Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KOLIKO VAS JE KI SE BORITE ZA 3 ALI VEČ 25.9.2007 14:46:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da je najbolje, da se res temeljito pogovorita. In pretehtata razloge za in proti. Mogoče ti ga pa le uspe prepričati. Drugače je pa pri nas skoraj enaka zgodba. Jaz bi, pa moj mož ni ravno za. Mogoče pride kdaj tudi še čas za to. Sej sva še oba mlada.
|
|
|
|
RE: KOLIKO VAS JE KI SE BORITE ZA 3 ALI VEČ 25.9.2007 18:56:22
|
|
|
|
Naja30
|
Iz tvojega posta sklepam, da se dobro razumeta in če je tako, se bosta pogovorila tudi o tem, ko bo čas. Jaz bi imela 3 takoj, pa nama finančno stanje in stanovanjska stiska tega ne omogočata. Ampak po vrsti, eden po eden (razen, če bosta v drugem poskusu 2! )
|
|
|
|
RE: KOLIKO VAS JE KI SE BORITE ZA 3 ALI VEČ 25.9.2007 19:04:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se moram že za drugega. Čeprav danes se je ob tem pa malce nasmehnil, sicer nekoliko cinično, ampak napredek je pa le
|
|
|
|
RE: KOLIKO VAS JE KI SE BORITE ZA 3 ALI VEČ 25.9.2007 19:16:51
|
|
|
|
LuNa73
|
ak bina, čist tko me zanima, (ker si že dostikrat povedala, da ti bi, on pa ne...), kje so za njega vzroki za neše enega !
|
|
|
|
RE: KOLIKO VAS JE KI SE BORITE ZA 3 ALI VEČ 25.9.2007 19:41:51
|
|
|
|
gumbek
|
no mi pa imamo 3. Najprej sva imela dvojčke potem sem jaz rekla da imam dva zadosti ko se je pa pokazlala črtica na testu sva bila tudi tega vesela in prišel je še en sonček.
|
|
RE: KOLIKO VAS JE KI SE BORITE ZA 3 ALI VEČ 25.9.2007 19:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ak bina, čist tko me zanima, (ker si že dostikrat povedala, da ti bi, on pa ne...), kje so za njega vzroki za neše enega ! To je pa fajn predolga zgodba, pravzaprav bi morala mojega malo poznati, da bi lahko razumela. A poznaš kakšnega paranoičnega kolerika, ki ima ziljon opravkov vsak dan in ki se boji, kaj mu bo prinesel jutri? Evo, to je moj.
|
|
|
|
RE: Koliko vas je ki se borite za 3 ali več 25.9.2007 21:26:44
|
|
|
|
lelaval
|
Tudi pri nas so 3 razgrajači. Že odkar pomnim, da je bilo govora o otrocih, sem rekla, da si želim 3. Zaradi 1. ostala brez službe in sem mu omenila, da čez 3 ali 4 leta, ko se bova zopet odločila za novega , ne bi rada zopet pristala na borzi. Pa se je strinjal - in sem bila noseča že od besed . 3. pa je prišel "nenačrtovano načrtovano".
|
|
RE: KOLIKO VAS JE KI SE BORITE ZA 3 ALI VEČ 25.9.2007 22:09:47
|
|
|
|
babylove
|
Jaz se moram že za drugega. Hvala enako. Ko mi bo uspelo, pa naj bosta po možnosti kar dvojčka, da se mi ne bo treba še za tretjega pregovarjat . Vsi argumenti mojega moža se zreducirajo na 'ne da se mi, dajte mi mir'. Zjutraj bi rad v miru spal, potem bi rad v miru gledal nogomet, rugby, pa zvečer pri dnevniku mora biti tudi mir...
|
|
|
|
RE: KOLIKO VAS JE KI SE BORITE ZA 3 ALI VEČ 26.9.2007 8:02:00
|
|
|
|
čačka
|
Sasa78 Meni pa se zdi veliko bolj pametno, da prvo začnete s prvim, nato sledijo odločitve o drugem in tako naprej. Zakaj bi se že zdaj pogovarjala o tem, ali tri ali manj. Sploh še nimata občutka, kaj pomeni imet otroka... Modra pa bosta oba tako zelo navdušena, da bosta hotela kar pet . Nima smisla, da bi se že zdaj obremenjevala koliko... najbolje začet delat oz. garat. Čas bo pokazal svoje!
|
|
|
|
RE: KOLIKO VAS JE KI SE BORITE ZA 3 ALI VEČ 26.9.2007 8:09:33
|
|
|
|
Šaki
|
Sasa78 Meni pa se zdi veliko bolj pametno, da prvo začnete s prvim, nato sledijo odločitve o drugem in tako naprej. sj ona že ima dva otroka.
|
|
|
|
RE: KOLIKO VAS JE KI SE BORITE ZA 3 ALI VEČ 26.9.2007 8:12:28
|
|
|
|
koala
|
čačka saj ona že ima dva sončka. Al sem jaz kaj zbrkala sasa? Ne vem kaj naj ti svetujem, midva sva si komaj izborila tega, ki zdaj veselo brca v mojem trebuhu, pa ne zaradi ne želje ampak ker enostavno ni šlo. Bi pa tudi jaz imela 3, če bo ratalo pa samo tisti tam zgoraj vedo. Zaenkrat sem srečna da mi je vsaj ta nosečnost namenjena. Verjetno je tukaj na mestu res samo pogovor, pogovor in še enkrat pogovor.
|
|
RE: KOLIKO VAS JE KI SE BORITE ZA 3 ALI VEČ 26.9.2007 9:06:41
|
|
|
|
čačka
|
Uh... pomota!
|
|
|
|
RE: KOLIKO VAS JE KI SE BORITE ZA 3 ALI VEČ 26.9.2007 11:50:12
|
|
|
|
GoYa
|
No, meni se lih ni treba boriti za 3, ker sva oba za. No, trenutno imava enega in upam, da bo hiša čimprej napolnjena s tremi razgrajači.
|
|
|
|
RE: KOLIKO VAS JE KI SE BORITE ZA 3 ALI VEČ 26.9.2007 13:12:27
|
|
|
|
Pija76
|
Midva si pa želiva 3 oz. 4, ampak imava že s prvim take probleme da bi ga dobila, da mislim, da naju bo že vse skupaj minilo. Pa tud leta bodo pol že svoje naredila. Imava prostor, vse kar hočeš samo noben noče k nama pridt! Pa sploh nisva slaba...., moj čist nor na otroke.... Srečna bova že z 1, vsak naslednji pa bo deležen čisto enake sreče...
|
|
|
|
RE: KOLIKO VAS JE KI SE BORITE ZA 3 ALI VEČ 26.9.2007 15:20:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva si tud želiva tri otročke. Imava enega in za tega sva hvaležna. Za drugega se boriva že 3 leta. Tako da...razmišljanje, kdaj bi želela roditi, pri meni čist odpade. KAdar bo, bo...če bo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?