|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: situacija
26.9.2007 22:52:23   
Anonimen
Jaz bi še s sodelavcem zanosila. iii-haaaaa

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
27.9.2007 10:46:23   
Speedy07
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mislim da punca ve čigav je otrok.
slišala sem to situacijo. in mi je dalo mislit.
zato sprašujem, kaj bi se vam dogajalo.
zase še ne morem ugotovit kaj bi mi hodilo po glavi, ker bisem v taki situaciji nikoli bila.
MOGOČE bi pustila dolgoletnega fanta kar hitro,
in uživala z novim.

kako pa naj bi ona vedela,da je otrok partnerjev?je mogoč vedeževalka????

ta ženska ni otrok, vem koliko je stara

a si ti med tistimi,k mislijo da če dopolniš 18 let,d si zrel? ni važn,kolk je kdo star,ampak kolk ma v možganih.jaz pravim za njo,po tvoji zgodbi,da je nezrela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.9.2007 10:50:57   
ronja
Dogajale bi mi pleničke, cepljenja, sprehodi v Zoo,...user posted image V službi bi mi bilo pa verjetno mal nerodno. Predvidevam pač, da se je odločila za dolgoletnega partnerja, ekr si je tako želela, ne zaradi ene semenčice na pravem mestu ob pravem časuuser posted image . Sicer pa lahko rečeš, da si je očitno želela otroka z njim, torej ga je izbralauser posted image

(odgovor članu Speedy07)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.9.2007 12:11:01   
itata
bila v podobni situaciji - pustila dolgoletnega partnerja (2 leti je mal dolga, da tko le sediš na 2 sotlih) in zanostila s ta drugim...
v tvojem primeru bi pa zamenjala službo, ker problem ni šel stran, samo časovno si ga premaknila... samo vprašanje časa je kdaj se bosta spet zapletla. pa boš v še večjem sranju pa še z otrokom povrhu....

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.9.2007 12:16:27   
Anonimen
 ti rabi kakšna zgodba za revijo?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
28.9.2007 12:45:54   
srki

kaj bi se vam dogajalo???

Res ne vem, kaj bi se mi dogajalo. Upam, da nikoli ne bom vedela.

Kaj se pa tebi dogaja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.9.2007 12:47:24   
srki

mislim da punca ve čigav je otrok.
slišala sem to situacijo. in mi je dalo mislit.
zato sprašujem, kaj bi se vam dogajalo.
zase še ne morem ugotovit kaj bi mi hodilo po glavi, ker bisem v taki situaciji nikoli bila.
MOGOČE bi pustila dolgoletnega fanta kar hitro,
in uživala z novim.

Aja, oprosti, za tvojo kolegico se gre. Isto menje pa ostaja, razen zadnjega vprašanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.9.2007 13:32:33   
Anonimen
itata, ja mogoče res vprašanje časa kdaj se bo spet zapletla s sodelavcem.
ampak če ta sodelavec je med tem času najdu drugo, se zaljubil v novo???
potem ona nima več kaj praskat.?.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?