|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vsec mi je drug
28.9.2007 9:44:10   
Anonimen
Za nasilje ni opravičila.
Nasilje se rešuje z ODHODOM.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
28.9.2007 9:44:49   
fricka
Ja, rojstvo otroka očeta velikokrat spremeni. Verjetno je še sam nad sabo včasih presenečen. Moški nimajo vsi razvitega čuta do malega bitjeca, vsekakor pa so običajno kasneje nori na svoje otroke. Torej sama razčisti ali meniš, da je bila veza prej v redu in kako se lahko spremeni. Glede drugega pa se mi zdi vse samo sanjarjenje. Saj še kontaktov nimaš z njim! Kako pa veš, da je mil in nežen? Ker ti je prijateljica povedala? Pa kako pa on gleda na to, da bi kaR postal oče tujemu otroku? Zbudi se in bodi realna.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
28.9.2007 9:50:08   
Anonimen
zacelo se je pa zato,kr sm se mu uprla,sm mu rekla,da ne bom vec kupovala tega kar si on zeli,ampak za otroka stvari,ki jih res potrebuje

Kaj nima svojega denarja? kako st aimela pa prej to poštimano? A ni dal nikoli nič zraven? A si ni sam kupil, kar je želel?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
28.9.2007 9:55:39   
sneguljčica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

nikjer nism zapisala,da si zelim biti z njim.samo vsec mi je.seveda neb takoj skocla v novo zvezop,na prvm mestu je moja pupa.prej je blo vse vredu,nosecnost je bolj mal spremlo,ampak veselil se je otroka,kot pravi.zacelo se je pa zato,kr sm se mu uprla,sm mu rekla,da ne bom vec kupovala tega kar si on zeli,ampak za otroka stvari,ki jih res potrebuje.je se strinjal,kr je mislo da ne mislm resno.kasneje pa puf,konec.zal.zame je otrok na prvem mestu,kot pa ljubezen.ne zelim,da bo cez nevem kolk let me pupa sovrazila,kr sm dovolila,da gleda nasilje.ne!moski pridejo in grejo,otrok ostane,dokler ne zeli iti za sebe.ampak se vedno bo moj otrok.vsak clovek se lahko zmoti,jaz sm se posteno opekla.zal.le kdo bi verjel,da po 7 lezih zveze clovek kar naenkrat to stori?nihce,se sama ne verjamem.kriva p nisem jaz,ce je beba pomebnejsa od njega,beba je odvisna od mene,ne on!

kaj pa si mu to mogla kupovati, da ga je tako razpuser posted image ...

meni so vsi enako pomembni - tud za partnerja si vzamem čas, ker brez ljubezni si ne predstavljam, kako bi skup naredila in nato še vzgajala otroka. Ne vem, jaz sem si vedno predstavljala, da se dva odločita za otroka, ker se ljubita in ko se otrok rodi, naj ne bi bilo ljubezni konec, ampak naj bi bila še močnejša. Za to pa je treba kaj tudi narediti. Verjamem ja, da je živčn, če ga odbijaš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.9.2007 10:00:41   
Anonimen
zacelo se je pa zato,kr sm se mu uprla,sm mu rekla,da ne bom vec kupovala tega kar si on zeli,

Kaj si on to želi? Ali se drogira?
Preden je prišel otrok si mu to kupovala ker? Ali ne služi?

Res me zanima.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
28.9.2007 10:25:27   
nuala
Halo, daj se najprej reši enga, potem pa začni razmišljat o drugem. Če že,

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.9.2007 10:32:39   
Anonimen
js se pa ne strinjam s tistim ko si rekla da moški pridejo in grejo in otrok ostane. to ni res. otrok je obiskovalec v tvoji družini, partner je tisti ki naj bi praviloma ostal s  tabo celo življenje. in tega se premalo zavedamo! otrok bo pri tebi ne vem 20 let, oz bo z glavo že veliko prej začel živeti in ustvarjati svoje življenje. otrok je obiskovalec. seveda dokler je otrok odvisen od tebe se tega zavedaš in mu nudiš kar rabi. to pa ne pomeni, da je zdaj na svetu samo otrok in da je treba da se vse vrti okoli njega, da mu vtakneš v rit vse kar si zamisli in neglede kok zadeva stane recimo. partner je ravno toliko pomemben z njim boš celo življenje. potrudi se da bo vedel da je zaželjen, ljubljen in potreben v vajini družini. oz če si želiš z njim biti celo življenje? pri nas v familiji je pač tako da se morajo otroc prilagajat v večini nama ne midva njima!

nikakor pa ne odobravam nasilja ne takega ne drugačnega še najmanj pa pred otrokom. tudi če pride do konflikta ga je treba rešit na kulturni način s pogovorom.

zdej kva bi mu mogla kupvat pa mu ne da je tip tko ven padu pa ne vem...tole je malo sumljivo! ja res al je od tega kar nima odvisen al kva da ne more brez tega živet al kako? kr neki v glavnem!

mal premisl res če imaš pravilno postavlene prioritete v življenju

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
28.9.2007 10:38:30   
Anonimen
js se pa ne strinjam s tistim ko si rekla da moški pridejo in grejo in otrok ostane. to ni res. otrok je obiskovalec v tvoji družini, partner je tisti ki naj bi praviloma ostal s tabo celo življenje.

lara, to si res lepo napisala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
28.9.2007 10:54:12   
Pajaca
Sam čist tko če bi mogla zbirat komu se odpovedat otroku ali partnerju se ne bi odločila za partnerja.

