Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri avtosedež 15-36 se bolj poleže? 26.9.2007 21:04:29
|
|
|
|
Gina
|
Sama ne bom kupila nobenega od teh, ker ne glede na to, da so firme, so veliiiiiiiko manj varni od vsakega pettočkovnega sedeža. Glede na to, da sem v življenju že doživela prometno nesrečo in mi je jasno, kakšne blazne sile delujejo na otroka in do kakšnih poškodb pride, pa glede na to, da je zaradi takega sedeža bil nedavno nazaj v bolnici otrok moje kolegice, sem proti sedežem z zapenjanjem z navadnim pasom. Sem pa v fazi iskanja primernega 5-točkovnega tudi za večje otroke. Tako da, če katera ve za kakšnega takega, se priporočam.
|
|
|
|
RE: Kateri avtosedež 15-36 se bolj poleže? 26.9.2007 21:06:53
|
|
|
|
Gina
|
Še to, v BC prodajajo tisto, kar je zanje finančno najboljše. To so znane firme. Smejali so se mi, ko sem iskala 5-točkovnega, očitno ni nobena od prodajalk imela še nesreče (na njihovo srečo). Sama sem bila sicer z maxi cosijem zadovoljna, mojemu bratu oz. njegovi bejbi, pa se je stol pred mojimi očmi pokvaril, pas se je dobesedno strgal. Stol je bil star eno leto. Aja, poležejo se ti stoli zelo malo, sem jih gledala.
|
|
|
|
RE: Kateri avtosedež 15-36 se bolj poleže? 26.9.2007 21:14:36
|
|
|
|
Anonimen
|
mi imamo pettočkovnega trimaxa concorda, ki je velik sedež in se moja 18 kg težka punca še čist super not vozi. sam je pa kao do 18 kg tko da upam, da jo tisti pasovi še držijo če bi pršlo do nesreče, če bi imela oz ima kako kilo več??!! imamo pa tudi evo lift pro od concorda kjer se pripne z navadnim pasom in ima zadaj en nastavk k ga nastaviš da je bolj v ležeči poziciji. upam da pa ne bo nikoli noben sedež rabil prov dokazvat kako dober je v primeru nesreče
|
|
|
|
RE: Kateri avtosedež 15-36 se bolj poleže? 27.9.2007 8:08:17
|
|
|
|
Pikaču
|
Sama imam Romer Kid plus 06, ki se poleže, odzadaj na sedežu maš tako ročko, pa ga nagneš. Glede Maxi Cosi pa mislim, da se XR poleže, XP pa ne. Vsaj tako informacijo sem dobila takrat, ko sem se tudi sama odločala med Maxi cosi in Romer-jem. Se pravi, poležeta se Romer Kid plus in Maxi Cosi XR.
|
|
|
|
RE: Kateri avtosedež 15-36 se bolj poleže? 27.9.2007 9:01:13
|
|
|
|
Raho
|
Romer Evolva se poleže
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?