|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč
25.9.2007 11:15:27   
emili
pozdravljene...
rabim pomoč...
sem brezposelna z enim otrokom starim 10 mesecev...živim skupaj s partnerjem...gradimo hišo...on ima dohodka približno 700 eur imamo za 260 eur kredita za hišo...jaz sem bila do sedaj študentaka in sem prejemala družinsko pokojnino ...s 01.10.je ne bom več dobivala..tako da bomo živeli z 700 eur minus 260 kredita minus elektrika , voda, hrana...
moje male pikice nimam kam dati v varstvo...
zdaj me zanima če mi pripada kakšna pomoč...in kje to uredim...
ter še nekaj ...če se lahko vpiše otroka v jaslizdaj in koliko bi morala plačevati jasli...tako da bi začela iskat delo..

hvala za odgovore...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč
25.9.2007 11:27:09   
lukec
Glede na podatke malenkost presegate cenzus za tričlansko družino (za socialno pomoč), ki je pribl. 411 evrov, tako, da vam ta žal ne pripada. Lahko poskusiš z enkratno izredno pomočjo.
Otročka lahko vpišeš v vrtec kadarkoli, če je le prostor. Naš je začel z marcem.
Vem, da nisem povedala nič preveč dobrega, ti pa želim uspešno iskanje službe in rešitev težav.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu emili)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2007 11:28:49   
lukec
Še to: pozanimaj se kako je s starševskim dodatkom, glede na to, da je otrok star šele 10 mesecev. Mogoče ti pripada še za dva meseca!

Meni nebö odprto se zdi,
(F. Prešeren)

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2007 11:42:03   
emili
lukec...kolko pa bi morali imeti da bi nam pripadala socialna pomoč...namreč točen znesek ki ga dobi moj partner je 664 eur...

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2007 11:45:28   
Anonimen
Zakaj pa ne boš več dobivala penzije. A si že čez 26 stara ali sam statusa nimaš?
Ker če se gre za status je možno da se kar nekam vpišeš sam da status dobiš. Lahko tud na srednjo šolo. In pol dobivaš penzijo.

Drugače pa do socialne mislim da niste upravičeni, ti pa bi morala dobivat starševsko nadomestilo če ne boš več imela penzije.

(odgovor članu emili)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2007 11:52:42   
emili
saj sem se vpisala kar na eno šolo...ampak nisem bila sprejeta ker je bilo preveč vpisa....
na srednjo pa ne vem če se lahko vpišem...oziroma se lahko ampak mi ne bi pripadala pokojnina....
kaj pa v zvezi s štarsevskim nadomestilom...komu to pripada in ali se tudi to dobi na csd-ju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2007 12:15:04   
lukec
Cenzus za tričlansko družino je točno 411,14 evrov na mesec, torej po teh podatkih, če odštejemo kredit imate 404 evre dohodka, vendar bi verjetno dobili le razliko do tistih 411user posted image . Za starševsko nadomestilo moraš biti v zadnjih 18 mesecih zaposlena vsaj 12 mesecev, starševski dodatek pa dobijo tudi brezposelne mamice, znaša pa za vse enako 175 evrov.

Meni nebö odprto se zdi,
(F. Prešeren)

(odgovor članu emili)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2007 13:14:21   
Taula
starševsko nadomestilo moraš biti v zadnjih 18 mesecih zaposlena vsaj 12 mesecev, starševski dodatek pa dobijo tudi brezposelne mamice, znaša pa za vse enako 175 evrov.

Off topic malo...če si zaposlen manj kot 12 mesecev, ti ne pripada nekaj tudi..da pogledajo koliko mesecev si bil zaposlen?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2007 13:16:50   
lukec
Nisem prepričana, mogoče se starševski dodatek potem zviša za kak procentuser posted image

Meni nebö odprto se zdi,
(F. Prešeren)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2007 13:22:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: emili

saj sem se vpisala kar na eno šolo...ampak nisem bila sprejeta ker je bilo preveč vpisa....
na srednjo pa ne vem če se lahko vpišem...oziroma se lahko ampak mi ne bi pripadala pokojnina....
kaj pa v zvezi s štarsevskim nadomestilom...komu to pripada in ali se tudi to dobi na csd-ju

Penzija ti pripada do 26 leta, oz. tebi ki imaš otroka do 27ga v primeru da imaš status. Ni važno ali dijaški ali študentski. Sam da maš status. Pošlješ potrdilo in ti podaljšajo. Sigurna informacija, ker je moja sestra to nardila k je padla na faksu in ni mogla ponavljat. Plačala je 200€ šolnine in to je to.

(odgovor članu emili)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.9.2007 22:32:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lukec
Nisem prepričana, mogoče se starševski dodatek potem zviša za kak procentuser posted image

Starševski dodatek se v nobenem primeru ne zviša niti za cent.

IZVIRNO SPOROČILO: lukec
Cenzus za tričlansko družino je točno 411,14 evrov na mesec, torej po teh podatkih, če odštejemo kredit imate 404 evre dohodka, vendar bi verjetno dobili le razliko do tistih 411user posted image

Kredita se pri dodelitvi DSP ne upošteva, v kolikor je vsaj eden od staršev zaposlen.

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2007 11:06:10   
emili
do kdaj pripada starševski dodatek...in kje se to uredi....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.9.2007 21:57:07   
Anonimen
Poglej na spletno stran Center za socialno delo Šiška user posted image .

(odgovor članu emili)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.9.2007 0:00:26   
Anonimen
Starševski dodatek ti pripada od dneva poroda dalje - naslednjih 365 dni. Lahko ga koristiš v celoti (če pravočasno oddaš vlogo) ali samo delno (če jo oddaš npr. po 6-ih mesecih od poroda). V slednjem primeru ga za nazaj ne dobiš.

(odgovor članu emili)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?