Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Uspeh po operaciji... 24.9.2007 21:33:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz še nisem uspela , pa sem imela operacijo junija.
|
|
|
|
RE: Uspeh po operaciji... 24.9.2007 22:34:05
|
|
|
|
neela
|
Moja dobra prijateljica je zanosila naslednji ciklus po operaciji pregrade...in to samo z 1 !!!!!!! Ker tudi mene čaka to v bližnji prihodnosti me misel na to prijateljico vleče naprej....torej naj tudi vas!!!!!! Naj že začnejo padati !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Uspeh po operaciji... 25.9.2007 8:57:33
|
|
|
|
ziva_
|
tudi ena moja prijateljica, ki se je trudila 8 let zanositi, je ze kake 2 meseca po operaciji pregrade zanosila. tako da, veselo na delo :)
|
|
|
|
RE: Uspeh po operaciji... 25.9.2007 9:00:11
|
|
|
|
tikatoka
|
Jaz sem imela operacijo lani konec marca, zanosila sem pa konec maja , tako da ne izgubit upanja, se splača malo počakat in trpet, ker nagrada je res enkratna. tko da punce ne obupat, na čimprejšnji uspeh
|
|
|
|
RE: Uspeh po operaciji... 25.9.2007 9:28:28
|
|
|
|
Nastya
|
Pozdravljene..jaz sem imela tudi operacijo pregrade konec aprila in mi je rekel dr. Tomaževič da lahko z naslednjim ciklusom zanosim..jaz sem vse skupaj malo vzela za rezervo in moram priznat, da sva na začela delati kakšne dva meseca (se pravi sedaj smo šli v tretji krog), tako da bomo naslednji teden videli kaj se je zgodilo ali se ni nič zgodilo..sem pa slišala, da imajo ženske po tej operaciji velike možnosti, da zelo hitro zanosijo..če pa je to res, bomo pa same kaj kmalu videle in se prepričale.. Vsem skupaj želim da se nam čimprej uresničijo sanje in želje po ..
|
|
|
|
RE: Uspeh po operaciji... 25.9.2007 15:15:40
|
|
|
|
miš
|
Hvala za odgovore.... Jaz sem pač mislila, da bom sigurno čist takoj zanosila . Mislim da se mi zdej meseci še bolj vlečejo kot prej dve leti. Lep dan
|
|
|
|
RE: Uspeh po operaciji... 26.9.2007 13:18:18
|
|
|
|
baguSka
|
Men je najbol cudno od vsega to, da mi je G povedu, da pregrada naceloma sploh ni ovira za zanositev, ampak samo za donositev... Ampak ko berem takele stvari tuki gor, postanem tud jaz optimist...
|
|
|
|
RE: Uspeh po operaciji pregrade... 1.10.2007 21:28:04
|
|
|
|
kajsica
|
Oj! Pri pregradi je tako, če ne zanosiš v cca pol leta po tem ko si začela spet "delati" na tem, potem je bolje da se obrneš na zdravnika in greš daljev postopek. Lahko pa zanosiš tudi leto ali dve po odstranitvi pregrade, ampak načeloma te dajo naprej na preiskave, če po pol leta ni . Tako da....ne čakaj in ne odlašaj.
|
|
|
|
RE: Uspeh po operaciji pregrade... 1.10.2007 21:37:12
|
|
|
|
sazi
|
meni so odkrili in odstranili pregrado preden sem sploh poizkušala zanositi, tako da ne vem, če bi zanosila tudi brez operacije sem pa zanosila takoj znanka, ki je bila takrat z mano na kliniki, pa je imela prej več kot 5 ss-jev, dolgo se je trudila tudi po odstranitvi pregrade in ima zdaj doma malega sončka - je pa trajalo skoraj leto po operaciji, da je zanosila držim pesti, da vam rata
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?