|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaroka
24.9.2007 10:43:44   
Polona31
Ojla!

Vprašanje za tiste, ki ste poročeni v duši in srcu, svoje zveze pa še niste registrirali, kako je izgledala vaša zaroka? Sta si izmenjala prstane? Jih nosita oba?
Midva razmišljava da bi se ˝poročila˝tako samo midva, samo zaradi naju....brez nekih ceramonij, brez matičarja, brez prič....samo midva, najina srčka ki bijeta v istem intervalu, naji duši ki se spojita.... inromantičen kraj....
Če ima kateri uporabnik tega foruma kakšne izkušnje, ideje....naj jih deli z mano.

Čauči!!

Polona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaroka
24.9.2007 10:52:09   
a.jda
Js bi se tud tko po dolgoletni zvezi se mi neke ceremonije zdijo smešne. Samo brez prič po moje ne gre. Če najdeš kak fajn način hitre poroke javi.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2007 14:19:42   
Slončica
Kaj pa če bi združila prijetno s koristnim in si privoščila kako luksuzno potovanje in se tm tud poročila?Maldivi,Mauricius,Bora Bora..naprimer?

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2007 14:31:04   
Snowflake
midva sva se zaročila na morju...samo on mi je dal prstan...in pa poročila se bova brez ceremonij...samo midva, priče in še kdouser posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2007 18:20:22   
Anonimen
OOO Polona, bravo, čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snowflake)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
24.9.2007 18:42:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2007 19:19:09   
natasarobi
Zaprosil me je na morju (nekaj let nazaj), dal mi je prstan.

Kdaj bova zdevo ivedla pa še ne vem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2007 23:45:17   
rija
Ja. Midva sva večna zaročenca....od takrat, ko sem pod božično jelko našla škatlico z dvema prekrasnima prstanoma, ki ju je oblikoval moj dragi.
In potem vsako leto nova dva....in tako ostajava vsako leto znova zaročena...ker zaroka velja baje eno leto user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2007 8:31:55   
slovenka
ja kam pa potem gresta z vsemi temi prstani?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?