|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ta pravi dnevi ampak....
1.12.2004 9:38:51   
martita
Pozdravljene!

Z dragijem sva bila odločna, da ta mesec zabijeva žebljico na glavico :sloncek: :sloncek: :sloncek: in sedaj, ko so moji dnevi v mesecu tu, je on zbolel. :( Zanima me kolk lahko njegova vročina, slabo počutje in še kaj drugega vpliva na najine načrte? In če že uspeva, a ima lahko to kake posledice?? :zmeden:

Aha....pa čestitke vsem novim :nosecka: , ki jih v zadnjih dneh ni malo!! :bravo: :bravo: :bravo:

Pozdravček,
Martita :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ta pravi dnevi ampak....
1.12.2004 9:40:49   
Ninika1
Če bo le pr močeh in volji....kar veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Držim pesti!

Lp,
Ninika:rozica:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ta pravi dnevi ampak....
1.12.2004 9:58:39   
saba
vi kar :sloncek::sloncek::sloncek: brez skrbi, razen če tvoj dragi ne jemlje kakšnih antibjotikov, pol pa ni najboljše za :duda:

lp
saba

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ta pravi dnevi ampak....
1.12.2004 10:46:37   
martita
Ja, midva bova pridno :sloncek: :sloncek: :sloncek:, če bo pa dobil antibjotike, mu jih bom do vikenda skrila! :)- :)-
Pa tako sem se veselila, da bo dedek mraz prinesel kaj lepega....

Pozdravček

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ta pravi dnevi ampak....
1.12.2004 17:51:47   
cmokec
Dedek mraz bo tudi letos kaj prinesel boš vidla. Jaz sem zmeraj kaj dobila, tudi če sem bila mal poredna. :)-:)-:)-

Sicer pa celo leto gleda in ne samo zadnji mesec in nas vidi kako smo pridne :sloncek::sloncek:, ane. Po moje si zaslužimo :darilo:, Zato sem za vsako posebej naročilo eno :duda:.

Upam, da jih ne bo zmanjkalo :ups:

Lep pozdravček
cmokec

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?