|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mariborčanke
24.9.2007 10:54:10   
mlecek
Punce, kje se da v Mariboru malo migat? Kje, kdaj in...........
Če ne začnem migat, se mi bouser posted image .

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mariborčanke
24.9.2007 12:12:27   
Anonimen
Kaj točno pa iščeš?user posted image

(odgovor članu mlecek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2007 12:22:23   
Lenny
? Fitness, pilates, aerobika, odbojka, bowling, hribolazništvo, .... ?
Povej kaj več! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2007 12:58:49   
mlecek
Zanima me aerobika ali kaj podobnega. Za "dekleta" do 40 let. Samo ne za stare mame, ki telovadijo ob glasbi T. Kesovijeuser posted image  (sem že doživela).

Sem že hodila na EKS na Tabor I., pa ne vem, če še imajo.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2007 13:07:20   
Lenny
Aerobiko imaš na Studencih v športnem društvu, pa v bistvu skoraj v vseh fitness studijih. Jaz sem nekaj časa hodila na aerobiko k Top power fitness studio, zdaj pa mi je od rok in od nog. Imeli so več skupin, Tereze zagotovo nismo preplesale user posted image  Prav luštno je bilo. Na Tabor I je še vedno telovadba, ampak tam je bila meni bolj za starejše mamke. Sva bili s sodelavko nekajkrat, ampak se nisem mogla vživeti, ker sva bili pri najinih letih proti ostalim še precej smrkavi, pa se obe bližava 40.

(odgovor članu mlecek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2007 13:13:05   
kawasakica
jaz sem hodla k Bodyfitu zraven novega Tuša ( Bowling ). Maš vse od pilatesa, aeorobike, vaje z utežmi - imajo prav urnik, kdaj je kaj in se sama odločiš kaj bi delala. So mi ravno pred dnevi poslali program

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2007 13:55:39   
mlecek
Lenny, potem pa najbrž nisi bila pri isti vaditeljici. Te stare mamke so ravno končevale pred nami, tako, da smo jih vedno ujele "na delu"user posted image . Nas je imela Andreja Š., hodile smo na EKS. Bilo mi je zelo všeč, ampak nam je vaditeljica ušla v Kamnico, ki pa mi je od rok, nog, koles...user posted image
Cenovno je bilo zelo ugodno - 13 evrov, hodila sem  2 x na teden, lahko bi pa za to ceno šla večkrat.
Škoda, da nista s kolegico bili v naši skupini, ali pa se motim?

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2007 14:17:29   
Lenny
user posted image  user posted image  user posted image  Za to skupino so prihajali moški na košarko, tako da ..... če bi videli mlajšo skupino za aerobiko, bi zagotovo zamenjali user posted image  user posted image  user posted image
Za zgoraj omenjeni Bodyfit tudi pravijo, da je fajn. Ne vem, je pa oče hodil tja na fitness in mu je bilo O.K.

(odgovor članu mlecek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2007 14:26:08   
mlecek
Čaki malo, tudi za našo skupino so prihajali moški na košarko user posted image . Hodila pa sem ob ponedeljkih in sredah. Ampak med nami nobene "old punce".

Sokol na Studencih ima letno članarino 8 evrov, 10 obiskov TNZ na mesec pa 25 evrov. Se mi zdi too much, glede na to, da sem prej plačevala na T1 13 evrov.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2007 8:14:08   
Lenny
Ob sredah ob 20.00. 2004/2005, potem pa se je napovedal najin mini in sem nehala.

(odgovor članu mlecek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.10.2007 20:34:09   
Moyca_
jaz hodim na Formo na Pobrežju

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?