|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   republiška štipendija
26.9.2007 10:15:04   
iva01
no sej nevem če sem pravobjavla temo....
...Zanima me če je slučajn katera že kdaj oddala vlogo za štipendijo in sicer 2x za isti letnik; jaz sem letos ABS ( drugič) in me zanima če sploh so kakšne šanse, al če se da z kako prošnjo kaj dosečt; recimo zarad materinstva, zdravstvenih problemov???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: republiška štipendija
26.9.2007 14:00:20   
FLASK_A
Če si mama študentka, ti republiška pripada. Če seveda nimaš kake druge štipendije.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2007 20:50:33   
iva01

ali mi pripada tud v primeru sedaj ko sem drugo leto vpisana v ABS, lansko leto sem jo dobivala ko sem bila prvič ABS, kaj pa letos ko sem drugo leto ABS ???? to me zanima

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2007 20:54:23   
Anonimen
ali mi pripada tud v primeru sedaj ko sem drugo leto vpisana v ABS, lansko leto sem jo dobivala ko sem bila prvič ABS, kaj pa letos ko sem drugo leto ABS ????

Ne vem, imam navadne bremze.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2007 20:57:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

ali mi pripada tud v primeru sedaj ko sem drugo leto vpisana v ABS, lansko leto sem jo dobivala ko sem bila prvič ABS, kaj pa letos ko sem drugo leto ABS ????

Ne vem, imam navadne bremze.

Al bina, bremzaj malo, ker me že brez fižola trebuh boli user posted image  user posted image  user posted image .

Iva-jaz sem podaljšala absolventa (žal bolj malo user posted image ) in so mi avtomatično podaljšali štipendijo. Ampak to je bilo že precej let nazaj, mogoče je zdaj kaj drugače.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2007 21:50:33   
ema79
Tudi jaz sem ga podaljšala in sem tudi štipendijo dobila še za tisto leto. Je bilo pa to 5 let nazaj.

Življenje je lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2007 9:49:38   
iva01
Ste zraven oddale tudi kakšno posebno prošnjo al sam izpolnjeno polo.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2007 10:04:53   
Nely10
iva01 - tudi jaz sem popolnoma na istem mestu kot ti, letos sem drugič absolventka in sem mislila že 100%, da ne dobimo štipendije, če smo drugič absolventke. Tako da sem sedaj čisto zbegana, najboljš da jo kar vložim saj izgubit nimam nič. Do kdaj je zadnji rok vlaganja štipendije, a je 3.10? Mislim da izpolniš tisto polo, pa zraven daš dokumente ki jih potrebuješ, saj vse na poli piše, tako da tudi rojstni list otroka.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2007 10:23:02   
iva01
mislim da je zadnji dan za oddat polo 4.10, sam jaz bom šla oddat kr jutri, če bo slučajn treba še kaj zraven dodat, naprimer kako prošnjo, al kaj takega,..upam da nama uspe :)

(odgovor članu Nely10)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2007 11:54:23   
only_me
ja ko sem jaz dala podaljšat absolventa, mi ni več pripadala štipendija za tisti čas. Sem se šla pozanimat, pa so rekli, da za vsaki letnik samo 1x. Ker pol bi vsi delali en letnik dve al pa tri leta, pa bi štipendijo dobivali. Če ponavljaš ali karkoli podaljšaš, ti gre štipendija v mirovanje. Če pa so v tem kratkem času (od lani) kaj spremenili, pa ne vem. 

LP

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2007 13:52:23   
Anonimen
Če si že drugič vpisana na abs. ti rep. štipendija NE pripada!

(odgovor članu only_me)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.9.2007 19:18:05   
Anonimen
Ste zraven oddale tudi kakšno posebno prošnjo al sam izpolnjeno polo.

Verjetno sem poslala še dopis, da so mi podaljšali absolventa in da prosim za podaljšanje štipendije. Najbrž je bilo nekaj takega.  Čist v detajle se ne spomnim, je bilo to že ohoho let nazaj.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.10.2007 12:44:35   
Tejcha
Za republiško nisem zihr, lahk opovem samo kako je pri Zoisovi. Štipendija pripada v absolventu samo 1 leto. Sama sem zato ponavljala 4. letnik, ko sem bila kljub ponavljanju (razlog za to je bilo materinstvo) upravičena do nje. Po moje je enaka finta pri republiški. Preveri na zavodu.

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.10.2007 10:47:23   
mišk
Če si že drugič vpisana na abs. ti rep. štipendija NE pripada

Tudi jst sem seznanjena samo s to trditvijo! Jst sem tud letos drugič absolventka, ki bo v roku recimo enega tedna rodila.
Če so pa res kake novosti glede tega pa na plan z njimi!user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?