|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Veste kaj....
1.12.2004 11:42:31   
Neža81
... jaz sem se odločla naredit konec temu živčnemu čakanju. Ob dveh sem naročena v laboratoriju, da mi vzamejo kri in povedo pri čem sem. Malo mi je tja it čudno, ker moj ata dela v zdrav. domu in me vsi tam poznajo. Saj bom rekla, naj bojo tiho babnce tam, Jutri ma moj ata roj. dan in ga želim presebnetit z dobro novico. Popoldan se vam javim, ko izvem rezultat.

Babike držite pesti.......

Mimogrede, je katera lačna? Ravno pečem pico ... :)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Veste kaj....
1.12.2004 11:46:16   
Teya
Super....držim pesti.....in komej čakam, da nam javiš veselo novico....:miska:
srečno!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Veste kaj....
1.12.2004 11:48:51   
pupika
Super Neža, pa čim hitreje sporoči kako je. DRžim pesti zate in da boš srečka:nosecka:.

Kaj to samo pokličeš v laboratorij in si potem naročen ali kako je to, še nikol nisem dajala kri brez recepta.

O Neža meni se pizza lušta že celi teden, tako bi jo jedla.
lp:kuza:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Veste kaj....
1.12.2004 11:51:23   
enci
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
DRZIM PESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To bi pa res bilo lepo darilo tvojemu atiju!!!!
Sporoci!
:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:
za sreco
lp
enci:metulj:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Veste kaj....
1.12.2004 11:58:34   
saba
neža držimo pesti da je kej....:miska::miska::miska::miska:

srečno pa poročaj ko izveš:bravo::bravo:

lp
saba

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Veste kaj....
1.12.2004 12:04:27   
Natka1
Neža,

čakamo, da nam sporočiš najlepšo možno novico. :love::bravo: .

Ali lahko poveš kako to poteka, da greš labaratorij in ti naredijo test?

Natka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Veste kaj....
1.12.2004 12:11:36   
Sugy
No, super, vsaj ena, ki bo sigurna na čem je :) Veliko sreče!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Veste kaj....
1.12.2004 12:23:18   
Neža81
Aaaaaammmmmmmmm slaba novica........ zaj me je klicala ena ko se dobro poznava in dela v bistrici v laboratoriju in je rekla, da je stvar sledeča: najprej moreš it k svoji G, ona ti da napotnico, v ZD ti vzamejo kri, ga pošljejo v MB v laboratorij in zveš komaj čez 2 do 3 dni. Jaoooooo..........

Pa še nekaj za vse, ki vam zamuja: rekla mi je tudi, da mi noče kvarit veselja, ampak da če CB pokaže po prvem dnevu izostanka negativno, je 99% negativno, ker so ti testi zelooooo zanesljivi.

:((:((:((:((:((

Zdaj pa sem izgubila vse upanje......... oz. nisem ga. Odločila sem se, da ne bom še počakala in vsak dan nardila test romed. Mogoče pa bo kaj. Dokler ni M je upanje!!!!!!!!!!!!!

Neža:zajcek:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Veste kaj....
1.12.2004 12:27:16   
baguSka
neža upam zate!!! tud jst jo čakam..
good luck.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Veste kaj....
1.12.2004 12:27:59   
baguSka
..in seveda upam da je ne dočakam!!:)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Veste kaj....
1.12.2004 12:28:21   
pupika
Neža, tako se govori, dokler ni M je še vedno upanje.
Sicer pa imaš tudi možnost, da izveš še isti dan, ko greš na odvzem krvi. Jaz sem takrat, ko sem imela na napotnici nujno, izvedela še isti dan kako je na stvari, samo sem morala potem v bolnici v MB malo gnjaviti, da sem izvedela še pred popoldnevom, ker sem bila naročena pri ginekologinji.

