sneguljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen nikjer nism zapisala,da si zelim biti z njim.samo vsec mi je.seveda neb takoj skocla v novo zvezop,na prvm mestu je moja pupa.prej je blo vse vredu,nosecnost je bolj mal spremlo,ampak veselil se je otroka,kot pravi.zacelo se je pa zato,kr sm se mu uprla,sm mu rekla,da ne bom vec kupovala tega kar si on zeli,ampak za otroka stvari,ki jih res potrebuje.je se strinjal,kr je mislo da ne mislm resno.kasneje pa puf,konec.zal.zame je otrok na prvem mestu,kot pa ljubezen.ne zelim,da bo cez nevem kolk let me pupa sovrazila,kr sm dovolila,da gleda nasilje.ne!moski pridejo in grejo,otrok ostane,dokler ne zeli iti za sebe.ampak se vedno bo moj otrok.vsak clovek se lahko zmoti,jaz sm se posteno opekla.zal.le kdo bi verjel,da po 7 lezih zveze clovek kar naenkrat to stori?nihce,se sama ne verjamem.kriva p nisem jaz,ce je beba pomebnejsa od njega,beba je odvisna od mene,ne on! kaj pa si mu to mogla kupovati, da ga je tako razp ... meni so vsi enako pomembni - tud za partnerja si vzamem čas, ker brez ljubezni si ne predstavljam, kako bi skup naredila in nato še vzgajala otroka. Ne vem, jaz sem si vedno predstavljala, da se dva odločita za otroka, ker se ljubita in ko se otrok rodi, naj ne bi bilo ljubezni konec, ampak naj bi bila še močnejša. Za to pa je treba kaj tudi narediti. Verjamem ja, da je živčn, če ga odbijaš...
|