|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponovno javljanje iz ambulante!!!!!!!
1.12.2004 12:36:33   
Sulfinija
OPozdravljene sotrpinke in vse tiste katere sta dnes za nju z možekom držale velike pesti!
Moram rečt,da je tudi danes mami bla danes operirana na nogo in operacija je uspela in že jutri pride spet domov med nas.Se že prav veselim :bravo::bravo::bravo::bravo:.

Sedaj pa takole z možem sva bila danes ponovno v ambulanti za neplodnost in bla je ful velika gužva.
Danes je imel ponovno ob osmih spermiogram in nato čez dve uri sva skupaj obiskala andriologa.
Ne boste sem zelo žalostna vendar tega nočem pokazati pred možekom in ga želim čim bolje razveseliti z nasmehom na mojih ustnicah.
Procent katerega je imel zadnjič 5% preveč je sedaj skočil na 9%,andriolog je rekel takole,da je še danes delček njegovega tkiva šel v laboilatorij pod mikroskop in sumi naj bi imel vnetje oziroma bakterijo katera bi njemu naj povzročala preglavice,se pravi zaradi tega naj spontano ne zanosim in je rekel,da moram poklicati danes teden za izvid po telefonu in potem bo moral mož iti v MB po antibiotik in se bo stvar uredila.
Dobila sva pa tudi ponoven termin za zdravnico in ta je 25.02.2005 se pravi za dobre tri mesece,srčno upava z možem da se bo do takrat vse skupaj uredilo in,da bova že marca začelajaz z zdravili hormoni,...Se pravi naj bi bila tam nekje zgodaj v poletju na vrsti,odvisno za kateri postopek se bo odločila zdravnica skupaj z nama.Zdravnik je drugače rekel,da je vse ok.
Mož je kar v redu sprejel novico in sicer malce je :(:(,vendar se tolažima s tem da bova kaj kmalu postala lastnika stanovanja in sedaj ravno danes so nama sporočili točno ceno in čez dobra dva meseca bova nova lastnika in podpisala v uzemljiški knjigi,ter čez dva meseca plačala stanovanja in takrat veselo lčakala najino zelo željeno :duda:.
Moram vam priznat,da me še edino ta misel dobra na sopet tej trnovi poti,ki se noče in noče končati.
:hudicek: tale me je obiskala danes in najbrž bo drugo leto za božiček še lepše darilo kot letos se pravi letos stanovanje drugo leto pa najina :darilo::duda::duda::duda::duda:¨!!!!!!!!!!

Vsem skupaj lep pozdrav in ne pozabite da me malce vsaj malce potolažite!!!!1
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.12.2004 12:56:08   
ČITA
Ne znam ti nič tolažilnega napisat, ampak ko preberem kak tak post se šele dobro zavedam kakšno srečo imava midva z možem. Nama je uspelo takoj ko sva se odločila za :duda:, tako da me še vedno poheca, da je samo "gate" vame vrgu pa sem že bila noseča.
Res vama želim da se vama čimprej uresniči želja po teh malih sončkih:duda::duda::duda:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2004 13:10:14   
emaa
Boš mogla malček počakat, pa saj pravijo, da preveč dobrega naenkrat ni dobr. Bosta pa stanovanje upedenala, da bo za :duda: in vaju najboljš, da boš lahko med nosečnostjo uživala in se dojenčka veselila.
LP
Ema

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Pogradi.
пеперутка16

Da/ne in zakaj?

Da. (54%)

Ne. (44%)

Ne vem. (3%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!