Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kontracepcijske tabletke brez recepta 24.9.2007 12:34:15
|
|
|
|
barba
|
Ne, sam jih hotla tud sama kupit pa niso v prosti prodaji.
|
|
RE: kontracepcijske tabletke brez recepta 24.9.2007 13:39:33
|
|
|
|
kajalin*
|
Vsake je možno dobit,založiš keš pa jih dobiš,ko pa prineseš recept ti denar vrnejo.Če recepta ne prineseš,denar ostane njim.Brez problemov!
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke brez recepta 24.9.2007 15:26:17
|
|
|
|
neja.bor2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* Vsake je možno dobit,založiš keš pa jih dobiš,ko pa prineseš recept ti denar vrnejo.Če recepta ne prineseš,denar ostane njim.Brez problemov! to pa sigurno ni res!! Pa kako vam uspe tako dobit tabletke,brez recepta? V družini imamo farmacevta in garantiram,da ne drži! Kontracepcijske tablete dobiš izključno samo na recept!
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke brez recepta 24.9.2007 15:33:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* Vsake je možno dobit,založiš keš pa jih dobiš,ko pa prineseš recept ti denar vrnejo.Če recepta ne prineseš,denar ostane njim.Brez problemov! Če si v dobrih odnosih s farmacevtom.Pri nas se je to včasih dalo, potem pa je ena iz Idrije pršla, pa se to ne da več, vsaj takrat ko je ona v službi.
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke brez recepta 24.9.2007 15:43:57
|
|
|
|
lukec
|
Pri nas ni šans.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?