filipinka
|
...ojla, mamike in otročki! Vsaka vam čast, da imate čas in denar, da se še oglašate tukaj! :)- Se hecam! Jaz ali nimam časa, ali nimam računalnika (imava samo prenosnega), ali se ukvarjam z mišekom-malim ali velikim-skratka dolgo je trajalo, da sem spet prišla do sem. Žal mi je, kar sem sigurno zamudila veliko pomembnih zadev o vas in vaših malčkih:ups:! Kaj vse se je zgodilo v tem času... ej, ampak kako gre čas hitro, ko imaš otroka???:zmeden2:Se mi je zdelo, da hiti, ko sem bila v gimnaz., potem na faksu, potem v službi...vedno je šlo hitreje-sem si mislila-Hitreje pa ne more it!:zmeden2: Ampak kako pa gre zdaj??? ne morem verjeti, da bo moj srček v soboto star že dva meseca?:love: No, če ga dobro pogledam, je vidno, ker zrastel je pa ful! Res je lep ta čas!9nebesa Mali me vsak dan razveseli z čim novim!:sloncek: Najprej nasmeh, nato prvi ooo, nato aaaa, zdaj že gu gu gu, opazovanje igračk,...skratka pravi bonbonček je!:angel: Moja mami pravi, da je poseben otrok, kot bi bil star že pet mesecev! Pa kaj vam čem težit! Saj imate itak svoje sončke in veste, da so pravi cukrčki! Problem se tu in tam tudi pojavi kakšen, a smo jih do zdaj vse uspešno rešili! Nekaj pa me le še muči: KAKANJE???- Mali, namreč ni več pokakan pri vsakem previjanju, ampak samo enkrat ali dvakrat na dan-se dojiva-polulan pa je vedno? Povejte mi je tako prav? Punce zatežila sem sto na uro! O koliko biše lahko napisala o našem zlatem Filipu, a komu se bo pa ljubilo brati vse to! Pridem zdaj večkrat kaj povedat, da se ne bo toliko nabralo!:) Lepo se imejte in uživajte čudoviti čas svojega življenja!:rozica: V.
|