|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čudno počutje...
26.9.2007 11:28:29   
nima
M sem imela 19.avgusta, test sem naredila 24.septembra pa je bil negativen. Zadnja dva meseca sem imela redno prej pa nikakor ne,izostajala je tudi po mesec.Prejšnji teden smo bili na morju in nisem prenesla sonca (čeprav še zdaleč ni bil močem),vedno sem se mogla umaknit s plaže v senco ker mi je postalo slabo,tudi bruhala sem. Od takrat čutim v grlu cmok in slabost se le stopnjuje. Hrana mi ne paše,celo kar na lepem sem krvavela z nosu.Dogaja se mi vse čudno,zadnjič sem popila dve pločevinki multisole s kolegico na pijački pa mi je kar naenkrat postalo slabo. Kaj se to dogaja z mano? A MOGOČE KDO KAJ VE IN JE ŽE KDAJ DOŽIVEL KAJ TAKEGA??
HVALA ŽE VNAPREJ

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 26.9.2007 23:46:31 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NA POMOČČČČČ !!!!!!!!!!
26.9.2007 11:29:42   
Anonimen
Jaz bi na tvojem mestu naredila še en testuser posted image

(odgovor članu nima)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2007 11:33:59   
fragola
Se strinjam s Karin!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2007 11:38:59   
lukec
Definitivno še en test, če bo negativen pa k zdravniku.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2007 11:39:05   
spelka12
Meni je že od 14 leta takole slabo. Pa nima nič veze z menstruacijo ali čim podobnim (ampak to je moj primer, lahko, da je pri tebi drugače). A imaš takrat mogoče povečan srčni utrip?

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2007 11:48:03   
nima
Sem se naročila za danes popoldan...samo sem tko nestrpna. Zato me zanima vaše mnenje. Je možno da v ponedeljek še ni pokazalo?

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 26.9.2007 23:44:40 >

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2007 11:49:22   
nima
nimam povečanega srčnega utripa

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 26.9.2007 23:45:14 >

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2007 11:49:26   
spelka12
Seveda je možno da test ni pokazal. Pojdi na krvni test, pa boš vedela pa veliko sreče.

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2007 12:22:15   
Anonimen
Zakaj pa tako kričišuser posted image , velike črke pomenijo kričanje in so po bontonu v forumih prepovedaneuser posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2007 12:27:50   
Polona31
Po mojih izkušnjah ti konkretno nagaja želodec. Ko sem na morju, ko jem drugačno hrano, se mojemu želodcu čisto zmeša. Boli me glava, slabo mi je, ves čas imam bruhanje čisto v grlu, vrti se mi,kot da bi bila pijana.....če je test 100% negativen, potem je povzročitelj težav, tvoj želodček. Kakšen gastal, rupurut, pa dietno hrano pa bo.

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2007 12:58:25   
nima
Se opravičujem anonimen če kričim, nova sem na forumu in bom to sedaj vzela na znanje. Hvala za opozorilo in vsem ki jih je moje kričanje vznemerilo se opravičujem...nisem vedela da so velike črke krik.

Polona31...do sedaj nisem imela nikoli težav sploh pa na morju ne,zdaj zadnje sem bila v tem letu petič na morju in nikoli ni bilo nobenih težav,želodec me ne boli,prebava je vredu,zgodilo se mi je pa že prvi dan ko sem šla na sonce. Hrana pa,kuhala sem sama kot doma...
No saj grem danes popoldan h ginekologu pa bo jasno...samo tkoooo nestrpna sem....

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2007 13:30:26   
Polona31
Če nio želodec, potem upam, držim pesti da si srečka nosečka. Sporoči!!!

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.9.2007 14:12:45   
Naja30
Naredi še en test. Če si želiš zanostiti, se lahko psiha zelo poigra s tabo. Z mano se je tudi prejšnji mesec. Poleg izostanka M mi je bilo slabo in vse to. Ko sem naredila test, se je čez kako urco ulila user posted image

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.9.2007 14:22:29   
koala
nima najprej dobrodošla med nami!
Kar spa tvojih težav tiče, pa je čisto možno, da so psihičnega izvora. Jaz sem imela že velikokrat vse nosečniške znake, pa sem zdaj prvič nosečka.
Pa še nekaj, da ne boš preveč razočarana pri ginekologu, ker če si noseča ja še zelo zgodaj az pregled.

Vsekakor ti želim,d a se ti izpolni želja. Pa poročaj.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.9.2007 12:08:15   
nima
No tako...včeraj sem bila pri ginekologu in nisem noseča. Naredil je ultrazvok in pač tko je. Ne vem še sicer kaj se z mano dogaja,baje imam lene jajčnike. Dobila sem dabrostone 5 dni tri na dan potem pa peti dan cikla klomifen dve na dan 5 dni. Hm bomo videli...grem še k splošnemu zdravniku ker cmok v grlu kar ne mine slabost pa tudi ne. Bom poročala...hvala vsem....

< Sporočilo je popravil nima -- 27.9.2007 12:09:10 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?