|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LPSC+HSC
26.9.2007 12:39:10   
emsika
Pozdravljene!

Danes sem se pridružila vašemu forumu, z željo da mi boste lahko svetovale in mi pomagale user posted image . Prejšnji mesec sem bila na laparoskopiji in histeroskopiji, zanima pa me, ali je katera od vas, ki je že bila na tem posegu že zanosila, in v kolikšnem času. Jaz si namreč ubupno želim user posted image  in upam da mi bo uspelo.....user posted image  

hvala za odgovore...... user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LPSC+HSC
26.9.2007 12:45:51   
nejci
Pozdravljena!

Zelo rada bi ti svetovala ampak nisem preveč seznanjena o tem.
Želim ti vso srečo da bi kmalu dobilauser posted image !

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2007 12:52:54   
baguSka
Hello...

Jaz sem mela oboje, a zal oboje neuspesno... Cez 14 dni me caka vse se enkrat. Upam na najboljse, ceprav je meni G ze predlagal epruveto.

Tebi pa zelim vse naj naj in da ti cimprej rata.

Ps: meni je ze veliko punc reklo, da jim je po takem posegu uspelo ze v prvem ciklusu... vendar jaz vem, da smo si punce razlicne in da ne rata glih vsaki... pa vseeno, upanje umre zadnje... ne?

Vso sreco.user posted image

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2007 12:59:04   
tikatoka
Jaz sem imela laparo in histeroskopijo lani konec marca, zanosila pa sem maja, u bistvu sem bila tolk šokirana da testa nisem hotla nardit, da nebi bila spet razočarana in sem ga šele konec junija in je bil pozitiven.
Tko da men je šlo presenetljivo hitro.

srečno in čimprej zaglej user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2007 12:59:58   
spelka12
emsika meni po 4 laparoskopijah še ni uspelo (ŠE). Poznam jih pa veliko, ki so zanosile, zato veliko sreče.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2007 13:05:57   
oktavija
Dobrodošla Emsika!user posted image

Tudi jaz sem že vse prestala, vendar še nič uspeha ker je minil šele prvi mesec. Dobila pa sem spet Klomifen. Čakam na user posted image  user posted image  in upam, da kmalu dobimo zdravegauser posted image !
Moja G pravi, da bi morali v prvih 6 mesecih prišlo do uspeha.user posted image
Držim pesti zame in zate!!!!user posted image
Sporoči če bo kmalu kaj novega!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2007 13:20:39   
lindy
Kolk časa pa je treba čakat po histeroskopiji, da lahko ponovno zanosiš, men je rekel doktor da tam ene 2-3 mesce, a je kej narobe če že po prvi menstruaciji?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2007 13:22:48   
emsika
hvala oktavija, upam da nama bo uspelo, in da boma kmalu lahko tudi midve delile čudovite user posted image občutke z drugimi.......user posted image

bom sporočila, če mi bo moja G kaj novega povedala......user posted image

Bom tudi jaz držala pesti in upala na najboljše! 

hvala

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2007 13:24:30   
emsika
tudi jaz bom držala pesti zate, da ti bo uspelo....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2007 13:25:48   
emsika
me res veseli zate tikatoka!

hvala za vzpodbudne besede!

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2007 13:26:59   
emsika
pozdravljena lindy!

meni je G rekla, že po 14 dneh da lahko normalno poskušam zanositi, tako da se očitno mnenja zdravnikov razlikujejo......

< Sporočilo je popravil emsika -- 26.9.2007 13:27:50 >

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2007 13:30:34   
Anonimen
Jaz sem bila junija na laparoskopiji, pa smo komej septebra ta mesec začeli delat na user posted image . Čeprav mi je Merlo dal zeleno luč takoj julija po 1 user posted image .
Lahko bi, vendar sem se preveč slabo počutila in sem imela veliko posledic od operacije.user posted image

Upam, da ta mesec zagledam user posted image .

(odgovor članu emsika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.9.2007 21:04:37   
lotty4
ojla

meni je gin. po teh preiskavah svetovala, da naj v pol leta ne pričakujem nič, sem pa šla zadnji mesec pred iztekom pol leta še na akupunkturo, naslednji mesec pa sem zanosila. Ne biti neučakana, počasi in z užitkom naredita vajino bejbiko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?