Za vse nas, ki je še nismo dobile :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::angel::angel::angel:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Veste kaj....
1.12.2004 12:37:25   
Teni_
Neža, držim ti pesti. Pa malo se potolaži in povej tisti, ki te je klicala, da ni tako kot pravi. Meni je CB pokazal negativno, pa sem bila kljub temu noseča.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Veste kaj....
1.12.2004 12:37:28   
Teni_
Neža, držim ti pesti. Pa malo se potolaži in povej tisti, ki te je klicala, da ni tako kot pravi. Meni je CB pokazal negativno, pa sem bila kljub temu noseča.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Veste kaj....
1.12.2004 12:49:58   
lol
Živjo
Sploh ni nujno,da vam test pokaže pozitivno,ker so lahko hormoni premočni in zakrijejo nosečnost.Pri meni je bilo tako do 3 meseca nosečnosti pol sem pašla k G pami je potrdil nosečnost.Za foro sem v 6 mesecu naredila test CB pa je pokazal negativno.Držim pesti zate.

LP lol :rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Veste kaj....
1.12.2004 12:59:39   
Neža81
Ah, kaj bi brez vas....spet ste mi dale veliko upanja......

Včeraj sem vam pozabla napisat kak me je moj presenetil, da sem se kr začela :((. Nisem mu povedala, da mi M zamuja. Včeraj dopoldan med službo mi je šel kupit tako lepooooooo in meeeeehko in zelooooo toplo koco (deko). Je od Bawarie Wolteks (če vam je kaj znano), iz ovčje preje, je rdeče barve, na njej piše v levem kotu Coca Cola, na njej pa je fuuuuuul velik in luškan božiček z darili, ki pije koka kolo. Koca ima mere 200 x 200. FUl je lepa in mehka. Celo garancijo ima. Rekel mi je, da mi je kupil koco, ker če sem mogoče :nosecka:, se morma z :duda: gret v tej koci, da nama bo toplo. Jaz sem se kr jokat začela.

Joj, kak ga mam rada .........:love::love:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Veste kaj....
1.12.2004 13:06:53   
baguSka
Res ga maš lahko rada! jst mislm da jo boš kmalu lahko res uporabljala.
mene tud moj lubi že kliče mami. upam da ma prou.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Veste kaj....
1.12.2004 13:16:44   
pupika
Neža, to je pa res lepo.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Veste kaj....
1.12.2004 13:17:42   
Teya
ma ku masta zlate dečkote! :love:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Veste kaj....
1.12.2004 13:52:01   
Bety
Hej lol!!!?????? Tvoja izkušnja je zares zanimiva:zmeden:

Da si noseča tako dolgo in ti test tega ne pokaže :zmeden::zmeden::zmeden: Ta je pa dobra!

Drugače Neža, mogoče te je to vnetje čist zdelalo, pa si še O imela malo kasneje...IN MOGOČE JE RES KAJ RATALO!!!
Jaz sem danes tudi naredila BC test (palčka 2x v pakiranju = 700 sit) in do M imam celih 8-10 dni... sem imela testno črto dolgo debelo belo, in sem že mislila, da se kaže nekaj pozitivnega,tako kot ti...kar mislim, da je samo MOKROTA...ali pa ne ?!?!

Ni mi pa nekaj jasno...klicala sem uvoznika iz Logatca, ki mi je zatrdil, da je ta test občutljiv že na vrednost ßHCG 10, kar pomeni že 3. oziroma 4. dan po vgnezditvi...meni pa je pri prejšnji nosečnosti pokazal zeeeeeeelllloooooooo raaaaahloooo rozasto črtico, ko je vrednost (domnevno) bila že 50 enot.:zmeden: ...

Ti kar vztrajaj...saj je razumljivo, ker hočeš biti mamica...do M je VEDNO UPANJE, pa še po M, ker se nikoli ne ve...

Bety, ki bo kmalu :nosecka:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Veste kaj....
1.12.2004 19:15:37   
tinkamiška
Joj, Nežika, tebe pa res zafrkava ta mesec.:(
Prav maš, dokler ni M, je upanje!:rozica:

Držim pesti:miska::miska::miska:,

Tinka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

in najlepše od teh je?
Erin

Kristin (61%)

Kerstin (15%)

Tristin (24%)

Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!