Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pozdravček in vprašanje. 1.12.2004 17:57:32
|
|
|
|
rea
|
Naja, to bo najbrž to- pomoje si srečka :nosecka:!!! CB je ful zanesljiv, tako da se črtica ne bi pokazala kr malo za šalo. Koliko ti pa M zamuja?
|
|
|
|
pozdravček in vprašanje. 1.12.2004 18:05:59
|
|
|
|
cmokec
|
Draga Naja 78, mislim, da si nova :nosecka:. Počakaj še nekaj dni in probaj ponovno. Test si delala tako zgodaj, da ti močne črtice niti ne more pokazati. Držim :miska::miska:, da si resnično in potrjeno :nosecka: cmokec
|
|
|
|
pozdravček in vprašanje. 1.12.2004 18:11:15
|
|
|
|
petja
|
Naja, na mojem CB se še vedno vidi +, pa čeprav nisem več :nosecka:. Je šlo ven ... :((:((:(( Hočem povedati, da je dokaj zanesljiv ... ampak vseeno počakaj kakšen dan in pojdi po novega - brez veze, da denar stran mečeš. Držim pesti zate! LP, Petja
|
|
|
|
pozdravček in vprašanje. 1.12.2004 19:21:55
|
|
|
|
baguSka
|
naja ne obupaj tko kmalu. baje da testi ne delajo napak. sm slišala, da je vse odvisno od hormonov. enkrat so močnejši drugič ne in če ti je včeri pokazalo in danes ne še ne pomeni da nisi nosečka. želim ti vse naj. lp, tadeja.
|
|
|
|
pozdravček in vprašanje. 2.12.2004 8:12:32
|
|
|
|
Natka1
|
Naja, kot jaz razumem te teste ti črtice oz. + ne more pokazati, če ni nosečnišniškega hormona. In je morda res, da ga, ko si drugič delala test, nisi imela ravno takrat dovolj in ti iz vsega srca želim, da si srečka :nosecka: . Lep dan Natka
|
|
|
|
pozdravček in vprašanje. 2.12.2004 9:22:01
|
|
|
|
martita
|
...kolker se spomnem iz navodil na CB tam piše, da po 10 min ne več gledat na test, da morebitni kasnejši rezultati (oz. spremembe) niso zanesljivi....ne vem :zmeden: ...raje ponovi test še enkrat, preden te veselje premočno zagrabi... Srečno. :angel:
|
|
|
|
pozdravček in vprašanje. 2.12.2004 9:33:59
|
|
|
|
pupika
|
Pupike, kdaj naj bi testi pokazali pozitivno, kolko dni po vgnezdeni kravitvi. Kajti jaz sumim, da je bila tista rjava kapljica vgnezdena krv., pojavila se mi je pa dan pred predvideno M. LP, :kuza::kuza:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?