|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MURA 3 IN 4
26.9.2007 10:52:21   
metkica1
Na tržišču je nov voziček od maxi cosi Mura 3 in Mura 4. Tri in štirikolesnik.user posted image
Se ga našla na sončku.
No mi voziček že imamo, samo še čakamo dan D.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maxi cosi Mura 3 IN 4
26.9.2007 19:04:28   
Anonimen
A ni to terenski Buzz?

(odgovor članu metkica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2007 21:15:19   
mayci
Mi je zelo všeč!!user posted image
Malo manj pa mi je všeč, da ima spet tak sedežni del kot Buzz, kjer nogice štrlijo v zrak, če se otroka poleži...user posted image  (vsaj tako je videti na sliki).

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2007 11:31:24   
TinkiBinki
Hm, zanimivo.
Vidim pa, da imajo novo kolekcijo Quinny Speedi 2008.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2007 10:04:33   
Mamathea
Lepo pozdravljeni
Tudi sama sem zelo zainteresirana za Maxi cosi Mura 4,zanima me kje ste ga ze dobili tako hitro?, V Sloveniji sem povsod spra[evala, pa se ga zaenkrat se ne da dobiti, vsaj se kaksen teden ne. A je ta vozicek res strasansko tezki? Mi je v BC prodajalka rekla, da ima skupaj s sportnim sedezem ta vozicek kar 20 kg, nekako ne verjameme, zato pa spraseujem. Hvala za odgovor ze vnaprej. Srecen porod in veliko lepega z novo bebico.

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2007 10:10:01   
Strawberrie Cherrie
Zdajle sem obrnila celotno stran maxi cosi, pa je voziček res ZELO ZELO Lep, ampak specifikacije pa res ne najdem. Tako da je čist možno, da je težek. Čeprav jaz imam Quinny 3xl comfort, pa tut vsi pravijo, kok je težek s 14kg, pa mi ga kamot furamo...in zlagamo. in prenašamouser posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2007 10:12:41   
Strawberrie Cherrie
evo, edinole tale navodila sem našla, če ktera se želi bolj poglabljat v zadevo, si jih lahko prebere TUKAJ

Drugače sem pa videla, da je kompatibilen z Footmuf košaro.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2007 15:37:40   
soncece24
Luškan voziček. Na sliki sploh ne zgleda tak lepo, ampak sem na soncek.si videla video in je lepši kot na sliki user posted image Tista navodila, ki jih je l_p prilepla pa pravijo, da:
- ni primeren za novorojenčka
- je kompatibilen s košaro (predvidevam da z dreamy) in maxi cosi avtosedežem
- ima tudi sončno strehico, ki je na sliki ni
- sedež se da obrniti v obe smeri, kakšen je največji možni naklon ne piše
- opora za nogice ima 2 položaja
- o teži ni podatka

Je pa zadeva če računam, da je zraven treba nabaviti še košaro kr fino draga. Škoda, ker mi je po dolgem času spet en voz všeč (mura 4). Mogoče ga pa še pocenijo do tačas, ko ga bom rabla user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2007 15:59:53   
ULLA K
Tudi sama sem zelo zainteresirana za Maxi cosi Mura 4,zanima me kje ste ga ze dobili tako hitro?, V Sloveniji sem povsod spra[evala, pa se ga zaenkrat se ne da dobiti, vsaj se kaksen teden ne.
IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

imajo ga v spletni trgovini -   www.soncek.si

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?