Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: samoplačniški UZ v MB in okolici 25.9.2007 13:39:52
|
|
|
|
Tinča1
|
Poskusi pri dr. Pelkičevi na Gregorčičevi ulici v MB. Tam si relativno hitro na vrsti. Lp
|
|
|
|
RE: samoplačniški UZ v MB in okolici 25.9.2007 13:56:14
|
|
|
|
filipinka
|
Jaz grem k Pelkičevi na NS in me zanima ali je prijazna in kako nasploh poteka pregled?
|
|
|
|
RE: samoplačniški UZ v MB in okolici 25.9.2007 14:29:20
|
|
|
|
eva78
|
Jaz sem bila pri dr. Pelkičevi na NS. Pregled traja cca 30-40 min, dobiš tudi nekaj slikic UZ. Če želiš, je lahko kdo tudi prisoten. Meni je bila všeč ,ker je prijazna,pove po domače in direktno,zato jo kar povprašaj - tudi za spol , če želiš in seveda, če se bo videlo. Mislim,da je ful osredotočena v svoje delo in imela sem občutek,da zelo natančna. Namreč pri naši pikici se nekaj ni takoj videlo, pa sem se mogla tako dolgo obračati sem in tja, da se je obrnil in da je tudi to pregledala. Na momente je bila tiho in je kar nekaj gledala v monitor,da me je postalo že strah, kaj tako dolgo gleda. Sicer pa vse pohvale dr.Pelkičevi.
|
|
|
|
RE: samoplačniški UZ v MB in okolici 25.9.2007 14:45:31
|
|
|
|
bušbuš
|
Dr. Pelkičeva je super. Ti bo posnela tudi na CD, če eboš želela. Res se ti posveti. Drugače pa samoplačniške UZ dela tudi dr. Lukman na Ptuju. Tam sem bila dva krat in ni mi žal.
|
|
|
|
RE: samoplačniški UZ v MB in okolici 25.9.2007 14:53:21
|
|
|
|
tejkag
|
Tudi jaz sem bila pri Pelkičevi in je ful vredu. Pri meni je malo dalj časa trajalo, ker se naša ta mala ni hotla obrnit, sem se mogla it malo sprehajat, pa čez pol urce nazaj prit. Spol se takrat še ni videl, no zdaj mamo doma že pet mesecev staro pupiko. Drugače pa mislim, da lahko greš tudi na Fontano. Uživaj in lepo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: samoplačniški UZ v MB in okolici 25.9.2007 16:34:38
|
|
|
|
pikica*13*
|
Dr But ali dr Miglar na Smetanovi. Oba sta super! Če želiš ti dam tel. št.! Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?