|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj čez tuniko?
26.9.2007 23:25:18   
Bonnie_RR
Oj!

Mene pa zanima, kaj oblečete v teh hladnejših dneh čez tuniko. Kaj najbolj paše čez? Kakšna kratka jaknica ali daljša? Js imam občutek, da bi s kratko jaknico čez zgledala ful smešno... user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj čez tuniko?
27.9.2007 9:07:53   
Anonimen
Na tuniko,ki je že tako dolga, bi po modnih zapovedih morala, pasati kratka jakna,tam,do pasu,ali še malenkost krajša.

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2007 9:15:42   
Anonimen
Jah, jaz pac oblecem cez pulover/jopo, ki je itak krajsa + jakno, ki mi pride nek do sred riti,ce se ne motim. Je pa res, da imam ''tunike'' bombazne oblekce s kr. rokavi (ampak je fajn zdej, k dam se majco z dolgimi rokavi spodaj).

Pozimi bo pa plasc user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2007 9:17:51   
Anonimen
Jaz oblečem kratko jakno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2007 14:26:42   
smigli
Definitivno kratka jakna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2007 14:36:50   
kofetek2010
Čez oblečem trench coat, ker mi je ful grdo, če mi tunika ven gleda. user posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2007 16:45:00   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem danes kombinirala - rjave hlače, preko črna tunika (pletena) in črn jopič. Pa črne štumfeke in črne balerinkeuser posted image Ter nove Missoni črna očalauser posted image user posted image user posted image Ajajaja...MAM JIHuser posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2007 19:19:39   
Anonimen
Nič, ker mi tunike niso všečne...user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2007 17:17:48   
Bonnie_RR
No, fajn. user posted image Potem bom pa kar s kratko jakno kombinirala... Hvala! user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.