|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uspeh po operaciji pregrade...
24.9.2007 20:20:48   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Naj se javi katera, ki je imela operacijo pregrade in ji je
potem uspelo zanosit.... Vem, da ste verjetno o tem  že velikokrat pisale ampak rabim spodbudne besedeuser posted image .
Maja sem imela operacijo, pa kar ni uspeha. Mogoče to sploh ni razlog, bomo videli....

Hvala

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 25.9.2007 13:24:57 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uspeh po operaciji...
24.9.2007 21:33:02   
Anonimen
Jaz še nisem uspela user posted image , pa sem imela operacijo junija.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2007 22:34:05   
neela
Moja dobra prijateljica je zanosila naslednji ciklus po operaciji pregrade...in to samo z 1 user posted image !!!!!!!
Ker tudi mene čaka to v bližnji prihodnosti me misel na to prijateljico vleče naprej....torej naj tudi vas!!!!!!

Naj že začnejo padati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2007 8:57:33   
ziva_
tudi ena moja prijateljica, ki se je trudila 8 let zanositi, je ze kake 2 meseca po operaciji pregrade zanosila. tako da, veselo na delo :)

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2007 9:00:11   
tikatoka
Jaz sem imela operacijo lani konec marca, zanosila sem pa konec maja user posted image , tako da ne izgubit upanja, se splača malo počakat in trpet, ker nagrada je res enkratna.

tko da punce ne obupat, na čimprejšnji uspehuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2007 9:28:28   
Nastya
Pozdravljene..jaz sem imela tudi operacijo pregrade konec aprila in mi je rekel dr. Tomaževič da lahko z naslednjim ciklusom zanosim..jaz sem vse skupaj malo vzela za rezervo in moram priznat, da sva na user posted image  začela delati kakšne dva meseca (se pravi sedaj smo šli v tretji krog), tako da bomo naslednji teden videli kaj se je zgodilo ali se ni nič zgodilo..sem pa slišala, da imajo ženske po tej operaciji velike možnosti, da zelo hitro zanosijo..če pa je to res, bomo pa same kaj kmalu videle in se prepričale..

Vsem skupaj želim da se nam čimprej uresničijo sanje in želje po user posted image ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2007 15:15:40   
miš
Hvala za odgovore....

Jaz sem pač mislila, da bom sigurno čist takoj zanosilauser posted image .
Mislim da se mi zdej meseci še bolj vlečejo kot prej dve leti.

Lep dan

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2007 13:18:18   
baguSka
Men je najbol cudno od vsega to, da mi je G povedu, da pregrada naceloma sploh ni ovira za zanositev, ampak samo za donositev... user posted image user posted image user posted image  Ampak ko berem takele stvari tuki gor, postanem tud jaz optimist...

(odgovor članu miš)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Uspeh po operaciji pregrade...
1.10.2007 21:28:04   
kajsica
Oj!

Pri pregradi je tako, če ne zanosiš v cca pol leta po tem ko si začela spet "delati" na tem, potem je bolje da se obrneš na zdravnika in greš daljev postopek. Lahko pa zanosiš tudi leto ali dve po odstranitvi pregrade, ampak načeloma te dajo naprej na preiskave, če po pol leta ni user posted image . Tako da....ne čakaj in ne odlašaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2007 21:37:12   
sazi
meni so odkrili in odstranili pregrado preden sem sploh poizkušala zanositi, tako da ne vem, če bi zanosila tudi brez operacije
sem pa zanosila takoj

znanka, ki je bila takrat z mano na kliniki, pa je imela prej več kot 5 ss-jev, dolgo se je trudila tudi po odstranitvi pregrade in ima zdaj doma malega sončka - je pa trajalo skoraj leto po operaciji, da je zanosila

držim pesti, da vam rata

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.10.2007 10:18:21   
emaa
Po prvi operaciji pregrade nisem zanosila, po drugi pa takoj (sam so bili tukaj tudi drugi faktorji, meni očitno jemanje KT za kratek čas zalaufa jajčnike, upam, da zdaj po porodu delajo) in imam zdaj doma 10 mesečna dvojčka. Se pravi operacija februarja, aprila sem zagledala user posted image .

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?