Odnos med dvema partnerjema se lahko spreminja. In čist komot tud ljubezen mine. In pač če pride do tega je bv vztrajat z njim. Pa če pride do nasilja tudi. Ne vidim enega razloga za to.

Odnos med mamo in otrokom se tudi spreminja. Ja no kaj čmo ko smo bili v pubereti so nam itak bili starši čist odveč. Ampak je pa sigurno ta vez dosti močnejša in tu se oprosti mnogo več kot v odnosu dveh partnerjev.

Tko da kakorkoli že je tako. Partner pride in gre, otrok ti pa ostane in bo vedno tvoj otrok ne glede na vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
28.9.2007 11:12:07   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

js se pa ne strinjam s tistim ko si rekla da moški pridejo in grejo in otrok ostane. to ni res. otrok je obiskovalec v tvoji družini, partner je tisti ki naj bi praviloma ostal s  tabo celo življenje. in tega se premalo zavedamo! otrok bo pri tebi ne vem 20 let, oz bo z glavo že veliko prej začel živeti in ustvarjati svoje življenje. otrok je obiskovalec.

Točno, tudi že povedano, a prav presenetljivo malo jih sprejema to dejstvo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
28.9.2007 11:12:46   
Anonimen
ja pajaca to je že res. ampak otrok ostane tko al tko, da pa partner ostane se morš pa mal bl potrudit.
ampak v tem konkretnem primeru sem js razbrala da je pač tko da je njej važen sam mulc če se dec stegne jo pa boli đoko. sicer pa kar kol težko rečem ker ne poznam te situacije dobro in vsaka zgodba ma 2 plati medalje. tako da...user posted image

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
28.9.2007 11:15:38   
Anonimen
Takole bom rekla:tvoj naslov je malce čuden z temo,ki si jo opisala.Ne opravičujem tega,da te tepe ampak,če ti je všeč drugi misliš na drugega kako potem klapa vse skupaj doma?Po mojem ne v redu.Niti ne more.In kaj ti bi ga zdaj rada zapustila in osvajala tega,ki ti je všeč?
To,da udari v zid:bolje v zid kt tebe.Tudi jaz se včasih razjezim pa pač zaloputna z vrati.Po mojem je pri tebi problem v tem,da si se zaljubila v drugega.
Potem pa znajo biti res problemi na vseh področjih.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
28.9.2007 11:51:16   
Anonimen
Vi niste normalni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
28.9.2007 12:02:35   
Anonimen
Vi niste normalni.

Kdo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
28.9.2007 12:04:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Vi niste normalni.

hehe ti tut ne če sam tvoj avatar pogledam :P

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
28.9.2007 12:52:55   
Akil
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Ja, a ne .... malo je res zamešala vrstni red. Ženska namreč išče očeta svojemu otroku pred spočetjem, ne potem, ko je ta že rojen ....
Čudno mi je tudi to: imata štirimesečnega otroka, torej je seksala z njim in se mu predajala, zdaj ga pa sovraži user posted image user posted image user posted image  Hja, mogoče je pa to povezano s tem, ko pravijo, kako tanka da je črta med ljubeznijo in sovraštvom .....
Itak pa je Colt dobro izpostavil: nujno bi bilo slišat drugo plat medalje, neodvisno. Potem bi se dalo kaj rečt. Kar tako, samo od ene vpletene, pa še to zgolj stvari vzete iz konteksta - s tem pa že imamo nekaj izkušenj. Taka informacija ni vredna počenega groša. Amen user posted image .

Se moram strinjat!!!!!

Sicer pa bi bilo lepo, če bi ti enkrat nekaj napisal, da se jaz ne bi mogla strinjat!   Si mal preveč pameten za moškega!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Šala!

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 41
28.9.2007 12:58:31   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Akil

Si mal preveč pameten za moškega!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

jasno, če se pa že skoz družim z ženskami  user posted image user posted image  ....

(odgovor članu Akil)
Neposredna povezava do sporočila: 42
28.9.2007 13:09:17   
sneguljčica
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca 

Tko da kakorkoli že je tako. Partner pride in gre, otrok ti pa ostane in bo vedno tvoj otrok ne glede na vse.

Sam bo pa on še vedno oče tvojega otroka, tako da ne moreš kar reči "pridejo in grejo" - za vedno ostanejo, ker če hoče imet stike z otrokom, ga potem srečuješ celo življenje.

Tako da je bolje, da če se že, se razideš tako, da stvar razčistiš, ker otroku ne bo nič lažje, če se bosta kregala in izsiljevala z otrokovo ljubeznijo potem.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?