NATAŠA11
|
Najprej en lep pozdrav!:) Jaz bi na tvojem mestu za nekaj časa prekinila dodajanje hrane, vsaj toliko časa da se vse skupaj ne umiri.:( Nato pa bi začela lepo po vrsti: najprej z zelenjavo ( krompir, korenje, kolerabica, cvetača,...). Vsako vrsto zelenjave bi dajala nekaj dni, da bi videla učinek oz. če so kakšne težave. Npr. 4-5 dni samo krompir, če je vse OK, bi dodala korenček, če je spet vse OK, bi dodala cvetačo,... Nato bi poskusila najprej z kuhanim sadjem ( jabolko, hruška, slive, grozdje,...). Narediš čežano, lahko vmešeš tudi riževe kosmiče, vendar je sistem uvajanja isti kot pri zelenjavi. Ena vrsta sadja na par dni. To vse pa zato, da če se pojavijo težave, točno veš po kateri stvari. Res, da vse skupaj traja kar nekaj časa, vendar se splača. Predvsem se je potrebno izogibati sadja, ki ni iz naših krajev, razen banane, tako da se uporablja bolj domače oz. sezonsko sadje. Tega sistema uvajanja sem se držala tudi jaz in nisva imela s sinkom nobenih težav. Je pa res, da je vse skupaj trajalo kar nekaj časa, da lahko rečem, da je pojedel en zelenjavni ali sadni obrok ( približno 1,5 do 2 meseca). Vendar pa kasneje ni bilo težav.:bravo: Upam, da bo uspelo in da bojo krčki minili. Samo lepo počasi pa bo!:love:
|