|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (150. nadaljevanje)
1.12.2004 21:08:15   
Anitka
Hojla moje drage prijateljice!

Kako ste mi kaj?

No jaz sem po včerajšnjem napadu žalosti, obupa… kar precej bolje. Gremo do konca čez vse prepreke in ni :hudicek: da nam ne bi uspelo. Če ne zlepa pa zgrda. Zdaj bom nestrpno čakala na 17.2. in morda se do takrat zgodi tudi kak čudež. Se pustim presenetiti.

PI za uro in kraj se še dogovarjamo. Srečanje bo vsekakor v soboto v Murski Soboti. A maš kak predlog za lokacijo. Lahko mi kar kak SMS pošlješ.

BIBA 77 a ti bi pa kar sama Koalin tiramisu pojedla ;););) Ne, ne, ne damo ti ga. Najprej se ti lušta čokolada, pa palačinke, zdaj še tiramisu…. Da nista vidva že kaj »skuhala« ;) Sicer pa le pridno hopacupajta in držim pestke :miska: da bo mesec december za vaju res veseli december.

KOALA čestitke prijateljici. Ja res je treba verjeti v čudeže. Pa še tvoj tast je dobil bitko.:brabo::bravo:

TIA ne se bat preveč januarja. Me bomo s tabo in bomo močno držale :miska::miska: da operacijo uspešno opraviš. Potem pa punca gremo v napad.

BAMBI, Muller kaj? To je spet nekaj zate;) Upam, da boste šli v tople kraje :morje:že najmanj trije.

:nosecka:PIA 73 hehe, Rim. Morda ga bom v letu 2005 podrobneje spoznala tudi jaz in vse ostale fosilke in borke.

Kje pa se skriva PIKA 74? A je že šla lomit noge Franci?

Naj bo to sedaj vse in se beremo spet jutri,

Anitka:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.12.2004 21:43:25   
tinkamiška
Evo, pa em se malo oglasila. Midva veselo:sloncek::sloncek::sloncek: z veliko manj obremenjevanja, ker je ta mesec bolj uvod v januar in s tem v laparo in histeroskopijo. Sem si pa ta mesec merila BT in tipala MV in se mi zdi, da sem natipala in izmerila O:bravo: kljub temu, da nisem na Klomifenu. Bomo vidli kdaj bo prišla ta mesec Franca, mogoče celo na 28. dan, če je bila moja meritev O pravilna.

Anitka, sem vesela, da si boljše volje in da spet optimistično gledaš naprej:bravo: Ti želim, da bi se že ta mesec zgodilo tisti najlepše, pa veš, da imava približno enak datum (ne)prihoda France?
Veš kaj, se mi zdi:ups:, da si ti pisala o eni knjigi, ki si jo podarila svojemu dragemu, me zanima kakšen je njen naslov, mi ga lahko napišeš prosim?

Ja super, da se boste dobile, babike, in malo počvekale, upam, da se bom tudi jaz lahko kdaj udeležila vašega srečanja:rozica:.

Zdej bom pa končala, mam "rajzefiber"(ne vem kok se napiše:ups:) zarad Londona in kr naprej študiram o tem.

Želim vam čim več:modri::roza: in vsem veliko lepega!:rozica:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2004 21:49:43   
Anitka
Hoj TINKA!

Ja upam, da boš tudi ti še letos ugledala čarobne :modri::roza: ali +. Je čisto vseeno sam, da je, a ne?

Ja jaz sem mojemu podarila knjigo Orgazem brez meja, dobiš jo pa v Svet knjige, za 3990 sit.

Kdaj že greš v London? Punca moja draga uživaj, uživaj in še enkrat uživaj in čuvaj se.

Pa pa,

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2004 8:22:41   
koala
DOBRO JUTTTTTTRRRRRRRRRRRROOOOOOOOO!!

Ja punce, zdaj pa konec heca. HOČEM FRANCO IN TO ČIM PERJ!!!! FRANCA PUSTI OSTALE PRI MIRU IN SE PRIZIBAJ K MENI!!!!!:)-:)-:)-

Anitka, lepo da si bolj optimistična, saj bo!!

Tia jaz že zdaj držim pesti za tvoj januarski termin, pol pa boš hitro sporočila tisto dolgo pričakovano novičko, kaj ne?!!

Bambi, a tebi je tudi novi Muller všeč? Meni tudi, sem včeraj htela že not, pa je bil še zaprt!!

Pia se pa v Rim odpravlja, samo ne padi v kakšen kanal!:)-:)-:)-:)-:)-

No punčke zdaj pa še urico določite kdaj se v soboto vidimo, Anitka ti pa sporoči kje se dobimo. Upam, da se Bambi bolje znajde na karti, jaz se namreč totalno zgubim!

