Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 13:17:11
|
|
|
|
Anonimen
|
boli me tko kot bi me v jajčnikih močno stisnilo in potem gre ta bolečina čisto spodaj in je občutek kot da bi me močno prerezal.a mislite da moram iti v bolnico? meni se zdi, da si zelo lepo opisala ...popadek. Ja, jaz bi se šla pokazat.
|
|
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 13:19:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je 1. tudi odtekla voda,drugič se je začelo kar na hitro me je ponoči zagrabilo v križu-taka močna bolečina,pa spet, pa čez pet minut spet.sem takoj vedela koliko je ura.pomoje,če bi bili popadki bi te bolelo tudi v mirovanju,če pa nisi ziher se pojdi pokazat zgubit nimaš kej!
|
|
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 13:20:04
|
|
|
|
Naja31
|
Ja, mislim, da moraš v porodnišnico. Saj če nič ni, te bodo domov poslali, ti boš pa pomirjena. Srečno!
|
|
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 13:22:49
|
|
|
|
melanija
|
Poskušaj spremljat preko ure na koliko časa te zgrabi. Če si sledijo v rednih intervalih so res popadki. Jaz sem obakrat šla s popadki v bolnišnico na 5 min. Je pa približno tako kot opisuješ. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 13:23:53
|
|
|
|
madela
|
Če v mirovanju bolečina mine potem verjetno res niso popadki,ampak bi bilo kljub temu dobro obvestiti ginekologa o teh bolečinah,ker ni ravno normalno,da te tako hudo boli. Na koliko časa pa te zaboli,ima kake časovne presledke,mogoče pa so le popadki?
|
|
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 13:27:53
|
|
|
|
Blejka26
|
če ležim je vse v redu in me niti ne zagrabi,takoj ko pa vstanem pa me boli-skoraj ves čas.npr.sedaj sem 10minut ležala in ko sem vstala,se je bolečina pojavila in sedaj sedim za rač.pa me boli ves čas.Verjetno bo res treba vsaj na pregled
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 13:29:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar hitro se pojdi pokazat, tudi če ni nič boš vsaj pomirjena!
|
|
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 13:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi se šla tudi raje pokazat.
|
|
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 13:32:06
|
|
|
|
suzanamai
|
Verjetno ti pritiska na živec, kadar si pokonci. Ampak vseeno se pojdi pokazat, saj zato so pa tam. Vso srečo
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 13:32:17
|
|
|
|
madela
|
Tudi jaz ti svetujem,da se greš pokazat,pa srečno!
|
|
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 13:33:34
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Ja tako kot so rekle predhodnice. Pojdi se pokazat, da boš pomirjena.
|
|
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 13:38:28
|
|
|
|
Blejka26
|
vse bi dala da bi mi odtekla voda,da bi vsaj 100%vedela da moram it.Bom še malo počakala in poležala-na srečo mi prva pikica spi-mogoče je samo zaradi tega ker sem zjutraj preveč pretiravala in sem svojo pikico mal preveč nosila-žal ni šlo drugače.pravijo da se otrok umiri ko so popadki,vsaj kakšen dan prej..moj pa se še full premika,tko da ne vem.
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 13:41:47
|
|
|
|
Lenny
|
Ne bi te rada strašila, ampak tako kot si ti napisala, bi tudi jaz opisala začetek svojega drugega poroda. S to razliko, da sem jaz pred tem opazila sledi čepa in sem bila že 6 dni čez rok. Bolelo je samo, ko sem stala, leže pa ne in v porodnišnico sem prišla 4 cm odprta.
|
|
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 13:43:58
|
|
|
|
neja.bor2007
|
mislim,da ce v lezecem stanju se tvoje stanje umiri,potem ni nekaksne panike.ce bo pa se v mirovanju te tko spikalo potem pa kar pojdi. jaz sem tudi pravkar rodila in sem zadnji mesec skor vsak dan cutla neko spikanje,pa kriz,pa medenica,pa sramna kost,pa ne vem kaj se.. rodila pa sem8 dn cez rok! srecno
|
|
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 15:40:22
|
|
|
|
valči
|
Ja,Domennatalija,verjetno niso popadki,ker pravi popadki med ležanjem ne ponehajo.Porvič se mi je porod začel ob 5. zjutraj z popadki na 8 minut in sem bila v postelji do osmih,ko so bili na pet minut,pol pa sva počasi šla in sem isti dan rodila. Me pa tudi,kot tebe,ko stojim,boli,pa reže,pika,da me kar zvije včasih,pa lažni popadki.Do ponedeljka bom še zdržala,ko imam pregled. Kdaj pa si ti naročena? Če te skrbi,vsaj pokliči in vprašaj,boš videla,kaj ti bodo povedali.
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 15:41:47
|
|
|
|
Blejka26
|
bolečina je popustila,tko da je bil verjetno le lažni alarm.verjetno je bil res kriv napor od zjutraj.prej niti nisem mogla dolgo počivat,ker se mi je neja prej zbudila,pol sva pa mal poležavali v dnevni..sedaj je pa že cool..vsaj za enkrat,ampak bolelo je pa ko hudič.Hvala vam vsem,zlate ste
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 16:20:11
|
|
|
|
Tanayya29
|
oj! zgleda,da je danes tak dan...mene je tut nekaj zagrablo,ko sm sla s psom na sprehod,in sm komi prilezla do doma... sedaj je vse kulll... mogoce ta polna luna vseen mal nagaja
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 16:49:28
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: valči Ja,Domennatalija,verjetno niso popadki,ker pravi popadki med ležanjem ne ponehajo. Ja, pa lahko pojenjajo. Ko sem bila v porodnišnici in seveda dobila umetne popadke, pri tem zadnjem porodu, so mi popadki. če sem se obrnila na levi bok popolnoma prenehali, tako, da sem morala ležati samo na desnem. Pojdi se pokazat.
|
|
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 17:39:03
|
|
|
|
Naja30
|
Na tvojem mestu bi se šla pokazat.
|
|
|
|
RE: pomoč-res nujno 27.9.2007 20:23:11
|
|
|
|
Anonimen
|
DRŽI SE!
|
|
|
|
RE: Kako veš, da moraš v porodnišnico 27.9.2007 21:17:58
|
|
|
|
novakatja
|
Jaz imam 3 dni do roka in imam 2 dni že točno take bolečine v spodnjem delu trebuha (prav reže),kot praviš in ful lažnih popadkov, včasih redno, potem kakšno uro nič, pa spet na 10 min. Če počivam, je malo bolje. Danes sem bila na redni kontroli in je CTG pokazal mini popadke na 3 min. Pri gin. pregledu pa je rekla, da se je otroček spustil čisto nizko in da me verjetno boli raztegovanje vezi v medenici. Gin. UZ je pokazal pa krajšanje mat. vratu, odprta pa nisem še nič. Lahko da je pri tebi podobno... Če te ful skrbi, pa pojdi na pregled. Jaz sem imela datum blizu, pa sem zdržala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?