|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri avtosedež 15-36 se bolj poleže?
26.9.2007 20:44:54   
Pikica76
Rabim nasvet: kateri avtosedež se da bolje v ležeči položaj (vem da noben ni idealen pa vendar) Maxi Cosi Rodi XR ali Xp, ali ROmer Kid oz. Kid plus. Sem bila že v BC pa nama je prodajalka bolj laično pokazala.

No
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri avtosedež 15-36 se bolj poleže?
26.9.2007 21:04:29   
Gina
Sama ne bom kupila nobenega od teh, ker ne glede na to, da so firme, so veliiiiiiiko manj varni od vsakega pettočkovnega sedeža. Glede na to, da sem v življenju že doživela prometno nesrečo in mi je jasno, kakšne blazne sile delujejo na otroka in do kakšnih poškodb pride, pa glede na to, da je zaradi takega sedeža bil nedavno nazaj v bolnici otrok moje kolegice, sem proti sedežem z zapenjanjem z navadnim pasom. Sem pa v fazi iskanja primernega 5-točkovnega tudi za večje otroke. Tako da, če katera ve za kakšnega takega, se priporočam.

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2007 21:06:53   
Gina
Še to, v BC prodajajo tisto, kar je zanje finančno najboljše. To so znane firme. Smejali so se mi, ko sem iskala 5-točkovnega, očitno ni nobena od prodajalk imela še nesreče (na njihovo srečo).
Sama sem bila sicer z maxi cosijem zadovoljna, mojemu bratu oz. njegovi bejbi, pa se je stol pred mojimi očmi pokvaril, pas se je dobesedno strgal. Stol je bil star eno leto. Aja, poležejo se ti stoli zelo malo, sem jih gledala.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2007 21:14:36   
Anonimen
mi imamo pettočkovnega trimaxa concorda, ki je velik sedež in se moja 18 kg težka punca še čist super not vozi. sam je pa kao do 18 kg tko da upam, da jo tisti pasovi še držijo če bi pršlo do nesreče, če bi imela oz ima kako kilo več??!! imamo pa tudi evo lift pro od concorda kjer se pripne z navadnim pasom in ima zadaj en nastavk k ga nastaviš da je bolj v ležeči poziciji.
upam da pa ne bo nikoli noben sedež rabil prov dokazvat kako dober je v primeru nesreče user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2007 8:08:17   
Pikaču
Sama imam Romer Kid plus 06, ki se poleže, odzadaj na sedežu maš tako ročko, pa ga nagneš.
Glede Maxi Cosi pa mislim, da se XR poleže, XP pa ne. Vsaj tako informacijo sem dobila takrat, ko sem se tudi sama odločala med Maxi cosi in Romer-jem.

Se pravi, poležeta se Romer Kid plus in Maxi Cosi XR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2007 9:01:13   
Raho
Romer Evolva se poleže

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2007 12:17:28   
petja
IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL

Romer Evolva se poleže

V bistvu se ne poleže, ampak ga moraš tako noter inštalirat. Ne moreš ga med vožno poležti, če ti otrok zaspi, ampak moraš avto ustavit, otroka iz sedeža vzeti, na novo dat sedež noter, pa potem otroka ...

Jaz s tem sedežem nisem zadovoljna.

Lp, petja

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?