|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kodrana
24.9.2007 21:39:09   
tinkamiška
Kodrana, čestitke še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse lepo želimuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.9.2007 22:08:18   
Anonimen
Jooooo Kodrana kakšna lepa novička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam da tudi sama ugledam tisti magični plusek, ampak bom morala počakati še tri cikluse zaradi abrazije 06.09.2007.

Joj kolk sem vesela za tebe, drži se in bodi OPTIMISTIČNA!!!

Vem da je težko reči da se ne sekiraj, ker imaš vedno v glavi kaj se ti je zgodilo.

Javi se še kaj.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
24.9.2007 22:31:03   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  CESTITAM!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.9.2007 7:23:46   
talika81
čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
25.9.2007 8:50:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
25.9.2007 11:07:46   
nena22
user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE IN MIRNO TER ZDRAVO NOSEČNOST. pa brez krčrev prosimuser posted image user posted image ....

user posted image od sreče ker te spremljam že dalj časa in sem noro vesela za vaju!!!!user posted image user posted image user posted image

papa božaj svojo pikicouser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.9.2007 11:17:27   
kodrana
hvala vsem še enkrat.

nena22 (ne jokcat, potem še jaz jokcam) krči so kar minili, no.. pred pričakovana M je bilo najhuje. čutim en pritisk še vedno, pa zaboli me, ko kihnem in zakašljam ali pa naredim kak hiter gib. drugeče pa sem ok. prsa me bolijo, pa napet trebušček je že.. ampak, vse to sprejmem, ker je del nosečnosti. hočem imet zanke. in potem lep velik buši in zdravega user posted image . to je vse, kar si želim.
sem klicala ginekologinjo in me želijo že jutri videti. držite pesti.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu nena22)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.9.2007 12:53:04   
nena22
user posted image pa saj so solze sreče!!! te so dovoljene!!!!

božaj zaenkrat še pikicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.9.2007 13:10:54   
medika 13
user posted image user posted image   kodrana čestitke še tukaj, pa lepo user posted image in zdravega user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 34
25.9.2007 17:08:35   
murkica
ČESTITKE še z moje strani.

Res ti želim, da bo vse v redu in da boš čim bolj uživala v teh 9. mesecih.user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.9.2007 17:51:18   
spelka12
user posted image user posted image user posted image  čestitam kodrana. Pol bo pa tvoja user posted image  user posted image ?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 36
25.9.2007 22:18:40   
tassi1
čestitke še od meneuser posted image user posted image user posted image .lepo user posted image  ti želim,,,,

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.9.2007 8:58:58   
varci
Kodrana, kako lepa novička. Čestitam in ti želim lepo in zdravo nosečnost.

Pa bodi čim bolj brez skrbi, boš videla, da bo vse ok.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 38
26.9.2007 15:50:52   
lingadamjana
ojla!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 39
26.9.2007 15:53:20   
lingadamjana
IZVIRNO SPOROČILO: lingadamjana

ojla!

Jaz sem še ena nesrečnica, ki je imala SS. Ugotovili so mi, da imam maternično pregrado in jo moram odstraniti. Kaj mi lahko kakšna pove, če je o tem že kaj slišala. Rada bi čimprej nazaj zanosila.
Hvala za odgovor

damjana

(odgovor članu lingadamjana)
Neposredna povezava do sporočila: 40
26.9.2007 16:31:37   
kodrana
lingadamjana, če si imelass in so ti ugotovili pregrado, je potem najverjetno ovirala ta pregrada plod pri razvoju. sedaj počakaj z zanosiztvijo, da ti jo prvo odstranijo. poseg ni velik. in potem veselo v nove boje. pomagaj si z iskalnikom in vtipkaj pregrada in boš videla, da ej bilo že veliko napisanega na to temo. srečno.

jaz sem danes izvedela, kaj je bil vzrok mojega ss-a. delna mola. ta ni nevarna in pritej moli se razviej plod, samo potem odmre. je pa možnost, da se ponovi 1%. kar sem zelo vesela. upam, da bo tokrat nosečnsot zdarva. držite pesti.

spelka12, ja moj jenči pride še v maj. nekje 31. maj, če bo vse po sreči.user posted image

pa hvala vsem za čestitke. tudi vam želim zdrave user posted image , tiste, ki pa še čakate na magični user posted image user posted image , pa da ga čim prej ugledate.

sanje so se uresničile..

Neposredna povezava do sporočila: 41
26.9.2007 20:48:24   
lingadamjana
Najlepša hvala za prijazen odgovor. Priznam pa da me je malo strah tega posega. Ma vse bom prenesla, samo da bo potem vse v redu in da bom kmalu zanosila. Po temu kar se mi je pripetilo sem prav potrta, zato pač rabim pogovor o teh stvareh. Upam, da se še kaj beremo

LP damjana

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.9.2007 20:52:36   
lingadamjana
Kako si pa kaj ti? v forumu sem tudi prebrala, da pričakuješ user posted image . Čestitke tudi v mojem imenu!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 43
27.9.2007 9:49:28   
kodrana
lingadamjana hvala.
ja, na_go je odprla to temo, kjer so mi punce čestitale.
sem noseča in upam, da bo tokrat vse ok.

sanje so se uresničile..

Neposredna povezava do sporočila: 44
28.9.2007 23:24:12   
HEL36
no pa še tukaj čestitke user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image , tokrat zares uspešno!!!

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

ROTAVIRUS
Lelly28 RR

Ali ste svojega otroka cepili proti rotavirusu?

da (35%)

ne (65%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!