|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Štipendija-pomajte!!
27.9.2007 15:56:16   
birdy
Da razložim. Živim pri starših, lansko leto sem delala prvi letnik teološke fakultete in ga seveda padla, ker sem bila noseča. 4.8. sem rodila. Danes sem se ponovno vpisala v prvi letnik teološke fakultete. Poleg tega sem si uredila, da mi to leto status miruje al kako se že reče.
Vprašanji:
Baje mi pripada neka štipendija, katera sploh, kako se imenuje, predvidevam da republiška?
Če mi to res pripada mi lahko nekdo napiše link za obrazec, ki ga morem oddat in mi pove kaj še rabim zraven oddat verjetno rojstni list hčerke, in predvsem do kdaj moram oddat vse skupaj?
Skratka, rabim TOČNI link, ker se ne znajdem čist.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Štipendija-pomajte!!
27.9.2007 16:16:21   
lojzika
http://www.ess.gov.si/slo/Dejavnost/Stipendije/ZOIS/1.51.pdf

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2007 17:00:21   
birdy
zDAJ SE I JE ODPRLO ŠE ENO VPRAŠANJE.
KER IMAM OTROKA SE OD STARŠEV DOHODEK NE ŠTEJE. JE RES?
Z PARTNERJEM NE ŽIVIVA NA ISTEM NASLOVU, A VSEENO VPIŠEM NJEGOV DOHODEK?
OPROSTITE ZA ČRKE AMPAK IMAM HČERKO V ROKAH

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2007 17:03:07   
LadyB
Čauu,
Do 3.sept moraš oddat, rabiš pa potrdilo o vpisu na faks, rojstni list otroka pa potrdilo o ocenah.

Do srede maš še čas, jaz tud nism še oddala user posted image , vlogo pa tud v knjigarnah dobiš.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2007 17:10:12   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Čauu,
Do 3.sept moraš oddat, rabiš pa potrdilo o vpisu na faks, rojstni list otroka pa potrdilo o ocenah.

Do srede maš še čas, jaz tud nism še oddala user posted image , vlogo pa tud v knjigarnah dobiš.

a misliš do 3.oktobra? ker 3.september je že zdavnaj mimouser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2007 17:23:40   
Una
Do začetka septembra so morali oddati dijaki, do oktrobra pa moramo oddati študentje.

Fanta ti ni potrebno vpisati, v kolikor imata različna stalna oz. začasna naslova oz. nista poročena.

LP, Una

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2007 21:19:13   
lojzika
Tvoji starši niso dolžni preživljati tvojega otroka, tako da ne vpisuješ podatkov svojih staršev.

Ko boš še ostalo urejala , Ne pozabit na otroške dodatke zase ki jih prejemajo tvoji starši  in za otroše dodatke za tvojega otroka, ki jih boš prejemala ti.

Čas imaš pa do 3. oktobra. Morala boš pa priložit po mojem da kakšen sklep o preživnini

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2007 21:20:22   
lojzika
Če pa nimaš urejene preživnine se pa upošteva še partnerjev dohodek.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2007 22:09:47   
birdy
Če pa nimaš urejene preživnine se pa upošteva še partnerjev dohodek.

Predvidevam da če nimam urejene preživnine z partnerjem?
Sem že izpolnjevala tale obrazec. Sam jaz sem padla prvi letnik in ga ponavljam. Kako naj dam potrdilo o ocenah?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2007 23:17:08   
karmy
ker si rodila, zdaj, je pametno če zravn prošnje za štipendijo daš fotokopijo rojstnega lista, obrazložitev, da pač po statutu univerze pripada mami dodatno leto ( ker to zelo zelo radi "pozabijo") in da bi ga rada izkoristila in da ti pripada vse ugodnosti redne mame študentke

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2007 9:00:15   
Una
birdy: Če prav razumem, si ti prejšnje leto že dobivala štipendijo, letnika nisi naredila, avgusta si rodila, zdaj si ponovno vpisana v 1. letnik (ponavljaš)?

Potrdila o ocenah ne daš, ker letnika nisi naredila.

In glede preživnine oz. fanta je tako, kot je napisala lojzika. Če sta se zmenla za preživnino (na CSD-ju, sodišču), potem vpišeš to notri, če pa ne, pa fantov dohodek.

Zraven vloge so tudi NAVODILA, v katerih vse lepo piše. Če pa je še kaj, pa rade pomagamo.user posted image

LP, Una

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2007 12:31:17   
iva01
potrdilo o opravljenih izpitih moreš oddat zraven, v referatu ti naredijo izpis, oziroma dobiš obrazec kjer vpišeš narejene izpite, kolikor jih pač je, pa če maš narejen letnik al ne. Oziroma nevem kak je sedaj z tem če prvič zaprosiš za štipendijo????

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.9.2007 13:42:38   
birdy
Hvala vam punceuser posted image
Sem se odločila, da bom fanta vpisala noter, dodala rojstni list hčerke, moje potrdilo, pa še obrazložitev, pa upam da dobim tole štipendijo.
Če je pa ne dobim, je pa ne, poskust vseen ni greh.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.9.2007 18:24:21   
Anonimen
Kakšne ugodnosti pa dobivajo mamice študentke?

Se opravičujem za to vprašanje, sam sem še čist sveža v temuser posted image

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?