|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet tu...
1.12.2004 22:02:03   
filipinka
...ojla, mamike in otročki!
Vsaka vam čast, da imate čas in denar, da se še oglašate tukaj! :)- Se hecam! Jaz ali nimam časa, ali nimam računalnika (imava samo prenosnega), ali se ukvarjam z mišekom-malim ali velikim-skratka dolgo je trajalo, da sem spet prišla do sem. Žal mi je, kar sem sigurno zamudila veliko pomembnih zadev o vas in vaših malčkih:ups:! Kaj vse se je zgodilo v tem času... ej, ampak kako gre čas hitro, ko imaš otroka???:zmeden2:Se mi je zdelo, da hiti, ko sem bila v gimnaz., potem na faksu, potem v službi...vedno je šlo hitreje-sem si mislila-Hitreje pa ne more it!:zmeden2: Ampak kako pa gre zdaj??? ne morem verjeti, da bo moj srček v soboto star že dva meseca?:love: No, če ga dobro pogledam, je vidno, ker zrastel je pa ful!
Res je lep ta čas!9nebesa Mali me vsak dan razveseli z čim novim!:sloncek: Najprej nasmeh, nato prvi ooo, nato aaaa, zdaj že gu gu gu, opazovanje igračk,...skratka pravi bonbonček je!:angel: Moja mami pravi, da je poseben otrok, kot bi bil star že pet mesecev! Pa kaj vam čem težit! Saj imate itak svoje sončke in veste, da so pravi cukrčki!
Problem se tu in tam tudi pojavi kakšen, a smo jih do zdaj vse uspešno rešili!
Nekaj pa me le še muči: KAKANJE???- Mali, namreč ni več pokakan pri vsakem previjanju, ampak samo enkrat ali dvakrat na dan-se dojiva-polulan pa je vedno? Povejte mi je tako prav?
Punce zatežila sem sto na uro! O koliko biše lahko napisala o našem zlatem Filipu, a komu se bo pa ljubilo brati vse to! Pridem zdaj večkrat kaj povedat, da se ne bo toliko nabralo!:)
Lepo se imejte in uživajte čudoviti čas svojega življenja!:rozica:
V.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet tu...
1.12.2004 22:19:33   
Blink1
Ola pozdravljena:bravo:

Vidim, da se kar lepo imate:bravo: Super...tudi nam ne gre slabo9nebesa Otroci pa res hitro rastejo...sem danes gredala 3-mesečnike v bolnici na UZ kolkov, pa se sploh nisem mogla spomnit da je bila Neja kdaj tako mala...

Še prehitro vse mine...Še malo, pa nam bodo pubertetniki delali probleme:)

Kakanje...Moja Neja je pokakana 2-3 krat na dan, nikoli pa ni bila pri vsakem previjanju...Tako da mislim, da ni nič narobe

Lepo se imejte :sloncek:

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet tu...
1.12.2004 22:22:52   
Dadi
Ojla v77. Ni panike...ti kar napiši takrat ko se lahko na RR oglasiš..Pa vse povej kako se kej dogaja s Filipom in tvojo družinico. Kar se tiče kakanja, ni panike, tudi če po par dni ne kaka.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet tu...
2.12.2004 10:40:07   
BARBARA R.
Ojla! sem te kar pogrešala!
Ja,tudi pri naši Kristini je bilo tako.Prvih nekaj mesecev,mislim da dva ali skoraj tri,je imela vsako pleničko pokakano.Sedaj pa včasih po dve na dan,včasih pa dva dni nič.Tako,da nič ne skrbi,če nekaj dni ne kaka.

:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet tu...
3.12.2004 11:07:15   
kimi
O pozdravljena..tebe pa res pogrešam, ko si tako malo gor

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet tu...
3.12.2004 11:07:51   
kimi
Pa nič hudega ti se kar cartaj s svojim:duda: moj ravnokar spi

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?