LP!
Koala

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2004 8:36:45   
biba77
Dobro jutro, moje drage :zaspan::zaspan::zaspan:!
Jaz sem danes extra zaspana na sihtu. Sem si prej sla po kavico in mi je tak disala, zdaj pa mi je ne pase pit :zmeden:.

Anitka, jaz bi sicer bila zelo vesela, ce bi vsi ti moji "prefinjeni okusi" pomenili :modri:, samo, mislim, da O se sploh ni nastopila, odkar jemljem Klomifen. Nic ne cutim... :(:(:( No, saj :sloncek:, pa pridno, redno in z :love:, tak, da ne obupujem. ;)
Tiramisu? Ja, to je bila samo groznja za vas, da se malo premaknete v dolocanju termina. :) Jaz v bistvu nisem tako nora na pecivo. Samo, ko imam svoj dan :)- :)- :)-
Pa ne smemo pozabit na MM. Ceprav ne bo nase drage Pike74. :(
PIKA, KJE PA SI???

Mogoce bi lahko povedale vsaj, ce se nameravamo srecati dopoldan, po kosilu ali proti veceru? Jaz bi se morala malo zorganizirat doma... Meni mogoce se najbolje ustreza enkrat po kosilu, samo resnicno pa se ni treba glede na mene odlocit.
Jaz bom tak "avto-stoparka" kot kaze vremenska napoved. :)-:)-:)-

Bambi, a si zasla v Mullerja? Si nasla kaj??? Jau ne hodim dosti po drogerijah, ko pa grem, pa trpi kartica, tak, da ne bom pretiravala. Raje se malo pocakam,... da otvoritvena guzva mine. :)

Koala, kaj bi jaz razposlala eno tiralico za tvoje tetko? Mogoce pa je zasla in te ne najde?
Si ji res javila tocen naslov, kam mora prit???:)-:)-:)-

No, lep dan vam se zelim; naj cimprej mine! Jutri pa je ze petek...

:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2004 8:40:56   
koala
Aja, Biba maš prav!
Torej FRANCA NASLOV JE ŠE VEDNO ISTI, TAK DA ME NAJDEŠ TAM KOT VEDNO!!!!!:)- :)- :)- :)- :)-

Hvala Biba, mogoče bo pomagalo, ti pa kar razpiši tiralico!!:)- :)- :)-

Koala

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2004 9:57:25   
tia
Hojla,,

samo na hitro ,dajte punce povejte kdaj lahko pridete v soboto katera ura vam odgovarja,me bomo že mesto poiskale.

Se kasneje oglaasim.

pa pa

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2004 13:00:01   
pika74
Ojla pupike:rozica:,

sm mal pokukala na RR in vidm, da ste me iskale. Ja, mal sm še potolčena od zadnjih padcev in zapovrh sm dons ratala še smrkava:ups:. Mi tko curi, da sm zdele mogla it kr v Spar po dva velka paklca robcov. No, zdej sm oborožena. Zdej tud če mi skoz curi, si lohk v vsako nosnico zataknem po en robc in prežvim8)8).

Fajn se mejte na srečanju, pa kšno slikco naredte - s šfumfi prosm:)-:)-.

No, zej pa šibam nazaj v druge vode (službene-bljak).

Lepo se mejte,

Pa Pia73:nosecka: vas vse lepo pozdravlja.

pa-pa
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2004 14:35:34   
saba
ojla punce

se še jaz malo oglasim ki sem čisto:(( al pa ne, no sej sploh ne vem kaj mi je, kr vse dol mi visi:zmeden2:

mah mogoče to vreme tolko name vpliva, kdo pa bi vedel. Še vedno kašljam in mi curi iz nosa, to bo že 2 mesec, splošni zdravnik pa se sploh ne zmeni zame:zmeden2:

no bo že. Danes grem malo v bazen v portorož počofotat. Sva se z dragim odločila da bova hodila 2x na teden plavat. Upam da me bo to sravlo k sebi.

Vam pa punce povem, da od SS imam tako slabo počutje. Vem da je to skoraj 99% zaradi psohe, samo kaj ko si ne morem pomagat.

No moja M. se počasi poslavlja, v sobot pa začneva:sloncek::sloncek: če nas ne bo prej volja seveda.

Tako vam povem, zdaj po 3 mesecih ko je napočil čas, da spet začneva delat na pikici sem po eni strani vesela po drugi pa me je tako strah, da skoraj nebi. Sama žalostna vprašanja mi hodijo po glavi, kaj pa če se ne bo primlo, kaj pa če bo spet ss????? joj punce toliko vprašajev a na nobenega ne znam odgovora. Sej vam pravim da sem čisto:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

no lepo se imejte

lp
saba

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2004 15:00:08   
pika74
sabika ne bit :(.

