta (pa mene in tasta ni ravno malo skupaj ).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?