Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Na pomoč!znaki splava?! 25.9.2007 17:41:11
|
|
|
|
2soncek2
|
Pozdravljene! Obračam se na vas, ker nimam pojma, kaj je z mano??! Naj opišem situacijo: Trenutno še ne delava s partnerjem na otroku, zato sem prejšnji mesec pričela jesti kontracepcijske tablete (zdravstveni razlogi-endiometrioza).Ker tablete pričneš jesti prvi dan menstruacije, sem to tud naredila in potem sem cisto rahlo menstruacijo imela nekje 2 dni, ampak to za minimalni vzorec(1vložek na dan??!). Pred tremi dnevi sem nehala s prvo ploščico in včeraj dobila menstruacijo, danes pa sem ob krvi zasledila še nekakšno tkivo, ki ga do sedaj nikoli še nisem imela ne videla?!Kaj mislite, da je to? Je že katera imela podobno situacijo? Kaj pa tiste, ki ste imele splav?S čim je kri pomešana?Sedaj sem čisto prestrašena, ginekologinja pa dela šele v četrtek!!! Pred tem s partnerjem nisva ravno pazila!Ali je tista menstrucaija pred jemanjem bila morda vgnezditev??!!! Resnično sem ZELO prestrašena , zato vas prosim za kakršenkoli navet!
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 25.9.2007 23:19:07 >
|
|
|
|
RE: Na pomoč!znaki splava?! 25.9.2007 17:50:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Če imaš endometriozo je to normalen pojav, da ti med menstruacijo med krvjo pridejo večji kosi. To je strjena kri, ki je znak endometrioze.S tem se jaz ubadam že vrsto let.
|
|
|
|
RE: Na pomoč!znaki splava?! 25.9.2007 18:00:08
|
|
|
|
2soncek2
|
Nisem imela večjih kosov strnjene krvi, ampak nekakšno tkivo takšne skoraj kožne barve.
|
|
|
|
RE: Na pomoč!znaki splava?! 25.9.2007 18:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa ne vem.Sigurno bo katera več vedela.Upam, da se ti uredi.
|
|
|
|
RE: Na pomoč!znaki splava?! 25.9.2007 20:13:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Če imaš endometriozo je to normalen pojav, da ti med menstruacijo med krvjo pridejo večji kosi. To je strjena kri, ki je znak endometrioze.S tem se jaz ubadam že vrsto let. Točno tako. Pri meni npr. je prišla kasneje kot bi morala. in ko je prišla, je bila strjena kri. Tiščalo me je pa za znoret noter. Zdaj, ko sem dala čez laparoskopijo, imam točne, normalne. Sem videla po 3 letih normalno .
|
|
|
|
RE: Na pomoč!znaki splava?! 25.9.2007 20:55:05
|
|
|
|
Erdbeere
|
jaz imam zelooooo močne M in prve tri dni vedno kar kosi "tkiva" letijo iz mene, po mojem ni to nič narobe....imam pa nočne vložke in jih moram na 3-4 ure menjati, drugače je vse
|
|
|
|
RE: Na pomoč!znaki splava?! 25.9.2007 21:46:36
|
|
|
|
marjana.r
|
jst imam tudi navadno ful močno , da mi kr kosi ven padajo. ko pa sem imela ss čisto na začetku nosečnosti, je naslednji dan iz mene prišla ko nekakšna kožica, ki je prej nikoli nisem imela. no g. mi je drugi dan povedal, da je to bila vrečka v keri je bil . 2soncek2 kakšno naj bi bilo to tkivo? gosta kri al kaj podobnega?
|
|
|
|
RE: Na pomoč!znaki splava?! 25.9.2007 23:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Se pravi, da strjena kri ni nujno znak endometrioze???
|
|
|
|
RE: Na pomoč!znaki splava?! 25.9.2007 23:41:07
|
|
|
|
2soncek2
|
Hvala za vse vase odgovore. marjana.r mislim, da sem imela enako kot ti...tako tkivo ali kožico kot si napisala. Ne vem, upam, da ne bo potrebnih kakšnih posegov. Boli me nič, krvavim pa znova nič kaj ne, zelo zelo malo in ne tako kot ve, ki opisujete kar nekaj krvi.
|
|
|
|
RE: Na pomoč!znaki splava?! 26.9.2007 21:27:49
|
|
|
|
marjana.r
|
2soncek2 vseeno bi bilo dobro, da greš na UZ, da g. vidi, da ni kaj not ostalo, ker zaradi tega pa lahko res pride do komplikacij.
|
|
|
|
RE: Na pomoč!znaki splava?! 27.9.2007 20:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Se pravi, da strjena kri ni nujno znak endometrioze??? Je ali ni? Hvala in lp.
|
|
|
|
RE: Na pomoč!znaki splava?! 27.9.2007 22:06:09
|
|
|
|
marjana.r
|
urskaj jst tega res ne bi vedla ker jst mam tako od 16. leta naprej, pa sem kar nekaj ginekolog menjala, zaradi tega, ker mi niso znali prav rešit problema. nikoli pa mi ni noben rekel, da imam endometriozo. g. me je sam pomiril s stavkom...ko boš rodila bo vse boljše...ja ok...sam prvo moram zanosit vem da ti nisem vedla odgovorit...sam žal pravega odgovora ne vem
|
|
|
|
RE: Na pomoč!znaki splava?! 28.9.2007 0:14:03
|
|
|
|
Anonimen
|
marjana r., sem zelo vesela, da si se potrudila. Hvala in čimprej zaglej magični . SREČNO!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Na pomoč!znaki splava?! 2.11.2007 10:52:38
|
|
|
|
2soncek2
|
Zdravo punce! Po dolgem casu se znova oglasam, no vsaj toliko, da vam povem, da sem se sekirala brez veze. Odsla sem h ginekologinji, ki me je poslala na preiskave (odvzem krvi). Z mano je vse v redu, ni bilo splava...nisem bila noseca... Ampak se sedaj mi ni popolnoma jasno, kaj je bilo s tistim tkivom?! Vsem vam zelim veliko srece pri zanositvi in se vam se enkart iskreno zahvaljujem, da ste mi odgovarjale.HVALA!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?