|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srbi me trebuh
24.9.2007 17:08:05   
hillmagic
Pozdravljene nosečke in mamice... Moj trebuh je prava buška hruškauser posted image sem v 37.tednu user posted image in me TOLIKO SRBI TREBUH da me ze kar nervira. Dobila sem take majhne mazoljcke po celem trebuhuuser posted image . Mazala sem se s kremo Beauty baby za masažo trebuha kar ene 4 mesece mi je super odgovarjala. To pa je sedaj kar cez noč ven udarilo. Pri levem kolku pa se mi je naredila taka rdeča ne vem kaj je to recimo da bradavica, če jo stisnem se mi kri ne ustavi tudi 2 ure . Svašta res čuden izrastek...user posted image Se kateri kaj sanja kaj bi ti bilo. Zakaj me trebuh tako srbi Celo nosečnost sploh nisem imela nobenih problemov z kožo. Sedaj pa kar celi trebušček pikic...
Hvala za kakršni koli nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
24.9.2007 18:20:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hillmagic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Srbi me trebuh
25.9.2007 20:23:56   
MR99
Srbeščica se baje pojavi zaradi suhe kože, prav tako mozolčki. Pomeni, da je tvoja koža zelo suha in napeta. Pazi - vse to vodi k strijam. Veliko se maži s kremami, drugo verjetno dosti kaj ne moreš storiti.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
25.9.2007 21:56:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MR99)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2007 20:17:51   
ziva_
tudi mene je med nosecnostjo zelo zelo srbela koza, in naj bi bla kriva suha koza. tako da sem se mazala pa se enkrat mazala pa je blo ok. to, da pa se ti na trebuhu pojavi pa po moje zato, ker se ti je tu koza najbolj raztegnila... 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2007 12:55:16   
Ayo
Tudi mene skozi celo nosecnost skos kaj srbi, vcasih vec vcasih manj.
To je za to, ker se koza razteguje, nic nevarnega. Samo nepriejtno je.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2007 13:13:20   
TANTRA
Tudi sama sem imela iste težave, pomagalo mi je krema Bepanthen. Zdaj je bolje...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2007 19:51:31   
mami_miki
Baje srbi, ker gre trebuh narazen in se koža razteza...Mene je vse srbelo...Maži se.

Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2007 22:01:37   
Naja30
Uh ja, srbelo in srbelo, pa nikoli konca! user posted image  Maži se ves čas, jaz sem se večkrat na dan. Ko je srbelo, kremo v roke in mazat in je pasalo.

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.10.2007 15:34:08   
ajtak
Si imela v zadnjem casu kak UZ?? Ravno zadnjic mi je kolegica opisovala podobne mozoljske, ki so se ji spustili zaradi gela pri G.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.10.2007 11:37:34   
hillmagic
Koža me res toliko srbi da bom kar norice dobila Počutim se kot da imam bolhe velikanke. Pa se nekaj moj obraz je postal rdeč kot da me je ne vem koliko opeklo sonce Sem postala kar malo zabuhla da me znanci na cesti vprasajo ce sem se ravno zbudila... haha... Sem klicala mojo G in sem ji povedala da se pocutim kot pes ki ima bolhe z glavo kuhanega raka...
Sewm v 38 tednu pa res ne vem kaj mi je sedaj ven udarilo. G je rekla da sem mogoce kaj takega pojedla Mogoče SOJA?! In malo nezevedno da sem pod stresom ker se mi bliza porod...
Mazem se mazem joj me to nervira ker nisem sproscena ker se skozi praskam

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.10.2007 11:40:18   
hillmagic
Hvala za nasvete

Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Srbi me trebuh-alergija mogoče??!
4.10.2007 18:11:29   
hillmagic
Saj res G mi je predpisala Claretin tebletke Sedaj sem ze dve pojedla Ampak se mi stanje ni bistveno spremenilo Pa ravno sedaj proti koncu lepega obdobja mi pade nekaj na duso da mi dol tlači. Veste kako to srbi...user posted image
Toliko se ze praskam da sem si povrhnico poškodovala...
Mažem se z hladilnim mazilom sedaj in pa bepantenom tako da se počutim kot masten burek zavit v papir ki se kar cedi dolj iz njega...
S čim naj si še pomagam user posted image

--------------------------------------------------------------------------------------------

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?