|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neredna menstruacija!
27.9.2007 10:40:38   
Anonimen
Moja menstruacija je zadnje čase ful neredna. Prej sem jo imela na 28 dni, zdaj pa sem jo imela na 30 dni, na 28 dni, na 25 dni in nazadnje na 23 dni. Zdaj pa je že 28 dan, ko je ni. Kdaj se lahko naredi test? Ga že lahko danes ali pa počakam, da bo 30 dan. Nekih nosečniških znakov pa ravno nimam.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neredna menstruacija!
27.9.2007 10:43:25   
talika81
jaz bi še mogoče počakala do 30. dneva, ko si imela najdaljši ciklus. pol pa nardila test. če seveda tvoja user posted image  ne bo prej prišla.

lahko pa že probaš s testom in boš videla. če je kaj ratalo, naj bi se pokazalo, mislim da, 13-14 dni po O.

držim pesti, da zagledaš user posted image .

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2007 11:08:08   
ninica04
tudi jaz ti svetujem da še malo počakaš, da ne bo potem razočaranja brezveze.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2007 15:09:41   
pepa6
Glede tvojega primera pa ti bom tako svetovala. Sama sem imela enak primer. user posted image  se mi je vsak mesec podaljševala - 9 mesecev in sem si nekako določla da če imam nekje povprečje med menstrualnimi cikli npr. 28 dni, da še dodam kakšnih 7 dni al pa mal več in šele nato naredim test nosečnosti.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2007 17:30:15   
metuLJchy
jaz ti bi pa vseeno svetovala, da za nasvet o nerednih menstruacijah vprašaš tvojo ginekologinjo, res da nimaš velikih nihanj, pa vendar..pri meni so bila dosti večja nihanja, so bili pa nagajivi hormoni v igri...

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2007 19:09:41   
Taula
Meni se je to dogajalo ko sem prenehala z KT. Je prišla tudi 60 dan.user posted image  Počakaj še vsaj nekaj dni.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......