Ti pošiljam eno dišečo :rozica:, da boš malčk boljš.

Pa ne pozabi napisat pisma Miklavžu ;). Veš, mi je povedal, da bo letos radodaren na primorskem:miska:.

pa lep pozdravček iz Ljubljane.

pa-pa
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2004 15:52:59   
Gea1
Saba te čisto razumem. Tudi jaz sem to doživela, pa tako dolgo sva se prej matrala. Včasih pridejo dnevi, ko sem čist down, drugič pa spet optimistična, da je kaj. Se tolažim, da je že bilo boljše tako, saj mati narava poskrbi, da se to uredi in da potem otroček ni defekten. To bi šele bil joj.
Pa še zdravniki govorijo, da je to dokaj pogost pojav in če se 1x zgodi, še ni razloga za pretirane skrbi. Danes pač živimo v veliko bolj onesnaženem okolju, vse je bolj stresno, služba... Pa še mobiteli in računalniki oddajajo sevanja, tako da je to danes izredno pogost pojav.
Upam, da sem te potolažila in ni vrag, da če nam je uspelo enkrat, nam ne bo tudi drugič.

Vse vas lepo pozdravljam in čeprav nimam več časa spremljati RR, se pogosto spomnim na vas.

Na veseli december! :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2004 20:15:56   
Anitka
Ahoj punce!

Ja ure našega srečanja še kar nimamo Joj, joj, joj, vas bom čez koleno:)-:)-:)-:)-:)- Dajte se jutri zmenit, da lahko s Tio potem določive lokacijo. Čakat vas pa lahko pridem tudi v Radence ali Gornjo Radgono, če želite.

KOALA upam, da te ta Franca ne misli več dolgo zafrkavat. Ji že pokažemo v soboto, a ne?

BIBA 77 seveda MM bom vzlea s sabo, pa še kako fotko naredimo. Lahko pa spotoma skočimo še v Avstrijo v Takko, kjer vzamejo tudi tolarje. Sem danes vidla, da imajo pooooooooolno lepih stvari z MM motivi.

PIKA 74 ti pa le pazi, da ne razširiš preveč nosnic z robčki.:)-;)

SABA saj bo. Zdaj le pridno začnita :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, grde črne misli pa zapri v en temen kot kake stare omare.

TINKA MIŠKA kako dolgo te bomo pogrešale?

TIA midve pa sva na vezi, a ne? Ti naša taksistka:)-:)-

PI v soboto lahko računamo tudi nate, a ne?

Punce nočko in se beremo,

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.12.2004 20:45:54   
tinkamiška
Ku ku!

Midva greva v soboto in se vrneva že v torek. Ni dolgo, bo pa pravi odklop in se že res fejst veselim.

Tudi jaz vam želim lahko noč in lepe sanje!:rozica:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.12.2004 20:57:47   
klarisa
Čer! Moram vam povedat, da vas Neni in :duda: prav lepo pozdravljata in sta ok. Nista pa se mogla nič javljat, ker jima ne dela internet.

Za vsako :rozica:!
pa pa

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.12.2004 21:20:09   
tia
Pozdravček punce,

sedaj bom pa še jaz malce :grrr: oz. :(,če ne povete kdaj vam najbolj odgovarja ura srečana.Hitro z urami na plan.
Z Aniko sva že skoraj domenjeni za lokacijo zato,hitro povejte ob kolki.

Anitka medvi se tako slišive.Jaz imam še vedno upanje zate,da boš za roj. dan sporočala veselo novičko,kako lepo raste moja :duda:.

Biba77 a gre tvoj v MS skakat?A si za idinjačo recept že dobila?

Tinkamiška lepo se imejta pa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ne pozabita tam.Misli kaj na nas.

Pi se slišimo za soboto!Boš prišla kajne ,da?

Koala sva že dve ,ki z veseljem pričakujeva to FRANCO,tudi jaz jo vzemem.

Pika74 lepo se pozdravi,pa pazi kakšne robčke kupjueš,da ne bodo nosek rdeč.:)-

Pia73 ,o boš imela višek časa se oglasi.:rozica:

Klarisa lepo da se kaj javiš,kako ste sedaj vidva.Kdaj začnemo stiskat pesti?

Neni ti pa kar počivaj in pazi na :duda:.

Bambi kje se pa ti potepaš?A si spet v papirje padla?:)-;)

Nič grem v posteljo,saj sem tako :zaspan: ker sem samo 5 ur spala.

dijo

Tia

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::muca::pujs:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.